Lazić 129 Napisano Octobar 7, 2010 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Dosta vise flertovanja... ;D Lep je dan, mogli bi ste da skljocnete par slicica... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Octobar 7, 2010 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Dosta vise flertovanja... ;D Lep je dan, mogli bi ste da skljocnete par slicica... Škljocnula bih ja...Poslednji dogovor s majstorom je bio da me pozove kad završi s farbanjem, a to je bilo u ponedeljak kad smo se čuli...i eto, nema ga još da se javi, što znači da još nije ofarbao...Za to vreme i ja sam bila bolesna, ležala u krevetu, pa se nisam ni bunila, ali sutra ću već da vidim šta se dešava... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Octobar 7, 2010 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan E pa kad ga lepo središ po drugi put, odma na glinaru pa Jovo nanovo i naravno, nemoj slučajno da meteš crash bar. Biće ti dosadno kad ga opet svališ u neko blatište a ne puknu sve plastike ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Octobar 8, 2010 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan Pu,pu...Gluvo bilo,ne baksuziraj djevojci, poslije tolikog truda i ljubavi ulozene da TA dovede u funkcionalno stanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SPORTAUTO 193 Napisano Octobar 9, 2010 Zainteresovan, 556 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ide ti to smirglanje,primam te za segrta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Octobar 10, 2010 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Hahahaha Hvala na poverenju Majstor je rekao da u sredu dođem po delove, videćemo šta je napravio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Octobar 10, 2010 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan paaaaaa,kojom je bojom farbao da je tek sada gotovo?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Octobar 10, 2010 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan paaaaaa,kojom je bojom farbao da je tek sada gotovo?! Nije bio u Beogradu, a i odugovlači, nisam mu ja jedina. Jbg. u sredu ćemo videti. Boja je mat crna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Octobar 10, 2010 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Uuu, izgledace besno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Octobar 18, 2010 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Konačno sam uzela delove. Još uvek ne mogu da ih stavim dok mi Nikola ne sredi neke žabice, gumice i matice...ali biće i to. Evo kako to izgleda. Ovako je bilo A ovako je sad I ostatak Sad ću da radim na nalepnicama, da ih dam na štampanje i sečenje pa da ih izlepim. Posle kad sve sastavim okačiću sliku. Toliko za sad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Octobar 18, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan extra, jedva čekam da ga vidim kompletiranog Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3247 Napisano Octobar 19, 2010 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Opako! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3323 Napisano Octobar 19, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5457 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Kad vec blurova one kese sto ne zamaza i onaj frizider na polici p.s jel ono konacna boja ili priprema? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Octobar 19, 2010 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan na jednobojnu farbu za koju je bila vecinski gotova priprema si cekala ovoliko vremena? pa da je i za dzabe bilo ,mnogo je! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5351 Napisano Octobar 19, 2010 Integrisan, 13042 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Jel ovo s nekim "prelivom" ili je odsjaj od lampre u pitanju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Octobar 19, 2010 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan To je konačna boja, nema nikakvih preliva to je samo odsjaj i bilo je za džabe, zato nisam mogla da zanovetam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano Octobar 20, 2010 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan kuL! biće pravi madmax kači fotkice kad ga sklopite. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Octobar 20, 2010 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan kuL! biće pravi madmax kači fotkice kad ga sklopite. Mad Hellena Black Sabbath ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
varadero015 12 Napisano Octobar 20, 2010 U prolazu, 56 postova Lokacija: loznica Motocikl: HONDA TA Prijavi odgovor kao problematičan opasno ce da izgleda skroz!! moj predlog je da se ugradi mrezica(resetka)crne boje preko fara,i da se zamrace migavci.to ce biti pravo! jedva cekam da ga vidim sklopljenog.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Octobar 26, 2010 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan nije bilo foruma mogla si da nesto uradis na "crncu"?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Octobar 26, 2010 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Transalp Black Mamba, kako ga je Popsy nazvao, je sklopljen u nedelju uveče. Jedino što mu fali jesu fabrički nosači za kofer pozadi, pa ne mogu da sredim da mi stoje migavci kako treba; Neki lepi šrafovi za vizir (biće); nalepnice koje treba da uradim po mom dizajnu, pa moram da precrtam oblike s plastika na paus i da odredim tačan oblik i veličinu i da pošaljem na štampu. Jedna sličica, mada se ne vidi dobro jer je slikano mobilnim po mraku. Očekujem za vikend bolje vreme pa ću napraviti više fotografija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Octobar 26, 2010 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Jel to samo ja nevidim sliku ili je nisi okachila josh ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5988 Napisano Octobar 26, 2010 Svakom po zasluzi, 12425 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Odlično! Mat a sija u mraku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Octobar 26, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Jel to samo ja nevidim sliku ili je nisi okachila josh ? I to si pokvarila :D vidi se slika, extra je jedva čekam nalepnice ... i obavezno crash barove Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Octobar 26, 2010 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Jel to samo ja nevidim sliku ili je nisi okachila josh ? I to si pokvarila :D vidi se slika, extra je jedva čekam nalepnice ... i obavezno crash barove He he he sad vidim sliku...verovatno je josh nije okachila kada sam ja gledala ... Izgleda dobro, a josh bolje ce da izgleda kada ga vidimo po danu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...