perisicboro 262 Napisano Maj 18, 2013 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Sad vidih da je dozvoljeno da se postavi link oglasa pa evo, mozda je cak vlasnik neko sa foruma :-) http://www.polovniautomobili.com/oglas2914671/kawasaki_er6n/ Od 2009-e je redizajniran, tako da mozda mu je prva registracija bila 2009-e, ali je stariji model, i proizveden pre 2009-e. Vidi misljenje jos nekog, ni ja nisam bas siguran, ali proveri. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B.S 37 Napisano Maj 18, 2013 Svrati ponekad, 155 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da da to sam video, uporedjujuci ga sa drugim slikama definitnivno je model 2008mo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano Maj 18, 2013 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan 2006 2007 ili 2008, 2009 nije 100% jer je tad izasao novi model. Izgleda dobro nego je kilometraza jako mala nema logike da je tako malo presao ali ko zna... Sem toga, uzmi neki u boji gotivniji ovaj je skroz crn cak i ram. npr ovaj je skuplji malo http://www.polovniau.../kawasaki_er6n/ ali, auspuh 300e vizir 100e sladeri 60e tablica nosac i migavci 50e retrovizori + extend. 30e daje 2l ulje 25e TOTAL 565e + motor, za 4.000, mozda moze 3.900 (3.800) i sve je jasno. I sto je najbitnije motor je picikato vidi se da ga je gazda pazio i odrzavao kako treba, i vozio naravno a ne stajao u garazi da trune. Samo taj auspuh nov kosta 500e Sto se tice opreme, ja ti samo mogu predloziti slajdere kakve da kupis, veliki 60-70e ovi mali vidi da ti neko napravi na strugu > http://i23.ebayimg.c...7/63/d769_2.JPG http://asianconnecti...RrFrmSldrs1.jpg http://asianconnecti...nEngnSldrs2.jpg Naruciti naravno iz kine, jer tamo proizovde. Vizir ako ti treba onda nemoj da kupujes Naked motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B.S 37 Napisano Maj 18, 2013 Svrati ponekad, 155 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na savetu, odlican je ovaj zeleni stavise sve ove stvari bi verovatno kupio i sam... Sto se tice vizira, sta znam meni cak lepo izgleda ovaj vizir kao sto je na zelenom modelu... Boja kao i uvek ukusi, meni nesto lepsi crni, al verovatno si u pravu da je zeleni bolja kupovina Thnx Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
losmi 231 Napisano Maj 18, 2013 Zainteresovan, 518 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan Huja je odlicna za voznju, jeste karting staza, ali se moze fino zabaviti.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1100 Napisano Maj 18, 2013 Drug član, 2599 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan zeleni sa akrapom - bomba! jedino sto su mu slike malo starije (vidim da ima staru tablicu) ali posto je i taj iz NS pogledaj oba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Maj 19, 2013 (promenjeno) Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan odlican je ovaj zeleni! Samo mu malo mlogo stare slike, jos stare table na njemu. Pitanje je kako sad izgleda... Nesto mi padalo na pamet da presvucem motor mat folijom i reko ajde da vidim kako bi izgledao. gledajte ovu lepoticu https://www.facebook.com/photo.php?fbid=345074038855521&set=a.345073622188896.95164.219999641362962&type=3&theater moji ce da me zapale! Promenio Maj 19, 2013 član Dzony93 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan010 24 Napisano Maj 19, 2013 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Kawasaki er6n 06' Prijavi odgovor kao problematičan Meni se i ovaj svidja http://www.polovniautomobili.com/oglas3386657/kawasaki_er6n/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Maj 19, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Meni se i ovaj svidja http://www.polovniau.../kawasaki_er6n/ more dolazi bre ti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Maj 19, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan from danas . Malo cackali motore, utvrdili koji se glasnije cuje, i da definitivno treba moje sediste da se skarabudzuje! Inace cini mi se da je moj glasniji od leo vince-a, ali je njego dok se vozi. E da pozdrav za taxistu sto nam pozdravlja majke .i. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Woo3 112 Napisano Maj 19, 2013 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Beograd Motocikl: .... Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, mogla bi da padne voznjca do ralje sad u utorak? Jeste li raspolozeni? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan010 24 Napisano Maj 19, 2013 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Kawasaki er6n 06' Prijavi odgovor kao problematičan Lepo,lepo Samo,nije mi jasno zasto motor nece da predje 180km kad sam izaso na autoput jel ima neko taj problem? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perisicboro 262 Napisano Maj 19, 2013 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ga vozio najvise do 120km/h na ibarskoj, na autoputu nisam jos uvek imao prilike. Inace nisam ljubitelj brze voznje, a i pri ovoj brzini vetar rastura, nemoguce je voziti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perisicboro 262 Napisano Maj 19, 2013 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Danas malo po kraju... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Maj 20, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Treba njemu mlogo vreme da se zaleti . Plus sto sam ti reko saltanje tacno u milimetar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bukinac 5 Napisano Maj 20, 2013 Svrati ponekad, 98 postova Lokacija: BG Motocikl: Kawasaki er6n 06' zx6r 05' z750 07' Z750 07' Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam se najbrze vozio 210 km/h ali nije bilo prijatno ni motoru a bogami ni meni. 120 km/h je po meni neka putna brzina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bukinac 5 Napisano Maj 20, 2013 Svrati ponekad, 98 postova Lokacija: BG Motocikl: Kawasaki er6n 06' zx6r 05' z750 07' Z750 07' Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, mogla bi da padne voznjca do ralje sad u utorak? Jeste li raspolozeni? Ajde mozemo da ralje ali malo kasnije tipa oko 12 a? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1100 Napisano Maj 20, 2013 Drug član, 2599 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan ja mogu tek oko pola 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Woo3 112 Napisano Maj 20, 2013 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Beograd Motocikl: .... Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno meni odgovara I u 12 I u pola 6 . Ajde zbog easy-ja u pola 6 se nadjemo. Jel odgovara? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bukinac 5 Napisano Maj 20, 2013 Svrati ponekad, 98 postova Lokacija: BG Motocikl: Kawasaki er6n 06' zx6r 05' z750 07' Z750 07' Prijavi odgovor kao problematičan Uf pola 6 sutra tesko, ajde javljam se jos Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Woo3 112 Napisano Maj 20, 2013 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Beograd Motocikl: .... Prijavi odgovor kao problematičan Nista onda, ja cu 2 treninga da imam jedan u 12 , a drugi u pola 6 : . Ajde vidi, bilo bi lepo da se skupimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Woo3 112 Napisano Maj 20, 2013 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Beograd Motocikl: .... Prijavi odgovor kao problematičan Nista onda, ja cu 2 treninga da imam jedan u 12 , a drugi u pola 6 : . Ajde vidi, bilo bi lepo da se skupimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Maj 20, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan ugradio integrisano stop sa zmigavcima oko sat vremena treba, najvise za lemljenje, a ja pri put u zivotu lemio lemilicom.... Inace samo malo youtubovanja da se vidi uputstvo i to je to. Extra izgleda, barem ne treba vise ogromni nosac tablice :DD, a da i dosta jace nego fabricko svetli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chiza 42 Napisano Maj 20, 2013 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: BEOGRAD Motocikl: Z1000 Prijavi odgovor kao problematičan ugradio integrisano stop sa zmigavcima oko sat vremena treba, najvise za lemljenje, a ja pri put u zivotu lemio lemilicom.... Inace samo malo youtubovanja da se vidi uputstvo i to je to. Extra izgleda, barem ne treba vise ogromni nosac tablice :DD, a da i dosta jace nego fabricko svetli Simpaticno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MotorniZgoditak 28 Napisano Maj 20, 2013 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Beograd Motocikl: kawasaki er-6n piaggio bev500 Prijavi odgovor kao problematičan Sad još da odradiš i blinker za stop svetlo Lepo si ušuškao tablicu Jel znate nekog ko dobro vari plastiku i farba ? U mimotu (ms stanković) su mi odradili menjač ( baš onako fino ) i rekoše da vare i plastiku, ali rade do 5 i nikako da stignem da oteram motor jer i ja radim do 5.... naprsla mi je prednja maska i leva + levoj treba farbanje. Mnogo mi zuji i nervira dok vozim i moram kolenom da pridžavam čim pređem 4000 obrtaja . btw moja zverka sa subotnjeg izleta sve fabrički osim sedla i repa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...