ledeni 14 Napisano Jul 26, 2010 Svrati ponekad, 171 postova Prijavi odgovor kao problematičan na leru dok je motor hladan cuje se neko lupanje ili zveckanje u bloku,kad se zagrije to zveckanje ili lupetanje prestane radi se o hondi cbr 900rr 1993 godina dali je do lanca ili mozda do ulja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Jul 27, 2010 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan stisni kvacilo,,to je svojstveno hondama,ako prestane da se cuje,,korpa je.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ledeni 14 Napisano Jul 27, 2010 Svrati ponekad, 171 postova Prijavi odgovor kao problematičan u pravu si kada stisnem kvacilo ili malo dodam gas lupkanje prestane. dok se motor ne zagrije na radnu temperaturu zveckanje prestane. dali mogu da vozim ovu sezonu sa tim lupkanjem ili dali se to moze malo dostelati mislim korpa unaprijed hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Jul 27, 2010 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Moze da se uradi " revitalizacija" ili da se kupi nova... ALI .. Honda je to! Ja vozim vec godinu i po sa tim lupkanjem i nista joj ne fali ... jbg. vremenom postaje sve glasnija. Teraj ovu sezonu bez razmisljanja... a na zimu se igraj sa tim ako te bash nervira sto neko reche "teraj to jos jedno 100.000km pa onda zameni ako bas bude moralo" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ledeni 14 Napisano Jul 27, 2010 Svrati ponekad, 171 postova Prijavi odgovor kao problematičan bas ti hvala nista necu da diram do zime samo ne razumijem to revitalizacija mozes li mi molim te malo objasniti hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Jul 27, 2010 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Pa.... da ne bih kuckao bzvz, pogledaj ovu temu, cisto da stvorish sliku u glavi http://www.bjbikers.com/smf/index.php?topic=35318.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ledeni 14 Napisano Jul 28, 2010 Svrati ponekad, 171 postova Prijavi odgovor kao problematičan link je super pravi majstorluk sad mi je jasno hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...