AIeksandar 396 Napisano Januar 24, 2016 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Ja vala moj uskoro sredjujem, skidam ciradu, stavljam nitro + zakrilca i mlazni propulzator i odo na mesec Malo ga brisnem i ovako olupan ide na dobos.Sledeci motor ce mi biti specijalan, okovan limom sa svih strana a odma iza njega kabina hhh Projektor je dobra investicija, pogotovo DLP, za filmove i to ))))) Da se ja pitam, od kad postoje uveo bi ih kao standard u auto i moto industriji celoj, ko ih ima ili je video koliko je to dobra stvar i bolja od klasicnog fara onda zna o cemu pricam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Januar 26, 2016 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan ja video razliku na slici, slikao ovaj decko sto ih ugradjuje pre i posle. Realno ne znam na novijim modelima kako je, ali na mom je bilo katastrofalno kratko, dugo da ne spominjem. Kvalitetni projektor i dobar xenon i mnogo je bolje. Inace ja pre mesec dana prodao motor, tako da ono sredjivanje sto sam planirao je palo u vodu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1100 Napisano Januar 27, 2016 Drug član, 2599 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan katastrofalno kratko svetlo na 2006? jesi ti imao sijalicu u faru? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano Januar 27, 2016 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da je to onaj lik sto smo ga videli da ide motorom kroz sumu i nosi fenjer u ruci da osvetli put!A u dzepu sijalica, iz nekog razloga nece da svetli, tako kaze.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Januar 27, 2016 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan u odnosu na sve druge motore je katastrofalno, snop prekratak i ne baca bog zna koliko siroko. . . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano Januar 27, 2016 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Realno svetlo je sranje (2010.model), posle sam imao xenon i on je sranje, bljesti ko lud ali NE obasjava, kapiram da bi projektori bili keva i jedina valjana varijanta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano Januar 27, 2016 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Dzony kad je prodao SuzukiSrad i kupio Kawu http://www.fun.24sata.rs/resources/funImg/13-12-2015/45/650/46101-1cf9066c42861842db1f66ae3704ff95.jpg?v=0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Januar 28, 2016 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan auuu burazeruu ovakvu kombinaciju cirlice i latinicen nisam video do sada . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano Januar 28, 2016 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Brate ne secas se ti mnogih stvari koje si radio. hhhahhhaa! Mislim latiniceN burazeru hhhhhhhhh Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Januar 28, 2016 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan hahahahahaha, uglavnom odgovaram sve na brzinu i ne obracam paznju na to kako sam napisao . ,,Tipos`` je nesto najnormalnije kod mene, cek da vidis preko telefona kad posaljem poruku na brzinu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano Januar 29, 2016 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Pa da i na kraju se fali kako ima smartphone koji moze da salje "poruke na brzinu", neki brzi chat aaa? verovatno textualnog formata putem 3G veze, jel tako brate? Fiat Tipo u mnozini - Tipos, pa da!?, Ali nije to bas tako Od'Nish burazere )))) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Januar 29, 2016 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan na engleskom ,,tipo`` greska u kucanju . Ne brate ne kurcim se ja telefonima nit imam potrebu za tim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano Januar 29, 2016 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Znaci ne volis mobilne telefone generalno aaa?Aj nemoj mi reci da si ti onaj lik iz Nisha sto bojkotuje mobilni zbog stetnog zracenja, nego ide sa motalicom i vuce kabl za sobom svuda i povezuje fixni telefona na licu mesta kad mu ustreba? Nije ni cudo sto su te dok si bio na motoru gonili da pletes kakvu paukovu mrezu i molili da prestanes! hhhh Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Januar 30, 2016 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan HAhahahahahaha nisam taj . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano Januar 30, 2016 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan HHAHHHAHHHHH, ne budi siguran, nikad ne znas koliko te je mobilni telefon stetnim zracenjem (dok si brzo kucao) vec omeo u razvoju nije zajebancija Cuo sam da si svojevremeno isekao malo unutrasnjosti kacige onaj stiropor deo da moze mob da ti stoji na uvetu non stop jer te handsfree zuljao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Januar 31, 2016 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Tesko da si mogo to da cujes . Acko brate tebi je bas dosadno a ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano Januar 31, 2016 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Ono manje vise, al opusteno neka inspiracija me puca ovih dana hhahhhhh Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano Februar 24, 2016 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Ja cu najverovatnije prodavati moj motor, ceo, ovako olupan, ima li mozda zainteresovan neko da znam unapred..? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Februar 28, 2016 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan daj slike mi pusti na pm, cenu, i to. Mozda ti ja nadjem kupca, ovamo kod mene stalno dolaze na poslu i raspituju se tako da..Inace jutros poslao drug slike napokon one koje sam obecao, projektor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lucky Luke 9 Napisano Februar 28, 2016 U prolazu, 52 postova Lokacija: 45.34833,19.726703 Motocikl: Kawasaki er 6n Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno , to sam i mislio da je stavio mini h1. A iza stavio veliki angel eye. Ja stavljam dva mini projektora, ali je drugacija maska okrugla. Tako da cu na masku da pricvrstim angel eye koje sam porucio iz aliexpresa. Samo nemogu da docekam razvuklo se .Ali sezona nece jos pa opusteno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Februar 29, 2016 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan https://www.facebook.com/kenstomoto/?fref=ts ko ima novi model moze da pogleda ovde preradu, iskreno meni se previse svidja ovaj ,,kit`` . kaci slike kad odradis sve da vidimo kako je ispalo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano Mart 3, 2016 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Predlazem ovaj "kit" http://www.polovniautomobili.com/motori/7841923/kawasaki-er6n Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano Mart 6, 2016 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Kit ode, za male pare do dubljeg zvuka - oce neko pazari fabricki auspuh original presao oko 11.000km, i zlatno crne rucice kocnica + kvacilo... Sve ostalo otislo.. Ja sam odradio preradu fabrickog u protocni kod Andjela B.C. fin zvuk bese, al taj preradjeni ode sa motorom ostao ovaj jedan fabricki tako reci moj, a drugi fabricki koji sam kupio njega sam preradio, moj originalni, skoro nov, sam ostavio bio.............. Edit1: Evo rucki, a auspuh svi znaju kako izgleda..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano Mart 8, 2016 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Auspuh otisao, i pin lock, ostale samo rucke zlatne i maska instrument table al za model 2009 '10 '11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lucky Luke 9 Napisano Mart 11, 2016 U prolazu, 52 postova Lokacija: 45.34833,19.726703 Motocikl: Kawasaki er 6n Prijavi odgovor kao problematičan Konacnooo stigle angel eye iz Kine pa krenula montaza i ugradnja projektota . Bice par slika okacenih kad sve zbudzim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...