Loshmi82 352 Napisano Jul 25, 2013 Drug član, 1081 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Kakve muke Kad zuji samo u servis teraj, i majstori imaju dusu zamisli kad bi svaki dan dolazio neko na generalnu ili sa pravim problemom Elem, fabricki auspuh preradjen u protocni. Mnogi su me pitali kako i sta tako da... Ne znam koliko se jasno cuje na snimku, ali ovako stvari stoje, na leru tih pri maloj brzini i nizim obrtajima bucan a pri vecoj brzini i vecim obrtajima se opet utisa Meni je to savrseno i upravo ono sto sam hteo. Delimicno je ispoliran ali uskoro ce biti kao ogledalo. Evo kako to zvuci i izgleda, uzivo je zvuk drugaciji - mnogo bolji. Brate mnogo ti je lep taj motor... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Jul 25, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Uzmi multimetar i premeri napon punjenja akumulatora - na 3000 obrtaja mora da bude oko 14, 14.5V sa upaljenim svetlima Idem ovamo gde prodaju akumulatore, taman da mi provere ako je on crko, onda i cenu da mi kazu,... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano Jul 26, 2013 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Brate mnogo ti je lep taj motor... Brate to ja lepo slikam imam dobar aparat! hvala tebra hvala! Ocu da uzmem ono od Nikole ali nemam pare, otmi mu kad ne gleda pa da te vodim na pivo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 352 Napisano Jul 26, 2013 Drug član, 1081 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Haha...nista onda moram da ti doteram i moj motor na slikanje Ma zovi ga i dogovorite se...neke rate, smislite nesto.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1100 Napisano Jul 26, 2013 Drug član, 2599 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan čuo sam ovu aleksandrovu preradu JEEEEEBENO dobro se čuje i do jaja izgleda kad se malo napolira Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan010 24 Napisano Jul 27, 2013 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Kawasaki er6n 06' Prijavi odgovor kao problematičan Momci jel zna neko gde mogu da kupim dobru polovnu prednju gumu,od oko 70-80e ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Jul 27, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Momci jel zna neko gde mogu da kupim dobru polovnu prednju gumu,od oko 70-80e ? pa za te pare imas novu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svahbaz 56 Napisano Jul 27, 2013 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: Er6n 2008 / Versys 650 2017 Prijavi odgovor kao problematičan Da se konacno i ja upisem ovde, posle dugotrajne i mukotrpne potrage nasao i pazario ER6n. Motor je 2008 god i presao 20 000, zadovoljan sam i prezadovoljam! Zahvalio bi se Aleksandru na korisnim linkvima a i svima ostalima koji su dali savjete. Pa vidimo se negdje na putu! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MladenV 105 Napisano Jul 27, 2013 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Nis Motocikl: current: CFMoto 450MT; ex: BMW G650GS, Suzuki SV650 Prijavi odgovor kao problematičan A neeee, ne moze to tako lako da prodje....nista bez slika druze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chiza 42 Napisano Jul 27, 2013 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: BEOGRAD Motocikl: Z1000 Prijavi odgovor kao problematičan Tako je. Slike, slike, slike !!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svahbaz 56 Napisano Jul 27, 2013 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: Er6n 2008 / Versys 650 2017 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i slike.. valjda sam uradio sve kako treba 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan010 24 Napisano Jul 28, 2013 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Kawasaki er6n 06' Prijavi odgovor kao problematičan Momci jel zna neko gde mogu da kupim dobru polovnu prednju gumu,od oko 70-80e ? pa za te pare imas novu Daj link da vidim kakva je to nova Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1100 Napisano Jul 28, 2013 Drug član, 2599 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan dobar ovaj crniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. dobrodosao! ps. menjaj gume Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan010 24 Napisano Jul 28, 2013 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Kawasaki er6n 06' Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi naso sam Michelin Pilot Power prednju novu za 93e,da li je to ok cena? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano Jul 28, 2013 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Razmisli dobro, imali su oni neke probleme gadne kao sto vidis... A cena je ok ja mislim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan010 24 Napisano Jul 28, 2013 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Kawasaki er6n 06' Prijavi odgovor kao problematičan Razmisli dobro, imali su oni neke probleme gadne kao sto vidis... A cena je ok ja mislim. Sta mi ti preporucujes,tj koju gumu?samo da cena nije velika? Sta si odlucio za tvoje,oces da menjas prednju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perisicboro 262 Napisano Jul 28, 2013 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Osakaceni Er poorao i albanske drumove. Tirana P.S. Cestitam kolegi na novom bajku, i pitam ga ovim putem, da nije slucajno menjao bocne plastike. :-P Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1100 Napisano Jul 28, 2013 Drug član, 2599 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Auuu ala je ovaj sa iskidanom gumom išao brzoooooooo Stefane jel pričaš o Pilot Power ili Pilot Power 2 CT? Postoji razlika između njih Bravo Boro! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano Jul 28, 2013 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan I jedne i druge su bile u problemu. Uzmi Metzeler M3 (M5) ili Pirelli sto ti je Woo3 rekao... Ako ne mozes da nadjes kod nas, nadji na ebay.de npr i nek ti donese neko ko donosi sa ebay-a... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan010 24 Napisano Jul 28, 2013 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Kawasaki er6n 06' Prijavi odgovor kao problematičan Gotovo,naso sam polovnu Dunlop,2011g za 35e,presla oko 4k km. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svahbaz 56 Napisano Jul 29, 2013 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: Er6n 2008 / Versys 650 2017 Prijavi odgovor kao problematičan Kad sam se cuo s njim rekao mi je da je losa guma, ali to cu da rijesim valjda sledece sedmice. Bitno je da je motor OK Inace sam prezadovoljan, svasta sam gledao ali nista nisam htjeo da uzmem, hvala bogu pa sam nacekao ER-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano Jul 30, 2013 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Stizala roba posednjih meseci pa se nakupilo i viska Slajderi i spulne za zadnju viljusku, novo, nista se ne sece na motoru samo montaza. Opruge kvacila Lucas 10% jace od fabrickih > http://www.louis.de/...6&typ_id=ER650A I semeringe prednje viljuske > http://www.louis.de/...0&typ_id=ER650A Ako nekom treba nek javi na PM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B.S 37 Napisano Jul 31, 2013 Svrati ponekad, 155 postova Prijavi odgovor kao problematičan Najzad montirah gume uzeo sam pirelli angel st, stavio i osram night racer plus sijaju ko blesave al kazu kratko traju... Jedino sto mi se sad ne svidja na faru je sto je ona skroz gore (pozicija) vidno zuca od oborenog svetla :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Jul 31, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Najzad montirah gume uzeo sam pirelli angel st, stavio i osram night racer plus sijaju ko blesave al kazu kratko traju... Jedino sto mi se sad ne svidja na faru je sto je ona skroz gore (pozicija) vidno zuca od oborenog svetla :-) stavi led diodu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Jul 31, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Drustvo, da li je imao neko problem sa alternatorom? Izgleda mi je to problem.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...