salle_ 59 Napisano Septembar 2, 2010 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: CBR 954RR Prijavi odgovor kao problematičan hehe , tako sam i ja mislio dok sam imao cagivu frecciu sa friziranim cilindrom i auspuhom i isla je dobro ....ali nema shanse protiv rs-a ... nema ona ni ram ni viljusku za trke , a ni kocnice .. ide 190 po njenom satu a to je oko 150 mozda i manje po gps-u .... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Septembar 2, 2010 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan hehe , tako sam i ja mislio dok sam imao cagivu frecciu sa friziranim cilindrom i auspuhom i isla je dobro ....ali nema shanse protiv rs-a ... nema ona ni ram ni viljusku za trke , a ni kocnice .. ide 190 po njenom satu a to je oko 150 mozda i manje po gps-u .... Zato sam ga i pitao.Matoro je to i prevazidjeno,i po kocnicama,i po ogibljenju,po tezini ne znam koliko je teska,plus uske gume.... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cparty 41 Napisano Septembar 2, 2010 U prolazu, 53 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Kawasaki GPX500RR 16V RSTYL Prijavi odgovor kao problematičan jeste matoro....i jeste ogibljenje prevazidjeno,e bio sam slobodan da isprobam koliko stvarno brzo ide [po gps-u] kad njen sat pokazuje 180km/h po gps-u je 160km/h e to zza gume ste potpuno u pravu, 130/70 je po meni prilicno uska guma,a brembo kocnice mogu da vam kazem koce i tek kako,neko pomenuo tezinu 140kg Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano Septembar 2, 2010 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan jeste matoro....i jeste ogibljenje prevazidjeno,e bio sam slobodan da isprobam koliko stvarno brzo ide [po gps-u] kad njen sat pokazuje 180km/h po gps-u je 160km/h e to zza gume ste potpuno u pravu, 130/70 je po meni prilicno uska guma,a brembo kocnice mogu da vam kazem koce i tek kako,neko pomenuo tezinu 140kg Uostalom, dovoljno je da napravi prve korake, pa ako se nadje u tom svetu lako ce da se kupi rs... Da ne off vise oglas, pusti Sasi pp, izaci ce ti u susret sigurno... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cparty 41 Napisano Septembar 3, 2010 U prolazu, 53 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Kawasaki GPX500RR 16V RSTYL Prijavi odgovor kao problematičan jeste matoro....i jeste ogibljenje prevazidjeno,e bio sam slobodan da isprobam koliko stvarno brzo ide [po gps-u] kad njen sat pokazuje 180km/h po gps-u je 160km/h e to zza gume ste potpuno u pravu, 130/70 je po meni prilicno uska guma,a brembo kocnice mogu da vam kazem koce i tek kako,neko pomenuo tezinu 140kg Uostalom, dovoljno je da napravi prve korake, pa ako se nadje u tom svetu lako ce da se kupi rs... Da ne off vise oglas, pusti Sasi pp, izaci ce ti u susret sigurno... Zahvaljujem na savetu i na podrsci ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sasa_Nis 279 Napisano Septembar 4, 2010 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Nis Motocikl: 916 SP, Prijavi odgovor kao problematičan Ako odkucis da vozis sledecu Batajnicu nazovi 018/237- 738 i sredice ti sekretar kluba sve u vezi dokumenata a ti samo odradi lekarsko.Prosle godine smo u klasi 125 imali takmicara sa cagivom koja je bila konkurentna medju aprilijama. Sve zavisi od stepena pripreme. Neka cagiva je brza od aprilije i obrnuto.Nesic sa cagivom ima rekord kruga u klasi u Kraljevu kada su motor vrhunski pripremili u Italiji. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cparty 41 Napisano Septembar 4, 2010 U prolazu, 53 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Kawasaki GPX500RR 16V RSTYL Prijavi odgovor kao problematičan Koji je starostni limit ako postoji,posto to je vise za sestrica... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sasa_Nis 279 Napisano Septembar 15, 2010 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Nis Motocikl: 916 SP, Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo ljudi JAMAHA trka je za 3 dana :o :o :o Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StefiVA 617 Napisano Septembar 26, 2010 svrati kad mu je dosadno, 258 postova Motocikl: GSXR 600k7 & kTm 690smc 2009 i Thundercat 600 2001 Prijavi odgovor kao problematičan Jel jos uvek vazi prodaja u delovima? Interesuje me sat? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7948 Napisano Septembar 26, 2010 Drug član, 2479 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Posto je zadnja viljuska sa tockom i bez? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sasa_Nis 279 Napisano Octobar 17, 2010 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Nis Motocikl: 916 SP, Prijavi odgovor kao problematičan Imam zadnju viljusku od r1 sa auspuhom sa strrane. Cena te vuljuske je 100e. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...