d4do 138 Napisano Jul 29, 2010 taj sam, 175 postova Lokacija: Bosna i Hercegovina Motocikl: Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Interesuje me mišljenje ostalih forumaša vezano za neku optimalnu kilometražu motocikla bez da se otvara masina . Naravno nisu svi motocikli isti, kao ni onaj koji ih vozi i održava, ali volio bi da ljudi koji imaju iskustva sa tim stvarima podijele ista sa nama. Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Jul 29, 2010 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Prvo kada moras otvoriti masinu je zamana lanca bregaste......ali jbg. tu je stil voznje bitan, mormalan covek ga menja na 50000 a mi " nenormalni " mnogo ranije......ali kada je KTM u pitanju tu nema pravila.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shecki 176 Napisano Jul 30, 2010 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda XLV 750R Prijavi odgovor kao problematičan Zavisi sve koliko je puta vraćana, i na koliko km. ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6800 Napisano Jul 30, 2010 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam mozda pogresno informisan,ali mi deluje prilicno cudno da sprava iz '88 ima LC4 masinu.Ako je naravno u pitanju motocikl koji stoji u profilu Sto se kilometraze tice,tu zaista nema pravila.Sta sve treba da se radi vidi se samo i tek (na zalost) kad ga otvoris. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
d4do 138 Napisano Jul 30, 2010 taj sam, 175 postova Lokacija: Bosna i Hercegovina Motocikl: Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Mene interesuje uopšteno a ne za moju mašinu ;D U moje mašine nema kilometara nego su radni sati ;D Baš kao traktor. Isključivo me interesuje mišljenje uopšteno za motocikle. :-* Kakva su iskustva ??? PS Što se tiče LC4 mašine počela se raditi ja mislim 87 i vremenom je dorađivana! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Jul 30, 2010 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Pa lanac bregaste i kvacilo su prvi na redu ako se normalno vozi servisira i odrzava.....ne racunam da je otvaranje stelovanje ventila, cicenje karbosa i drugo.... Ja sam kod mene otvarao da menjam navedeno i frajlauf.........drugo nista a presao sam oko 70...80k i nevidim nista u najavi za narednih 20000, osim ako se ne desi neki havarski kvar, ali nece se ni on desiti tek tako Bitne su zamene ulja na vreme i da je ulje kvaliteno ( ja vozim na polu s. ) auto ulje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...