Dzony93 368 Napisano Jun 19, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan mislim da nije lose da u nekim extra malim bocicama nosimo vatu ili gazu sirce i alkohol. Kada ujede osa samo se trlja malo sircem i posle alkoholom i porjd e za 5-6 minuta i otok nije toliko veliki, provereno, mene za vrat ranije ujela pcela i bas dekoncentrise a to u toku dana jos ako je guzva je bas zajee...., da se nastavi za voznjom... Nego moze li neko kod nas da izradi vizir onaj kratak kao puig za nas model? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano Jun 19, 2013 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Meni je osa/pcela usla izmedju rukavice i jakne na rukavu + rukav zakopcan i stegnuta ona cicak traka, sta ti je brzina I onda me zabola u ruku i ostala tako da kulira, morao sam skidam jaknu da bi je se otarasio Sem toga zgazio sam i macku (slucajno) i udarao golubove i to kacigom vugla volej Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1100 Napisano Jun 19, 2013 Drug član, 2599 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Grane se ohlade za 30min max u hladovini bez obzira koliko su vruce. 10-ak min Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano Jun 19, 2013 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Ti ne znas kako Dzony vozi, dok je u leru su crvene zamisli kad je u brzini Zato sam rekao pola sata Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chiza 42 Napisano Jun 19, 2013 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: BEOGRAD Motocikl: Z1000 Prijavi odgovor kao problematičan mislim da nije lose da u nekim extra malim bocicama nosimo vatu ili gazu sirce i alkohol. Kada ujede osa samo se trlja malo sircem i posle alkoholom i porjd e za 5-6 minuta i otok nije toliko veliki, provereno, mene za vrat ranije ujela pcela i bas dekoncentrise a to u toku dana jos ako je guzva je bas zajee...., da se nastavi za voznjom... Nego moze li neko kod nas da izradi vizir onaj kratak kao puig za nas model? Mogli bi da predlozimo izmenu prve pomoci sa Dzony-jevim receptom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Jun 19, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan mislim da nije lose da u nekim extra malim bocicama nosimo vatu ili gazu sirce i alkohol. Kada ujede osa samo se trlja malo sircem i posle alkoholom i porjd e za 5-6 minuta i otok nije toliko veliki, provereno, mene za vrat ranije ujela pcela i bas dekoncentrise a to u toku dana jos ako je guzva je bas zajee...., da se nastavi za voznjom... Nego moze li neko kod nas da izradi vizir onaj kratak kao puig za nas model? Mogli bi da predlozimo izmenu prve pomoci sa Dzony-jevim receptom ja sam tek skoro cuo za tu foru, rekla mi od devojke baba, a ima fora da se uzme kamence i trlja mada nesto sam skeptican po tom pitanju. A grane sto se tice aco onaj dan kad sam ih polirao vozio sam motor mozda 2 min da odbacim brata do stanice i nazad, motor je bio hladan 20 min su se hladile za tih 2-3 min. A kad se ugreju posle voznje 2-3h bogami vise od pola sata... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano Jun 19, 2013 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Grana ima jako tanak zid to se ugreje isto posle 5min i 50 sati, vruce pa vruce, hlade se brzo jer brzo odaju toplotu ali je brzo i primaju mora tako jer bi se uzarile u suprotnom........... Nego reci ti nema sto ne ofarbas ceo motor u zlatno bice mnogo bolji a ne moras da menjas boju u saobracajnoj - zuto Znas onu pesmu "pomesaj ove noci crnuuu i zlatnuuu" i onda im das i motor za spot i kazes evo pomesao sam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Woo3 112 Napisano Jun 19, 2013 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Beograd Motocikl: .... Prijavi odgovor kao problematičan Ti bre Aleksandre nisi normalan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Jun 19, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan sto bi ga farbao u zlatnu, prethodni vlasnik ga dovoljno uzutio sa zutom ralicom i bocnim onim plastikama sto se kace na nogare... Ili cu nove da kupim ili karbon Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano Jun 20, 2013 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Pa kad ofarbas sve u candy gold npr ovako, nema nigde ispucale farbe pa nece nista da te smara a kostace te kao to sto oces u carbonu kad bi uzeo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Jun 20, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Mislio sam na ovakvu foliju, karbon bi me izaso milioni https://www.facebook.com/photo.php?fbid=463880113648105&set=a.456169497752500.97832.456157051087078&type=3&theater https://www.facebook.com/photo.php?fbid=513836161985833&set=a.456169497752500.97832.456157051087078&type=3&theater Ovo bi ralicu a mozda i plastike one.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano Jun 20, 2013 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Ma samo jedne boje je zver! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perisicboro 262 Napisano Jun 20, 2013 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Coa, ti nisi normalan!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perisicboro 262 Napisano Jun 20, 2013 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan A ima Dzoni i dobro custom sediste 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan010 24 Napisano Jun 20, 2013 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Kawasaki er6n 06' Prijavi odgovor kao problematičan Auuu Dzoni,najeba ga ti opasno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Jun 20, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Brate sve da razumem ali domace idiote da slusam to nikad! Bolje sve po spisku da mi neko psuje nego da mi kaze da slusam to. Aco sta te uvati sa to crno i zlatno nisam ganci a ni zlato nesto ne volim ( doro sem kad nadjem ) . A i meni na motoru samo ram zlatan sem toga nista drugo E ovako da napisem neke krace utiske, juce sam vozio motor i posle voznje vratio snorkle's ( usisnike) i sub throtle plates, i odmah da vam kazem da sam se pokajao sto sam ih uopste vracao, razlika u ubrzanju je ogromna sad mi motor tromiji, ubrzanja i medju-ubrzanja su dosta slaba isto.... Ranije sa ovim sitnicama povadjenim npr 4 brzina 5 k obrtaja nabijem pun gas motor bukvalno pocinje da se propinje sad nista kao fabricki ... Sutra ako imam vreme o5 rasturam motor da ih izvadim ove sitnice i da necim zapusim pair valve . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perisicboro 262 Napisano Jun 20, 2013 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Nema bre ljutnje, zajebancija samo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano Jun 20, 2013 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Boro nemoj da zajebavas! Nego uz crno i zlatno mora i adekvatna gilja! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Jun 21, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perisicboro 262 Napisano Jun 21, 2013 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Boro nemoj da zajebavas! Nego uz crno i zlatno mora i adekvatna gilja! Jbt, kako se salta u ovome!?!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Jun 21, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan ja ne znam, pitaj acu on je iskusniji sa ovakvim cobanlucima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MotorniZgoditak 28 Napisano Jun 21, 2013 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Beograd Motocikl: kawasaki er-6n piaggio bev500 Prijavi odgovor kao problematičan Mene je devojka isto zajebavala što mi je motor crn sa zlatnim ramom..... pa onda stavi me u raaaam da znam da tebi pripadaaaam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano Jun 21, 2013 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Mene je devojka isto zajebavala što mi je motor crn sa zlatnim ramom..... pa onda stavi me u raaaam da znam da tebi pripadaaaam BUHAHAHAHHHAHAHHHAHAAA! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chiza 42 Napisano Jun 21, 2013 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: BEOGRAD Motocikl: Z1000 Prijavi odgovor kao problematičan Mene je devojka isto zajebavala što mi je motor crn sa zlatnim ramom..... pa onda stavi me u raaaam da znam da tebi pripadaaaam Kraljica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perisicboro 262 Napisano Jun 22, 2013 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Panonski vuk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...