Opi 7 Napisano Jul 30, 2010 U prolazu, 39 postova Lokacija: Beograd, Karaburma Motocikl: Honda CBR 600 RR 2004 Prijavi odgovor kao problematičan Pa potrebne su mi bisage koje se samo postave na Hondu CBR 600F3 - preko sedista i vezu se ispod repa, vec sam ih vidjao i bila je neka akcija da se nabave iz inostranstva ali kasno to stize... Meni ovo treba za ponedeljak (u naredna dva dana), pa ako neko ima makar i na iznajmljivanje neka mi se javi na 063/255-258 i dogovoricemo se. Hvala Marko Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Jul 30, 2010 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Kasno Marko na Kosovo stizhe. ;D Izvini, morao sam. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladimirtika 65 Napisano Jul 30, 2010 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Pa potrebne su mi bisage koje se samo postave na Hondu CBR 600F3 - preko sedista i vezu se ispod repa, vec sam ih vidjao i bila je neka akcija da se nabave iz inostranstva ali kasno to stize... Meni ovo treba za ponedeljak (u naredna dva dana), pa ako neko ima makar i na iznajmljivanje neka mi se javi na 063/255-258 i dogovoricemo se. Hvala Marko Stizem u Beograd, sutra uvece, imam, javicu ti se. Vladimir Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano Jul 30, 2010 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan Pa potrebne su mi bisage koje se samo postave na Hondu CBR 600F3 - preko sedista i vezu se ispod repa, vec sam ih vidjao i bila je neka akcija da se nabave iz inostranstva ali kasno to stize... Meni ovo treba za ponedeljak (u naredna dva dana), pa ako neko ima makar i na iznajmljivanje neka mi se javi na 063/255-258 i dogovoricemo se. Hvala Marko Imam i ja. Javi se na 063 203156. Naravno, vozi i vrati - popicemo nekad neko pivo i to je to. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Jul 30, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Kasno Marko na Kosovo stizhe. ;D Izvini, morao sam. Nije mu dala mama Mira ;D Izvini i ja sam morao! @Koco Svaka cast generacijo na gestu i delu! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Opi 7 Napisano Jul 30, 2010 U prolazu, 39 postova Lokacija: Beograd, Karaburma Motocikl: Honda CBR 600 RR 2004 Prijavi odgovor kao problematičan Ok, super, hvala na pomoci, izgleda da cu uspeti da ih nabavim na vreme a sto se tice "kasno Marko na Kosovo stize" - pa nije bas da sam ih trazio u zadnja par dana, vec jedno mesec dana pokusavam da ih nadjem ali bezuspesno, halo oglasi, moto sajtovi kod nas, prelistao sve oglase ovde, i pratio neke teme o nabavci iz inostranstva, ali mislim da je termin bio nesto krajem avgusta da stizu u zemlju pa sam zato odustao i kao poslednje resenje odlucio se ovde da ih potrazim - i izlgeda uspeo (naravno ukoliko je cena ok, kupio bih da imam svoje - a u drugom slucaju, pozajmicu (tudje stvari cuvam bolje od svojih - tako vaspitan)) hvala jos jednom ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HoochieMan 30 Napisano Jul 31, 2010 Svrati ponekad, 413 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Imam i ja neke, stižu u nedelju uveče... A gde putuješ? ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Opi 7 Napisano Jul 31, 2010 U prolazu, 39 postova Lokacija: Beograd, Karaburma Motocikl: Honda CBR 600 RR 2004 Prijavi odgovor kao problematičan Kocho hvala puno na ponudi za pomoc, hvala kao da ste pomogli, cuo sam se sa Vladom i uzecu od njega sutra. hvala jos jednom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...