Jump to content

Moto Zajednica

Kozne pantalone - 2 komada

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 154 postova
  • Motocikl: V-Star 1100 Silverado

Prodajem ocuvane kozne pantalone:

1. Akito,crne, velicina 58 ....................... cena 60 evra

2. JNA oficirske brich, braon, velicina 54 ..... cena 40 evra

2ikfrpj.jpg

fz3cpw.jpg

10h1xfl.jpg

2eo8tmo.jpg

Akito ima manje nedostatke (poteznica na patent zatvaracu na jednoj nogavici i na shlicu, elasticni deo na ledjima malo rasiven - vidi se na slikama).

JNA nisu nikada nosene, ali treba da se ociste/operu spolja zbog dugog stajanja negde u magacinu.

Ali da predjem na hvaljenje :)

Akito su nesto malo nosene, nema ogrebotina i imaju kvalitetne stitnike za kolena (touring verzija, stiti kolena i od vetra, ne samo od povreda). Imaju patent zatvarac za spajanje sa jaknom, mislim da je to uglavnom standardizovano. Na butinama sa strane imaju "harmoniku" tj. elasticni kozni deo, kao i na pojasnom delu na bubrezima. Zatezanje u struku je napred, pomocu kozne trake sa cickom. Na potkolenicama su patent zatvaraci sa spoljne strane (ne grebu motor pri sedanju i sl.).

x0z7rp.jpg

33wtmkw.jpg

2dwi7bd.jpg

aahn4l.jpg

2mydqox.jpg

JNA su izvucene negde iz magacina, nisu ni jednom nosene i u stvari predstavljaju kolekcionarsku vrednost (godina proizvodnje je 1974)! Izradjene su od kvalitetne koze i treba ih samo oprati i premazati nekim sredstvom za odrzavanje. Potkolenice su napravljene tako da jedan deo ulazi u cizmu, a drugi ide preko, imaju i drzac za stop-palicu. Kais je kozni i moze da se skida. Postava je potpuno nova. Specificnog su kroja, kao jahace cakshire, i veoma su udobene zbog toga. Za "custom look", coperase, oldtimer i tematske motocikle, moto-susrete i putovanja su odlicne, ali za setanje po gradu su malo vise "nazi".

71u5w8.jpg

mwy4it.jpg

2vweqh1.jpg

Ako ste zainteresovani, ostavite poruku na PP, ili na telefon 0600/241-752 Joca (ali sam uglavnom na motoru, pa cu uzvratiti poziv kasnije. Ja sam u Beogradu, i mobilan sam.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja