PapaStalin 113 Napisano Jul 29, 2010 Zainteresovan, 635 postova Lokacija: Beograd / Smederevo Motocikl: Suzuki DL650 Prijavi odgovor kao problematičan ima li neko iskustva sa ravnim kormanom (posto je ovo rec koju koristim bez da stvarno znam sta znaci, mislim da sipku kojom upravljate motorom - tzv. volan) svoj korman sam ukakio vec prvi dan kad sam kupio motor. naboo sam prednju kocnicu i zaboo levu stranu u beton. od tada voznja motora vise nikad nije bila ista ;D sad mi je leva ruka negde pozadi uz telo, a desna napred. tolko je sipka iskrivljena. e sad, mislio sam sta da radim sa tim, dal da ispravljam il da uzmem novu. medjutim primetio sam da mi nekako ne odgovara kad su mi ruke nisu mnogo ispruzene, jer je motor i ovako kratak, a ja sam dugacak pa sam mislio da mozda uzmem skroz pravu sipku, kako bi ruke mogao vise da ispruzim ima li neko iskustva sa ovakvim kormanom, koliko je udoban pri duzim voznjama? motor je ducati monster iz '97 godine. hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raptors 53 Napisano Jul 29, 2010 Sensei servis, 347 postova Lokacija: Novi Sad, Beograd Motocikl: "viljuske"...al' na kardan! Prijavi odgovor kao problematičan Nemam iskustva s ravnim kormanom, ali s obzirom da vozis slican motor kao ja..pre bih ti mozda odgovaralo ovako nesto, a? http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=55548.0 http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=57335.0 http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=49966.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5359 Napisano Jul 29, 2010 Integrisan, 13055 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ovi za SV su upravo suprotno od onoga što tražiš. Mnogo su zakrivljeni u natrag. Ovaj "kupljen pa ne odgovara" ukoliko mu je promer odgovarajući izgleda OK. Ja bih kupio običnu šipku odgovarajućeg promera i postavio na motor probe radi. Ukoliko odgovara... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PapaStalin 113 Napisano Jul 29, 2010 Zainteresovan, 635 postova Lokacija: Beograd / Smederevo Motocikl: Suzuki DL650 Prijavi odgovor kao problematičan /facepalm pa da, naravno, mogu obicnu sipku da nadjem i probam kako mi odgovara ... zasto se ja toga nisam setio hvala hvala za linkove. onaj drugi deluje kao to sto ja trazim, mada sam ja mislio na skroz ravnu motku znaci da se ne krivi u visinu ? ma cisto me zanimalo ima li nekakvih negativnih nuspojava upotrebom takvog kormana? tipa smanjena udobnost, pogresan polozaj na motoru, upravljivost itd nisam siguran zbog cega, ali sam motor uvek zamisljao sa tako pravim (motka) volanom, nekako mi kad se iskrivi deluje bzveze verovatno se po obicaju nesto tripujem :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4465 Napisano Jul 29, 2010 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan ima li neko iskustva sa ravnim kormanom (posto je ovo rec koju koristim bez da stvarno znam sta znaci, mislim da sipku kojom upravljate motorom - tzv. volan) svoj korman sam ukakio vec prvi dan kad sam kupio motor. naboo sam prednju kocnicu i zaboo levu stranu u beton. od tada voznja motora vise nikad nije bila ista ;D sad mi je leva ruka negde pozadi uz telo, a desna napred. tolko je sipka iskrivljena. e sad, mislio sam sta da radim sa tim, dal da ispravljam il da uzmem novu. medjutim primetio sam da mi nekako ne odgovara kad su mi ruke nisu mnogo ispruzene, jer je motor i ovako kratak, a ja sam dugacak pa sam mislio da mozda uzmem skroz pravu sipku, kako bi ruke mogao vise da ispruzim ima li neko iskustva sa ovakvim kormanom, koliko je udoban pri duzim voznjama? motor je ducati monster iz '97 godine. hvala posudi jedan za probu pa ceš sam najbolje znat procjeniti. zamjena traje 10 - 15 minuta. ako nisi zadovoljan potražiš nešto drugo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PapaStalin 113 Napisano Jul 29, 2010 Zainteresovan, 635 postova Lokacija: Beograd / Smederevo Motocikl: Suzuki DL650 Prijavi odgovor kao problematičan nemam od koga da pozajmim, smrc probacu za vikend sam nekako da razmontiram volan, skinem svoju motku, isecem drsku od metle na pravu duzinu i zasrafim umesto volana i da vidim dal mi se svidza brm brm brrrrmmm aj odo da mastam, vozdra da, hvala za savete :-* Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Jul 29, 2010 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti odgovara ta drska od metle, ne moras ni da je menjas... ostavi tako, samo vrati komande i teraj! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PapaStalin 113 Napisano Jul 29, 2010 Zainteresovan, 635 postova Lokacija: Beograd / Smederevo Motocikl: Suzuki DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti odgovara ta drska od metle, ne moras ni da je menjas... ostavi tako, samo vrati komande i teraj! ;D pa dal si ti normalan ?!? kako mogu motor da vozam po stanu bez da nalepim POLICE nalepnicu sa strane ! Bre! sta, treba da dodje komsija na kafu i da mi se smeje ;D brm brrrmm tuuu tuu brm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...