MARKOtls 19 Napisano Mart 7, 2005 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Paracin Motocikl: 2020 GSXS 1000F . 99 TL1000R Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav svima. zovem se Marko iz Paracina sam, vozim suzuki TLs. totalni sam zaljubljenik u japanske motore i automobile mislim da je ovo dovoljno za pocetak :roll: :wink: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1712 Napisano Mart 7, 2005 Vlasnik sajta, 5346 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo! Aj, pomozi nam savetima, tekstovima i cime god se setis. Sto se vise ljudi ukljuci, to bolje. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Mart 8, 2005 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Prijateljski pozdrav! Jel' i tvoj TL ima 2 cil. ili je samo Neshin s fabricku gresku??? Nadamo se skorom vidjenju on the road...[/i] Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MARKOtls 19 Napisano Mart 9, 2005 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Paracin Motocikl: 2020 GSXS 1000F . 99 TL1000R Prijavi odgovor kao problematičan :shock: fabrica greska :roll: ma tamana posla :wink: cim otopli eto mene :roll: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TETAK 0 Napisano Mart 17, 2005 U prolazu, 13 postova Lokacija: Čačak, Srbija Prijavi odgovor kao problematičan Èini mi se da se nas dva znamo od ranije...he,he,he....POZDRAV! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MARKOtls 19 Napisano Mart 17, 2005 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Paracin Motocikl: 2020 GSXS 1000F . 99 TL1000R Prijavi odgovor kao problematičan Èini mi se da se nas dva znamo od ranije...he' date='he,he....POZDRAV![/quote'] :shock: mi :roll: :!: :?: :?: ma zezam se CAO TETAK :wink: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxB 2 Napisano Mart 24, 2005 U prolazu, 25 postova Lokacija: PANCEVO Motocikl: TDM 900 '04 Prijavi odgovor kao problematičan Nali ste koga da stavite za ADMIN pa ni kod nas ne radi svoj posao kako treba samo mu je jos ovo trebalo pa da napravi kompletan haos Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
V.Rossi 0 Napisano Mart 24, 2005 U prolazu, 11 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ju ju ju marko tek si dosao eto lose price o tebi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MARKOtls 19 Napisano Mart 24, 2005 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Paracin Motocikl: 2020 GSXS 1000F . 99 TL1000R Prijavi odgovor kao problematičan Nali ste koga da stavite za ADMIN pa ni kod nas ne radi svoj posao kako treba samo mu je jos ovo trebalo pa da napravi kompletan haos ej drug :x na spisku frendova sam te podvukao crnim flomasterom :twisted: :wink: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...