Bukinac 5 Napisano Mart 31, 2013 Svrati ponekad, 98 postova Lokacija: BG Motocikl: Kawasaki er6n 06' zx6r 05' z750 07' Z750 07' Prijavi odgovor kao problematičan juce neki kolega na zelenom proso kroz nis , dobar cunak ima Kad smo kod njih ovaj misim da moze na nase cudo http://www.kupujempr...ter_id=22312682 Mislim da bi moglo, samo bi trebalo da se napravi otvor za sondu :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Mart 31, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Ima neki majstori u leskovcu to mi na 50ak km ako sledeci mesec ustekam ili to ili Mivv iz moto boxa uzimam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zox024 0 Napisano Mart 31, 2013 U prolazu, 14 postova Prijavi odgovor kao problematičan kad smo kod delova za ERN bi mi trebala maska sa desne strane ili bar savet kako da je sredim, danas mi je zavrsio naslonjen na betonu i malo se izgrebao, naravno iskrivio mi je skroz rucicu kocnice :-/ ima li neko savet s obzirom da sam ga kupio pre 2 meseca i nemam pojma gde bih mogao nabaviti originalne delove za njega... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano Mart 31, 2013 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Koje god i koja boja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Mart 31, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan ako je samo izgrebana prefarbaj, ako je pukla zavari ili imais po BG-u da prave iste. A rucicu kocnice imas na ebay http://www.ebay.it/sch/i.html?_nkw=er6n+brake+lever&_sacat=0&_odkw=er6n+brake&_osacat=0&_from=R40 Cak imas i one na foru kao noz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zox024 0 Napisano Mart 31, 2013 U prolazu, 14 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja da se upisem Svaka cast Prosto da se covek zaljubi prelep ti je bike! gde si nabavio monster nalepnice? moj je legao na desnu stranu i ima malu ogrebotinu u tom predelu pa bih nekako da je prikrijem posto mi bode oci... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zox024 0 Napisano Mart 31, 2013 U prolazu, 14 postova Prijavi odgovor kao problematičan ako je samo izgrebana prefarbaj, ako je pukla zavari ili imais po BG-u da prave iste. A rucicu kocnice imas na ebay http://www.ebay.it/s...cat=0&_from=R40 Cak imas i one na foru kao noz godiste 2007, trazio sam po netu ali se ne snalazim najbolje oko delova a vidim da je ovde najbolje ucestvovati i razmenjivati iskustva pa rekoh da pitam. i maska mi je sa desne strane kod migavca malo ogrebana, izludeh danas kad mi se to desilo, ceo dan sam nervozan... i kako da kupim preko ebay nesto iz Srbije??? nasao sam milion stvari koje me zanimaju ali mogu samo da ih gledam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zox024 0 Napisano Mart 31, 2013 U prolazu, 14 postova Prijavi odgovor kao problematičan ako je samo izgrebana prefarbaj, ako je pukla zavari ili imais po BG-u da prave iste. A rucicu kocnice imas na ebay http://www.ebay.it/s...cat=0&_from=R40 Cak imas i one na foru kao noz godiste 2007, trazio sam po netu ali se ne snalazim najbolje oko delova a vidim da je ovde najbolje ucestvovati i razmenjivati iskustva pa rekoh da pitam. i maska mi je sa desne strane kod migavca malo ogrebana, izludeh danas kad mi se to desilo, ceo dan sam nervozan... i kako da kupim preko ebay nesto iz Srbije??? nasao sam milion stvari koje me zanimaju ali mogu samo da ih gledam... evo i fotke motora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bukinac 5 Napisano Mart 31, 2013 Svrati ponekad, 98 postova Lokacija: BG Motocikl: Kawasaki er6n 06' zx6r 05' z750 07' Z750 07' Prijavi odgovor kao problematičan Ima neki majstori u leskovcu to mi na 50ak km ako sledeci mesec ustekam ili to ili Mivv iz moto boxa uzimam Taj MIvv u moto box je 25 hiljada din ja mislim i verujem da se dobro cuje samo je meni bas ruzan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perisicboro 262 Napisano Mart 31, 2013 