bojsa 135 Napisano Jun 9, 2014 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Monster 1200 2017 Prijavi odgovor kao problematičan Nema, jesi li prebacio onaj centralni deo sa stare rucice? Ja sam prvi put zaboravio i bilo je lufta, kada sam ga ubacio sve je leglo kako treba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Jun 10, 2014 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan jesam, ali luft na gore i na dole i dalje ima jeste minoran ali ipak ga ima. Moram da vidim da sredim to. Mada sve mi se cini da su ove sajle golo govno previse mi meke.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojsa 135 Napisano Jun 11, 2014 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Monster 1200 2017 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam, gledao sam ponovo, ne mogu da poverujem u scenario da nekoliko mikrometara lufta moze da napravi takav problem. Luft je manji od jednog milimetra, barem kod mene, a toliko ga ima i na fabrickoj rucici bez dileme... Vece su sanse da su same sajle lose, pa ne traju, gde si ih nabavljao? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Jun 11, 2014 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Lik sto ih radi ovde u nisu. Ebemliga.... Videcu nekako da smanjim taj lft al seta sigurno 5-6 mm dovoljno da se posle duzeg vremena pojede sajla.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojsa 135 Napisano Jun 11, 2014 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Monster 1200 2017 Prijavi odgovor kao problematičan Mozes li da bacis sliku, mnogo je bilo sta da seta pola centimetra... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan sabic kawasaki er6-n 1 Napisano Jun 11, 2014 U prolazu, 14 postova Lokacija: Subotica Motocikl: BMW C650 sport Prijavi odgovor kao problematičan i ja se ponovio sa er6n Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Jun 11, 2014 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan welcome u sektu E mogu cim se spustim do motora mrzi me da se pecem na sunce ovo danas ubio 100km po suncu izgoreo ko ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ljuba75 16 Napisano Jun 11, 2014 U prolazu, 95 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao. I daj sliku, daj sliku, daj sliku, daj sliku ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan sabic kawasaki er6-n 1 Napisano Jun 12, 2014 U prolazu, 14 postova Lokacija: Subotica Motocikl: BMW C650 sport Prijavi odgovor kao problematičan jos kad bi znao da sa tabletom dodam sliku' .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojsa 135 Napisano Jun 12, 2014 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Monster 1200 2017 Prijavi odgovor kao problematičan Danas se malo igrao sa GoPro kamericom, pozajmio od kolege, samo nema dodatke za motor, pa sam se nesto kombinovao sa postojecim 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan sabic kawasaki er6-n 1 Napisano Jun 12, 2014 U prolazu, 14 postova Lokacija: Subotica Motocikl: BMW C650 sport Prijavi odgovor kao problematičan evo i slikice mog ljubimca [attachment=198982:20140523_142045.jpg] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tjole 15 Napisano Jun 12, 2014 U prolazu, 58 postova Lokacija: Beograd Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan evo i slikice mog ljubimca [attachment=198982:20140523_142045.jpg] Ukoliko ti je ljubimac onaj lepi pinč kod ograde onda extra, al motor je ipak stvar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svahbaz 56 Napisano Jun 12, 2014 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: Er6n 2008 / Versys 650 2017 Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam kolega, odlicno izgleda. Btw. i ja sam razmisljao da skinem nosac tablice i stavim neki aftermarket ali mi motor izgleda nekako go sa ovim malim drzacem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Woo3 112 Napisano Jun 13, 2014 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Beograd Motocikl: .... Prijavi odgovor kao problematičan Pazi koji nosac kupujes, meni su 3 pukla. Imao sam barracudin nosac, rizomin i na kraju kupio onaj lampa za 3500din. I sva tri su pukla, naravno tablica svaki put izgubljena . Ne znam do cega je, ali svaki put su bili dobro namesteni, da li do vibracije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojsa 135 Napisano Jun 13, 2014 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Monster 1200 2017 Prijavi odgovor kao problematičan Moram samo da pitam, posto mozda propustam nesto, sta je problem sa originalnim nosacem tablice? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ljuba75 16 Napisano Jun 13, 2014 U prolazu, 95 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dejane pa nas dvojica smo blizanci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Jun 13, 2014 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan kako mislis nosac tablice? onaj ram samo ili komplet konstrukcija? sto se srafi na motor pa tablica na to ? Ako stoji ispod repa, to je prosto od tezine se sabije amortizer i na svaku rupu tresne tablica o tocak ako je podrep.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan010 24 Napisano Jun 13, 2014 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Kawasaki er6n 06' Prijavi odgovor kao problematičan Nikola je u pravu, udari tablica u gumu kad sednu 2 osobe...inace mi vozimo naked bike, zar nije najlepse kad je tablica ispod repa kao kod mene i Nikole, ne vidi se sa strane, samo od pozadi-jedva 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Woo3 112 Napisano Jun 13, 2014 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Beograd Motocikl: .... Prijavi odgovor kao problematičan Pa ne znam za to kad sednu dvoje jer ja bas retko vozim nekog na motoru, pogotovo tezeg od 60 kg . A jeste lepse kad je tablica ispod sedista (da tako kazem), ali ja sam imao problema zbog toga, naime marsovci me malo smarali. P.S ovakav je nosac tablice bio u pitanju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Jun 13, 2014 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Mene samo jedan stariji psovao( citaj sve po spisku, dv a puta majku ) jer je morao da se sagne da vidi. Ali sta ce tablicu da gleda ako vec imamo nalepnice ....Ja sam stavio tablicu ispod repa, sa onim fabrickim metalnim delom, njega nasrafio i tablicu na to. A zmigavce imam u stopki integrisane Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan010 24 Napisano Jun 14, 2014 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Kawasaki er6n 06' Prijavi odgovor kao problematičan Ma tako je Nidzo legendo, stop sa zmigavcima je najjaci, nema ko me nije pitao u Pirot Inace otisli neki sitni detalji da se lepe u stiker bomb foliju, ovako nesto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Jun 14, 2014 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan kad sam ja pricao da cu motor da izlepim folijama sa slicicama niko nista ima opasne fore da se odrade Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
korvin 42 Napisano Jun 17, 2014 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSX 750 F, '00. Prijavi odgovor kao problematičan E ljudi, samo da se prijavim i ja sam od juče vlasnik jednog lepog ER6N-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ljuba75 16 Napisano Jun 17, 2014 U prolazu, 95 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam dosao. Odakle si i DAJ SLIKU Sent from my XT615 using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojsa 135 Napisano Jun 17, 2014 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Monster 1200 2017 Prijavi odgovor kao problematičan @korvin, lepo cestitke izgleda odlicno! Meni stigli i novi retrovizori Kvalitet izrade zacudjujuce dobar, ali se tacno vidi da je originalni Toyo masivniji posebno samo kuciste gde je napunjen nekim materijalom za otezavanje. Sami nosaci su prakticno identicni. Ipak, mnogo me nervira njihov pravougaoni izgled koji jednostavno ne ide uz ostatak motora. Ni ne cudi sto su na ovaj dizajn presli vec u narednoj generaciji ER6-ice, jer ovi originalni izgledaju kao da su sisli sa nekog Tomosa, a ne prilicno modernog bajka... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...