Dek..Dadek 0 Napisano Januar 6, 2006 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bok svima,evo i mog CBRa sa oriðiði kappa koferom,košto je oko240 EUR u sloveniji,zajedno s nosaèem. PS. pozdrav Dirtyju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1712 Napisano Januar 7, 2006 Vlasnik sajta, 5346 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan To je drugi CBR900 za koji ja znam da ima top kofer Prvi je moj bivsi, a sad Neverov Super izgleda, mada iskreno mi se vise svidja nosac kofera koji mi je Igor skarabudzio... U svakom slucaju, odlicno ti izgleda bajk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ 280 Napisano Januar 7, 2006 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan A tek Repsol boja....divno izgleda... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dek..Dadek 0 Napisano Januar 8, 2006 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan hvala,evo zacrvenio sam se.. :oops: motor je 94/95! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Januar 8, 2006 Prijavi odgovor kao problematičan Motor izgleda odlicno, pogotovo sto je repsol boja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dek..Dadek 0 Napisano Januar 9, 2006 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan vidim tu na chatu da imaš neku novu pilu za pohvalit se,ako se ne varam,a dirty? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Januar 9, 2006 Prijavi odgovor kao problematičan vidim tu na chatu da imaš neku novu pilu za pohvalit se' date='ako se ne varam,a dirty?[/quote']Mislio sa da znas , ali ti si Hondas neces se obradovati puno.Kupio sam novog koreanca Cometa GT 650, malo ga preradio i on sad izgleda ovako zver je vezana ne ujeda :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dek..Dadek 0 Napisano Januar 12, 2006 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan haha! ZAPRAVO JE ODLIÈAN! volim ja sve motore,imo sam svaki po par modela,al honda je honda,ipak! kak je zgledal u originalu,jel imaš sliku? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Januar 12, 2006 Prijavi odgovor kao problematičan haha!ZAPRAVO JE ODLIÈAN! volim ja sve motore' date='imo sam svaki po par modela,al honda je honda,ipak! kak je zgledal u originalu,jel imaš sliku?[/quote'] Imam evo ovako vrlo slicno , ali ne bas... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cale 9 Napisano Januar 12, 2006 In memoriam, 783 postova Lokacija: Ottawa, Canada Prijavi odgovor kao problematičan Dirty, razmisli o dvodelnom upravljacu, a ako se odlucis, obavezno uzmi podesiv u 4 smera (polako te prevaspitavam u supersport :twisted: ). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...