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan i kako da kupim preko ebay nesto iz Srbije??? nasao sam milion stvari koje me zanimaju ali mogu samo da ih gledam... Imas temu na forumu o kupovini preko ebay-a, inace ja sam kupovao preko clana foruma sifacca, covek je pouzdan i ok je sa cenama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Mart 31, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Ima neki majstori u leskovcu to mi na 50ak km ako sledeci mesec ustekam ili to ili Mivv iz moto boxa uzimam Taj MIvv u moto box je 25 hiljada din ja mislim i verujem da se dobro cuje samo je meni bas ruzan. cuo burazer uzivo juce i svidja mu se, a na netu bogami i meni, a izgled mi ne smeta, bas mi se svidjaju ti neki gp stilovi . Inace ima dosta ljudi koji donose sa ebaya samo sam ja baksuz pa sve pogodim one sto ne salju kod nas, a lepo pise worldwide na svakom linku koji posaljem...Pregledaj ebay.de, ebay.it . ebay.co.uk ebay.com na svkaom razlicite cene pa nadji jeftinije da te izadje. A ako pukla plastika to lako moze kod nas da se zavari, i prefarba z anekih 30-40 e... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bukinac 5 Napisano April 1, 2013 Svrati ponekad, 98 postova Lokacija: BG Motocikl: Kawasaki er6n 06' zx6r 05' z750 07' Z750 07' Prijavi odgovor kao problematičan Na ovom linku ima svih mogucih i nemogucih auspuha za er6n http://kawasakier6.blogspot.com/2012/05/complete-exhaust-guide-for-kawasaki.html 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Razi 17 Napisano April 1, 2013 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: N/A Prijavi odgovor kao problematičan Sjajan sajt Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano April 1, 2013 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Svi na jednom mestu, ali nijedan kompaktan koji prati liniju motora kao fabricka ajkula samo je zvuk sranje. Jardine GP1 izgleda kao da ima brutalan dubok zvuk. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milan b 13 Napisano April 1, 2013 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati SFT Prijavi odgovor kao problematičan ako je samo izgrebana prefarbaj, ako je pukla zavari ili imais po BG-u da prave iste. A rucicu kocnice imas na ebay http://www.ebay.it/s...cat=0&_from=R40 Cak imas i one na foru kao noz godiste 2007, trazio sam po netu ali se ne snalazim najbolje oko delova a vidim da je ovde najbolje ucestvovati i razmenjivati iskustva pa rekoh da pitam. i maska mi je sa desne strane kod migavca malo ogrebana, izludeh danas kad mi se to desilo, ceo dan sam nervozan... i kako da kupim preko ebay nesto iz Srbije??? nasao sam milion stvari koje me zanimaju ali mogu samo da ih gledam... evo i fotke motora Jel ti ovo fabricki SHAD, ili si pravio nosac kofera? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milan b 13 Napisano April 1, 2013 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati SFT Prijavi odgovor kao problematičan meni se ti bar end retrovizori ne svidjaju, ali na stranu ukusi mislim da su losa ideja jer moraju da se skinu tegovi sa volana. sto se tice rucki mislim da od fabrickih nema puno boljih sto se tice kvaliteta i osecaja pod rukom Nisam bio bas aktivan ovih dana, ali sto se tice retrovizora, uzeo sam ih bas iz razloga jer nisam imao jedan teg, original je kostao cini mi se 40-ak evrica (Stankara me oduvao...) tako da su mi "dosli" dzabe, taman kolko kostaju par "divljaka". Navikao sam se kroz guzvu a cini mi se sad nebih mogao da se vratim na stari sistem (sedao sam na tudje motore i razlika osetna) i bas su dobri zbog zakrivljenosti i nemaju mrtav ugao, a mislim da moze da se stave i tegovi jer je razlika 1,5 cm u sirinu. Ima i onih koji su ujedno i tegici, stvar ukusa. Meni ne trese, tako da mi to, priznajem nije ni palo na pamet u pocetku... Bilo je grebanja, i to o fasadu kroz uske prolaze, al mojom greskom u pocetku, al posto se drze za plasticnu kuglu lako se i isprave (samo na ugao mislim) Generalno: svima mogu da ih preporucim... