bojsa 135 Napisano Novembar 22, 2014 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Monster 1200 2017 Prijavi odgovor kao problematičan Pa to, kad bude stigao premericu, pa cu da vidim da nadjem nekog da mi napravi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano Novembar 22, 2014 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Novinama brisi bulju i ostavi malo za dzonyja npr za njega onaj deo a izolirkom, a rupe na volanu, neces da sklizne burgija, postoji tackas koji kucnes da napravi tacku gde ti dodje vrh burgije posle i nece nikad nista da sklizne... Ajde prestani da ke... vise, ista masina ko i tvoja, i kakve veze ima koja je boja ?! Moze ta masina i 220 da ide, imam sliku negde zakopanu u kompu Stoji mi motor kako moze da stoji nekom ko je mojih gabarita... Znaci izgledate ko crtani film, daj neki snimak, komican crtac nikad nije na odmet pogledati! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Novembar 22, 2014 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Ti bre aco ko da nikad nisi busio rupe kroz neku cevku ( ne mislim na pii ) . Osim ako nije stega i ona kao presa sa busilicom, 100% ce da mu sklizne. Cak i ako silom napravi ,,zarez``.. Nego mi objasni kako bi zastitio ti? I aj kazi mi kolko je tvoj masina isla ? Posto ocigledno da ja nisam jedini koji je iso preko 210,a i pun je klipova yt, kad imam vremena potrazicu klip, ako ne snimam novi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano Novembar 22, 2014 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan De ces ti da snimas novi, tj koji novi, to tvoje sokocalo ne moze ni 150 da napravi koliko sam cuo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Novembar 23, 2014 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Ne vozim kantu koja je presla milion......... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano Novembar 24, 2014 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Bolje i nju da vozis, ona je stabilnija i oce stoji sama > ima 4 tocka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Novembar 25, 2014 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Kupicu pomocne tockove . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano Novembar 25, 2014 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan daj ono za pijacu, ona kolica, i s'budzicemo nesto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Novembar 25, 2014 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan To . Napustam ja sektu kad ode motor sad, cekam decka jednog da sakupi kintu navodno... Neko vreme necu da vozim, mozda na tamo u narednih nekoliko godina se ponovo vratim u sektu .... Trenutno sve manje vremena imam slobodnog a nebi da kupim motor koji ce da stoji u garazi i predje godisnje 500 km. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svahbaz 56 Napisano Novembar 26, 2014 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: Er6n 2008 / Versys 650 2017 Prijavi odgovor kao problematičan Zato sam i ja stavio motor na prodaju. Toliko sam radio ove godine da ne znam dal sam presao preko 1500 km ... Ali ovde je situacija katastrofa, ljudi nude samo zamene .. Ali i ako prodam motor, mislim da cu ostaviti lovu sa strane za neko sretnije vreme.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojsa 135 Napisano Novembar 26, 2014 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Monster 1200 2017 Prijavi odgovor kao problematičan Da, ma prodati bilo sta danas je ogroman problem Ja se negde nadam da ce devojku zainteresovati motociklizam, pa kad resim da kupujem nesto novo i vece, ona preuzme ER-a, jer novac koji se ulozi ne moze ni najmanjim delom da se izvuce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DejanTNT 37 Napisano Novembar 26, 2014 U prolazu, 97 postova Lokacija: Sr. Karlovci Motocikl: Suzuki SV1000N Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam jednom prodao motor. Reko sebi koji ce mi evo zime, skup je to sport. Kada je doslo prolece izgoreo sam. Od tada sam resio da ne prodajem motor ni u ludilu osim ako planiram da kupim novi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojsa 135 Napisano Novembar 26, 2014 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Monster 1200 2017 Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da ne bih mogao vise da zamislim da budem bez motora, mislim da se nikada nisam radovao svakom lepom danu kao ove godine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Novembar 26, 2014 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Ma ja sam svakog trenutka vozio motor kad god sam mogo. Ja sam jos sa 12 godina dobio skuter, i cale me svakog dana vodio na poligon da vozim i da ucim i tako da sa 14 dozvola i od tada nisam bio bez motora . Ali ne znam vise kad vidim kakve situacije se desavaju dok vozim, kolege kako prolaze, cak i moja devojka kako je prosla sve imam vecu odbojnost... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gagi-racer 568 Napisano Novembar 26, 2014 Uvek moze bolje., 614 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Kawasaki ZX6R Prijavi odgovor kao problematičan Ma ja sam svakog trenutka vozio motor kad god sam mogo. Ja sam jos sa 12 godina dobio skuter, i cale me svakog dana vodio na poligon da vozim i da ucim i tako da sa 14 dozvola i od tada nisam bio bez motora . Ali ne znam vise kad vidim kakve situacije se desavaju dok vozim, kolege kako prolaze, cak i moja devojka kako je prosla sve imam vecu odbojnost... Kupi jaci motor I videces da pola problema nestane, da je vecina u glavi, a ostatak u slabom motoru Salim se naravno Ali sa jacim motorom, lakse ti je da izbegavas budale, i lakse (bolje) kocis sa jacim motorom, pa si time i dosta bezbedniji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano Novembar 26, 2014 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan DekiTNT sta ce ti motor za Karlovce, za setnju dusu dalo..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano Novembar 26, 2014 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Ma ja sam svakog trenutka vozio motor kad god sam mogo. Ja sam jos sa 12 godina dobio skuter, i cale me svakog dana vodio na poligon da vozim i da ucim i tako da sa 14 dozvola i od tada nisam bio bez motora . Ali ne znam vise kad vidim kakve situacije se desavaju dok vozim, kolege kako prolaze, cak i moja devojka kako je prosla sve imam vecu odbojnost... Kupi jaci motor I videces da pola problema nestane, da je vecina u glavi, a ostatak u slabom motoru Salim se naravno Ali sa jacim motorom, lakse ti je da izbegavas budale, i lakse (bolje) kocis sa jacim motorom, pa si time i dosta bezbedniji. Vidi se da si dete nezrelo jos uvek. Dok god je kabina ispod dupeta a ne oko tebe, niti je bezbednije niti bilo sta, Pogotovo u SRB gde mozes jako lako i jako gadno da najebes tudjom greskom. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nellle 614 Napisano Novembar 26, 2014 Svrati ponekad, 257 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ma ja sam svakog trenutka vozio motor kad god sam mogo. Ja sam jos sa 12 godina dobio skuter, i cale me svakog dana vodio na poligon da vozim i da ucim i tako da sa 14 dozvola i od tada nisam bio bez motora . Ali ne znam vise kad vidim kakve situacije se desavaju dok vozim, kolege kako prolaze, cak i moja devojka kako je prosla sve imam vecu odbojnost... Kupi jaci motor I videces da pola problema nestane, da je vecina u glavi, a ostatak u slabom motoru Salim se naravno Ali sa jacim motorom, lakse ti je da izbegavas budale, i lakse (bolje) kocis sa jacim motorom, pa si time i dosta bezbedniji. Vidi se da si dete nezrelo jos uvek. Dok god je kabina ispod dupeta a ne oko tebe, niti je bezbednije niti bilo sta, Pogotovo u SRB gde mozes jako lako i jako gadno da najebes tudjom greskom. Coa tebre,nemoj da pricas o necemu za sta nisi 100% siguran da je tacno!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Novembar 26, 2014 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Jaci motor jace kocnice, al i njegovo ubrzanje do 100tke, a to bas lepo izgleda kad ti izleti neki cicica sa coroskopima cija su stakla veca nego kod lupe..! Svako od nas je makar jednom zavrnuo gas do daske kad je vozio kroz grad, ovi sto kazu da nisu i oni jesu da se ne lazemo Cekam ja samo da poostre ove zakone jos vise kako su poceli, da nas nadamo se naprave na ugrozenu vrstu pa ce ljudi vise paziti na nas. Do tada, ako znate nekog da hoce motor, a ima nekog vw polo 2006+ da hoce zamenu za motor + megan 2 1.5 dci javite mi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Draguljce 9 Napisano Novembar 26, 2014 U prolazu, 79 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam pre nedelju dana posle nebrojeno ponudjenih zamena prodao Zelenog zmaja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano Novembar 26, 2014 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Coa tebre,nemoj da pricas o necemu za sta nisi 100% siguran da je tacno!!! Kad je na 100% onda jos uvek razmisljam, kad je na 120% (+ iz isqstva) onda pisem! @Dzony, POLO 1.2 TSI (da vis' zabave) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Novembar 27, 2014 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Znam kako ide polo, ali uzimam kola za mladjeg burazera zbog izmene ovog zakona, ni taj 1.2 nece moci zbog kilovata, mora do 70-75 konja i 1.4 motor ... Ja imam sta cu zabavno da vozim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gagi-racer 568 Napisano Novembar 27, 2014 Uvek moze bolje., 614 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Kawasaki ZX6R Prijavi odgovor kao problematičan Znam kako ide polo, ali uzimam kola za mladjeg burazera zbog izmene ovog zakona, ni taj 1.2 nece moci zbog kilovata, mora do 70-75 konja i 1.4 motor ... Ja imam sta cu zabavno da vozim Nek uzme onda nekog 1.4 dizela i cipuje ga, i eto ti zabave Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano Novembar 27, 2014 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Kakav novi zakon, sta, mora da ima 1.4 motor? ako je do 1.4 onda moze Corsa C 1.3 CDTI,(malo je teze naci dobru) ide dobro/jako dobro, turbo je takodje, i trosi prosecno max 5L. @Gagi, vidi jel ima neki chip za mozak da se uspori sto vise pa da ti i 80/h bude fijuuuuuu > wow, bice ti lakse/lepse u zivotu tvom! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Novembar 27, 2014 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Ne ogranicavaju samo kubikazu na zalost, nego i po tezini odrede koliko konja auto treba da ima kako bi ga vozili... 70-75 konja je granica valjda . Gledao sam vw polo sinoc 1.2 i dizel oko 1.4 i nesto od toga ce da uzme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...