LiMa 161 Napisano April 4, 2014 FreeStyLe Member, 211 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hornet Prijavi odgovor kao problematičan I ja bih se cekirao u klub ljubitelja ovog lepotana Polovicno do duse jer mi je makina u NY Kako sam saznao, carina je neverovatno mnogo skocila, na 30%, sa 8%, pa se plasim da mi se vise ne isplati uvoz. Drugari, zna li neko nesto vise o tome, i da li postoje neke cake, jer su mi na carini rekli da ovakav motor cene 5000E, plus carina, plus troskovi slanja, prevod ? Ne isplati se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Woo3 112 Napisano April 4, 2014 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Beograd Motocikl: .... Prijavi odgovor kao problematičan To je malo mnogo. Jel motor polovan ili nov, jel konkretno model kao sa slike? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LiMa 161 Napisano April 4, 2014 FreeStyLe Member, 211 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hornet Prijavi odgovor kao problematičan 2009god 4000+ milja PA konretkno brate nije tudj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svahbaz 56 Napisano April 4, 2014 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: Er6n 2008 / Versys 650 2017 Prijavi odgovor kao problematičan Pa Woo3 poceo sam da slinim kad sam vidjeo sliku ... Jel moze taj Akrapovic na stariji model er-a? Mozda ako bi prestao da jedem i pijem na 15ak dana ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B.S 37 Napisano April 4, 2014 Svrati ponekad, 155 postova Prijavi odgovor kao problematičan Stavio danas ram mount za zumo,lepo cuci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 5068 Napisano April 5, 2014 Drug član, 1895 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Idi i pitaj nekog špeditera. A valjalo bi da ti ovi što su rekli da je carina 30% kažu i po kom to propisu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nellle 614 Napisano April 5, 2014 Svrati ponekad, 257 postova Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, imam jedno pitanjce za vas.... Po cycle ergo sajtu ja bih trebao ovako da izgledam na Kawi tj trebao bih komotno da drzim noge celim stopalom na zemlji. Medjutim moje sediste je prepravljeno radi dobijanja veceg komfora pa samim tim verovatno i malo poviseno,pa sada ja izgledam ovako. E sad,moje pitanje je da li cu nesto dobiti ako recimo amortizer vratim na prvi klik (procitao sam u temi da postoji 7 klikova u zavisnosti kolikom je opterecenju izlozen motor),sada dok ucim da vozim i dok sam sam na motoru? Ne znam tacno na kom je kliku sada trenutno,bivsi vlasnik mi rece da je to namesteno negde na sredini i da on to nije dirao jer mu je tako odgovaralo... Ja sam totalni laik,moje neko razmisljanje je da ce motor na prvom kliku da nalegne a nekada kada se budem resio za putovanja udvoje namestim na neki visi klik... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perisicboro 262 Napisano April 5, 2014 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Najbolje bi bilo da mi prodas to sediste, a ja tebi fabricko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nellle 614 Napisano April 5, 2014 Svrati ponekad, 257 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sta ce tebi to sediste,iovako ces prodati uskoro motor? Al da ti priznam,stvarno je udobno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perisicboro 262 Napisano April 5, 2014 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Dok se ne proda, trebace mi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MotorniZgoditak 28 Napisano April 5, 2014 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Beograd Motocikl: kawasaki er-6n piaggio bev500 Prijavi odgovor kao problematičan @nelle Ja sa 179cm i od mudašaca do poda oko 79cm, sa preradjenim sedištem dodirujem petom tlo. Možeš da probaš da sabiješ zadnji amortizer, mada nemam pojma koliko ćeš dobiti sa tim, deluje mi kao da tu maximalno može 1,5 cm, ne više. Inače to sedište nije toliko podignuto koliko je šire od fabričkog, pa Pitagora veli da je duža nožna hipotenuza jer je ugao manji Zeznuto je početniku kad drži motor od oko 180-190kg, a nema dobar oslonac na nogama. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miloš A 2021 Napisano April 6, 2014 Ne glasam - ne ćutim, 395 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Ninja ZX-14R Prijavi odgovor kao problematičan Nele, motor mi više nije tu da proverim, ali čini mi se da ni ja nisam mogao da spustim obe pete na tlo! Video si Lošmija - on nije posebno krupan, pa sa lakoćom vozi onu grdosiju od motora. Sve je stvar rutine. Jedino je važno da kada se suvozačica penje na sedište čvrsto držiš motor uspravno - možeš i vrhovima prstiju. Ne diraj ništa! Čuvaj mi malog 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano April 7, 2014 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Danas iso do poligona da ucim devojku da vozi. Kad tamo beli er6n 2010 god. Prelep motor stvarno, moj mi se vise i ne svidja. I tu se zapricam sa instruktorom i bas se zapricamo da treba da stavi slajdere, kad lik sto vrsi obuku padne na desnu stranu i bas se razbije i povredi nogu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan_kv 56 Napisano April 7, 2014 Svrati ponekad, 289 postova Lokacija: Kv-Bg Motocikl: Kawasaki er6-n Prijavi odgovor kao problematičan Meni jos ti slajderi ostali...nikako da se skupi za to Sad na servisu sam promenio kociono ulje i svima bih preporucio. Ono staro je postalo zuto, a i imalo je neke opiljke unutra.Tacno se vidi da je promenilo svojstvo Sad kocim u mestu iskljucivo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B.S 37 Napisano April 7, 2014 Svrati ponekad, 155 postova Prijavi odgovor kao problematičan Na koliko bi km to trebalo odraditi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan010 24 Napisano April 7, 2014 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Kawasaki er6n 06' Prijavi odgovor kao problematičan Meni jos ti slajderi ostali...nikako da se skupi za to Sad na servisu sam promenio kociono ulje i svima bih preporucio. Ono staro je postalo zuto, a i imalo je neke opiljke unutra.Tacno se vidi da je promenilo svojstvo Sad kocim u mestu iskljucivo Kolko te kostalu i koje ulje si sipao?koliko ide grama? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Woo3 112 Napisano April 7, 2014 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Beograd Motocikl: .... Prijavi odgovor kao problematičan Koliko znam kociono ulje se menja na 2.god. Barem sam ja tako menjao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano April 7, 2014 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan NA 2 god se menja ulje u kocnicama i u viljuskama ( u vilama tj na njima i semerinzi..) Nije ono nesto preterano skupo tipa ne vise od 600 dinara. E cisto da znaju neki koje pretpostavljam da ne znaju. Kociono ulje nikako nemojte da dolijete u posude, prvi razlog je je taj da je mozda ulje drugog proizvodjaca pa ima drugaciju gustinu, i kada pomesate haos. A i starije ulje i novo kada se pomesaju isto haos.. Najbolje je ceo sistem da ispraznite . Ja evo kanim se meni da promenim vidim da mi izmenjalo boju malo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoe 131 Napisano April 11, 2014 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM SMR 690 Prijavi odgovor kao problematičan http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/100768-zlatne-rucice-za-er6-2010/page__p__1619783__fromsearch__1#entry1619783 poz 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B.S 37 Napisano April 11, 2014 Svrati ponekad, 155 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jel su ovo one sa ebaya kineske? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano April 12, 2014 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan takve kupio za cca 25e. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 5068 Napisano April 12, 2014 Drug član, 1895 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Eno ga nov "N" za 5600€ a "F" je nekih 500€ skuplji. Ko hoće nov motor te klase nema bolje ponude trenutno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan_kv 56 Napisano April 12, 2014 Svrati ponekad, 289 postova Lokacija: Kv-Bg Motocikl: Kawasaki er6-n Prijavi odgovor kao problematičan Meni jos ti slajderi ostali...nikako da se skupi za to Sad na servisu sam promenio kociono ulje i svima bih preporucio. Ono staro je postalo zuto, a i imalo je neke opiljke unutra.Tacno se vidi da je promenilo svojstvo Sad kocim u mestu iskljucivo Kolko te kostalu i koje ulje si sipao?koliko ide grama? Kostalo me 1000din sa zamenom. Mislim da je 500 bocica Sipao sam ipon 5.1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mAkInJo 113 Napisano April 12, 2014 Svrati ponekad, 157 postova Lokacija: Futog-Ns Motocikl: Yamaha fz6n 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Eno ga nov "N" za 5600€ a "F" je nekih 500€ skuplji. Ko hoće nov motor te klase nema bolje ponude trenutno Ima yamaha mt07 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojsa 135 Napisano April 19, 2014 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Monster 1200 2017 Prijavi odgovor kao problematičan Konacno su mi se kockice slozile oko finansija, a u medjuvremenu sam jos pogledao po neki motor. Nasao sam na kraju onaj koji zelim da kupim i nalazi se na ovom linku. Stariji je covek u pitanju, deluje veoma ozbiljno i zivi vrlo blizu mene, tako da mogu da ga jurim ako nesto nije u redu Elem, na oko je odlicno ocuvan, odrzavan je redovno, nove gume, plocice, nov akumulator, odlican alarm sa ziroskopom, nije mnogo modifikovan sto mi se dopada, a svidja mi se i crno/crvena kombinacija. Prvi je i jedini vlasnik i kupljen je kod nas i vidim da ga voli, u garazi ima vise sprejeva za lanac i rezervnih flasica sa uljem nego sto ja imam hrane u frizideru ) Jedino sto mi se ne dopada, a na sta mi je on ukazao jeste to sto mu se skuplja rashladna tecnost sa donje strane, kao sto prikazuju na ovom sajtu sa cestim problemima kod ER6-n. Ne curi, niti ima fleke ispod u garazi, a bili smo dugo tu. Vidim da ovde kazu da treba samo da se zameni dihtung, ali ne znam koliko je to problematicno da se odradi i da li mogu sam? Rekao mi je i da nije skoro menjao ulje u viljuskama i kocionom sistemu, ali to isto vidim da nije strasno skupo, niti problematicno.... Najvise me brine ovo za rashladnu tecnost, pa me zanima da li je neko nailazio na ovaj problem? Ajd pomagajte da znam da li cu se u utorak prikljuciti sekti zvanoj ER6-n (to sto jos nisam zavrsio obuku, nema veze ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...