bki 0 Napisano Jul 26, 2010 U prolazu, 17 postova Lokacija: BG - Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Skuter je Sachs model Madass 50 49ccm 4-taktna masina Godina proizvodnje je 2008 ali je kupljen i registrovan negde u aprilu-maju 2009 Rezervoar 4.5L, potrosnja 3L/100km Presao nesto ispod 4000km, tako da ce trebati da se odradi redovan servis na 4000km, koji kosta 1900din Prenos je na lanac, ima disk kocnice i napred i nazad Lepo je ocuvan, vlasnik zensko Cena 820eur Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Časlav 29 Napisano Septembar 21, 2010 U prolazu, 95 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Varadero XL125 Prijavi odgovor kao problematičan Koja je zadnja cena motora? Nov je inače 950EUR. Da li se za zamenu uz doplatu za scooter Sprint Max (prešao 9000km), 2 godine star. Pozdrav! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ROADTRIP 0 Napisano Novembar 15, 2010 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Brate koja je max brzina? da nije mali za mene ja sam visok 185 .... reci mi njegove karakteristike danas sam video ovaj motor i svideo mi se strasno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ROADTRIP 0 Napisano Novembar 15, 2010 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan ovo je automatik koliko mi se cini? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
papacito 1354 Napisano Novembar 15, 2010 Svrati ponekad, 232 postova Lokacija: Pecinci Prijavi odgovor kao problematičan lep motoric koja lova brate... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...