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano April 1, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan ja moje cekam u toku meseca bi trebalo da stignu kod mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zox024 0 Napisano April 1, 2013 U prolazu, 14 postova Prijavi odgovor kao problematičan i kako da kupim preko ebay nesto iz Srbije??? nasao sam milion stvari koje me zanimaju ali mogu samo da ih gledam... Imas temu na forumu o kupovini preko ebay-a, inace ja sam kupovao preko clana foruma sifacca, covek je pouzdan i ok je sa cenama. Vazi, hvala ti. Pokusacu da iskopam gde se nalazi tena posto sam uglavnom logovan preko tel.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perisicboro 262 Napisano April 1, 2013 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Vazi, hvala ti. Pokusacu da iskopam gde se nalazi tena posto sam uglavnom logovan preko tel.. on line narucivanje Nadji na ebay-u sta ti treba, javi se coveku sa kojom maximalnom ponudom licitiras, on ce ti reci kolika je provizija i koliko ce sve da te kosta, pa ako ti odgovara, uplatis mu vrednost proizvoda na njegov racun, a proviziju i ostalo kad stigne. Inace covek je proveren, vecina forumasa narucuje preko njega, a ako ti znaci, ja znam gde zivi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zox024 0 Napisano April 1, 2013 U prolazu, 14 postova Prijavi odgovor kao problematičan ako je samo izgrebana prefarbaj, ako je pukla zavari ili imais po BG-u da prave iste. A rucicu kocnice imas na ebay http://www.ebay.it/s...cat=0&_from=R40 Cak imas i one na foru kao noz godiste 2007, trazio sam po netu ali se ne snalazim najbolje oko delova a vidim da je ovde najbolje ucestvovati i razmenjivati iskustva pa rekoh da pitam. i maska mi je sa desne strane kod migavca malo ogrebana, izludeh danas kad mi se to desilo, ceo dan sam nervozan... i kako da kupim preko ebay nesto iz Srbije??? nasao sam milion stvari koje me zanimaju ali mogu samo da ih gledam... evo i fotke motora Jel ti ovo fabricki SHAD, ili si pravio nosac kofera? Fabricki je, bio je na motoru kad sam a kupio mada ova moja varijanta nije od velike koristi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano April 1, 2013 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Evo ti. http://www.e-narucivanje.com/ Milos http://forum.bjbiker.../page__st__1020 Sto se tice krila i farbanja tebi je bar lako, ko god popravlja branike moze da ti sredi krilo i samo ga ofarbas u crno kao sto i jeste lakse ne moze... Kako moze nosac kofera da bude fabricki kad motor sam po sebi nema nosac kofera niti kofer, i krs je kad se montira ta shugava ploca samo ruzi motor ali sta je tu je i ja sam morao da montiram istu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano April 2, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Listao malo kod Dragon-a iz ade cuncice i video sam 3 modela http://www.dragonada.com/gallery/img/23.01.2010/23.01.2010-8.jpg http://www.dragonada.com/gallery/img/23.01.2010/23.01.2010-16.JPG <--- ubedljivo mi najbolje izgleda a verovatno i lepo grmi http://www.dragonada.com/gallery/img/23.01.2010/23.01.2010-8.jpg http://www.dragonada.com/gallery/img/23.01.2010/23.01.2010-8.jpg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1100 Napisano April 2, 2013 Drug član, 2599 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan ovo izgleda odlicno! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano April 2, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan ako nije preko 150 e sad uzima se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan_kv 56 Napisano April 2, 2013 Svrati ponekad, 289 postova Lokacija: Kv-Bg Motocikl: Kawasaki er6-n Prijavi odgovor kao problematičan Jeste veruj mi...kontaktiraj ga pa nam javi tacnu cenu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...