Jump to content

Moto Zajednica

Kawasaki ER-6N/F topik

Recommended Posts

• Drug član, 1489 postova
  • Motocikl: Yamaha FZ1-SA

ta folija je napravljena bas za farove... Ja sam uzeo onaj deo sto sam upropastio od te folije i drzao fen onaj nekih 2-3 min da vidim kako reaguje na visoke temperature, solidno se pokazala dok je nisam razvlacio :D

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

MA covek nas covek sa foruma, dao mi da probam jednu foliju, a glupo mu da mi naplati 200 din za parcence folije. A raspada se bas na visokoj temperaturi bukvalno ga krckam sa onim fenom 1lol.gif ( temperature preko 100C) sto mislim da far nikad nece postici te temperature

e da se pohvalim stavio danas foliju skinuo ceo far i plastike okolo samo imam na 2 mesta malo zbrckano ali to cu da uzmem fen i spric sa iglom da ubacim vazduh da se izdigne pa da ispravim inace mnogo lepse i bolje izgleda sa ovom crnom folijom!!!

• Drug član, 1081 postova
  • Motocikl: Bev 250ie.

e da se pohvalim stavio danas foliju skinuo ceo far i plastike okolo samo imam na 2 mesta malo zbrckano ali to cu da uzmem fen i spric sa iglom da ubacim vazduh da se izdigne pa da ispravim inace mnogo lepse i bolje izgleda sa ovom crnom folijom!!!

Pa daj slike da vidimo...

Stavio danas samo donja ivica malo zeznuta ali jedva to i vidi, stavio i na prednje zmigavce i extra uklopljeno crno/zuto evo slike :) e da samo tu nisam slikao zmigavce.. Ako hoce neko folije mogu da dam broj na pm covek je korektan i ima sve moguce boje, cak ima i druge sitnice i nalepnice ako treba :)

post-16583-0-02718300-1365786729_thumb.jpg

post-16583-0-60571200-1365786731_thumb.jpg

• Zainteresovan, 764 postova
  • Motocikl: ER6n

Ovaj prednji far je sada zatamljen? Znaci manje svetla prolazi, ako je tako onda je sranje trebao si da stavis providnu cisto da stiti od kamencica i gluposti...

ne smanjuje svetlost, mozda neprimetno... Pa sad sam vozio i isto se vidi samo svetlo dobija neku ljubicasto belu nijansu ostalo je ok...

Nego ajde pitanje za vas, da li va se stalno pali ventilator?!?!?

kako mislis stalno?

ma citao sam po netu, ma pali mi se ventilator non stop od semafora do semafora, i to kad idem bas lagano nekih 40-50 u 3-4 brzinu, a kad divljam onda ni da mrdne -.-''

ma naviko sam na skuter verovatno pa se jedva palio i to bas posle sat vreme kroz guzuv podji stani.... ipak sam zaboravio da jaca masina i vise se zagreva

• U prolazu, 79 postova

Gde radite servise? Meni su na 2 mesta trazili 110e za servis na 6000km. To je zamena ulja i filtera i pregled. Koliko znam ide 2l ulja sto zajedno sa filterom kosta 32e. Ispada da su pregled i ruke 78. Zanimljiva je tema nevezano za novac pa me interesuju misljenja i sugestije. Primera radi, zamenu filtera i ulja su mi na kolima uradili za 20 minuta i rad i materijal naplatili ukupno 4500 dinara. Bio sam prisutan tokom rada.

si bio u ovlascenom...? Inace sto sam ne zamenis ulje i filter ulja nema tu mnogo posla, ispod ralice kod auspuha imas sraf za ispustanje ulja filter ti je kod auspuha napred gde polaze iz motora to ti kljucem skines i stavis nov i sunes ulje to je to

Pa gazda tog servisa mora da zaradi za leba :D ,a i radnike da plati, porez, materijal, vazduh sto mu udises dok cekas da se zavrsi zamena ulja itd ... salu na stranu bas ako nikad nisi menjao od nemoj sam, ali uglavnom baci pogled na user manual ( ako nemas pogledaj par strana unazad ) i prosetaj tamo strane nacices i videces nista strasno.

• Drug član, 1081 postova
  • Motocikl: Bev 250ie.

Naplacuju ti pecat (garanciju) zato i jeste ta cena....

Ali i pored toga je previse....

Sramota je naplacivati toliko pogotovo za naked motocikle..

• Zainteresovan, 764 postova
  • Motocikl: ER6n

Ma planirao sam da mu kazem da prednji deo bude malo izdignut, vidim da je ovo samo udobnije naprevljeno ali napred... Inace ovo prvo da nije mozda sa gelom? Mnogo mi tanko deluje ovo drugo izgleda extra

P.s. bio danas kod coveka jedini problem su ovi rubovi sto si stavio ti crvene, za moju boju je nemoguce da nadjemo fluorescentno zutu/zelenu kozu i eko kozu...... Izgleda ce morati koncem da se iskombinuje...

Promenio član Dzony93

• Zainteresovan, 696 postova
  • Motocikl: Strom 650 2009

Manite se vise ulja i folija, ajde da se vozimoooooo! :D Ja za vikend se zagrejao sa nekih 400km :)

Kakav je dogovor za subotu, ostaje sve isto?

Gde cete za 1.maj? Ja sa jos jednim kolegom sa foruma planiram do Budve. Ide li ko u tom smeru?

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja