Jump to content

Moto Zajednica

Kawasaki ER-6N/F topik

Recommended Posts

• U prolazu, 14 postova

kad smo kod delova za ERN bi mi trebala maska sa desne strane ili bar savet kako da je sredim, danas mi je zavrsio naslonjen na betonu i malo se izgrebao, naravno iskrivio mi je skroz rucicu kocnice :-/ ima li neko savet s obzirom da sam ga kupio pre 2 meseca i nemam pojma gde bih mogao nabaviti originalne delove za njega...

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 14 postova

Evo i ja da se upisem :)

post-4309-0-82050400-1336916063_thumb.jpg

Svaka cast :takoje:

Prosto da se covek zaljubi :ooo:

prelep ti je bike! gde si nabavio monster nalepnice? moj je legao na desnu stranu i ima malu ogrebotinu u tom predelu pa bih nekako da je prikrijem posto mi bode oci...

• U prolazu, 14 postova

ako je samo izgrebana prefarbaj, ako je pukla zavari ili imais po BG-u da prave iste. A rucicu kocnice imas na ebay http://www.ebay.it/s...cat=0&_from=R40

Cak imas i one na foru kao noz :)

godiste 2007, trazio sam po netu ali se ne snalazim najbolje oko delova a vidim da je ovde najbolje ucestvovati i razmenjivati iskustva pa rekoh da pitam.

i maska mi je sa desne strane kod migavca malo ogrebana, izludeh danas kad mi se to desilo, ceo dan sam nervozan...

i kako da kupim preko ebay nesto iz Srbije??? nasao sam milion stvari koje me zanimaju ali mogu samo da ih gledam... :neznam:

• U prolazu, 14 postova

ako je samo izgrebana prefarbaj, ako je pukla zavari ili imais po BG-u da prave iste. A rucicu kocnice imas na ebay http://www.ebay.it/s...cat=0&_from=R40

godiste 2007, trazio sam po netu ali se ne snalazim najbolje oko delova a vidim da je ovde najbolje ucestvovati i razmenjivati iskustva pa rekoh da pitam.

i maska mi je sa desne strane kod migavca malo ogrebana, izludeh danas kad mi se to desilo, ceo dan sam nervozan...

i kako da kupim preko ebay nesto iz Srbije??? nasao sam milion stvari koje me zanimaju ali mogu samo da ih gledam... :neznam:

evo i fotke motora

post-28579-0-91414100-1364759140_thumb.jpg

• Svrati ponekad, 98 postova
  • Motocikl: Kawasaki er6n 06' zx6r 05' z750 07' Z750 07'

Ima neki majstori u leskovcu to mi na 50ak km ako sledeci mesec ustekam ili to ili Mivv iz moto boxa uzimam :)

Taj MIvv u moto box je 25 hiljada din ja mislim i verujem da se dobro cuje samo je meni bas ruzan.

• Zainteresovan, 696 postova
  • Motocikl: Strom 650 2009

Imas temu na forumu o kupovini preko ebay-a, inace ja sam kupovao preko clana foruma sifacca, covek je pouzdan i ok je sa cenama.

• Drug član, 1489 postova
  • Motocikl: Yamaha FZ1-SA

Ima neki majstori u leskovcu to mi na 50ak km ako sledeci mesec ustekam ili to ili Mivv iz moto boxa uzimam :)

Taj MIvv u moto box je 25 hiljada din ja mislim i verujem da se dobro cuje samo je meni bas ruzan.

cuo burazer uzivo juce i svidja mu se, a na netu bogami i meni, a izgled mi ne smeta, bas mi se svidjaju ti neki gp stilovi 1moto3.gif.

Inace ima dosta ljudi koji donose sa ebaya samo sam ja baksuz pa sve pogodim one sto ne salju kod nas, a lepo pise worldwide na svakom linku koji posaljem...Pregledaj ebay.de, ebay.it . ebay.co.uk ebay.com na svkaom razlicite cene pa nadji jeftinije da te izadje. A ako pukla plastika to lako moze kod nas da se zavari, i prefarba z anekih 30-40 e...

• Zainteresovan, 764 postova
  • Motocikl: ER6n

Svi na jednom mestu, ali nijedan kompaktan koji prati liniju motora kao fabricka ajkula samo je zvuk sranje.

Jardine GP1 izgleda kao da ima brutalan dubok zvuk.

• Svrati ponekad, 152 postova
  • Motocikl: Ducati SFT

evo i fotke motora

Jel ti ovo fabricki SHAD, ili si pravio nosac kofera?

• Svrati ponekad, 152 postova
  • Motocikl: Ducati SFT

meni se ti bar end retrovizori ne svidjaju, ali na stranu ukusi mislim da su losa ideja jer moraju da se skinu tegovi sa volana.

sto se tice rucki mislim da od fabrickih nema puno boljih sto se tice kvaliteta i osecaja pod rukom

Nisam bio bas aktivan ovih dana, ali sto se tice retrovizora, uzeo sam ih bas iz razloga jer nisam imao jedan teg, original je kostao cini mi se 40-ak evrica (Stankara me oduvao...) tako da su mi "dosli" dzabe, taman kolko kostaju par "divljaka".

Navikao sam se kroz guzvu a cini mi se sad nebih mogao da se vratim na stari sistem (sedao sam na tudje motore i razlika osetna) i bas su dobri zbog zakrivljenosti i nemaju mrtav ugao, a mislim da moze da se stave i tegovi jer je razlika 1,5 cm u sirinu. Ima i onih koji su ujedno i tegici, stvar ukusa. Meni ne trese, tako da mi to, priznajem nije ni palo na pamet u pocetku... Bilo je grebanja, i to o fasadu kroz uske prolaze, al mojom greskom u pocetku, al posto se drze za plasticnu kuglu lako se i isprave (samo na ugao mislim)

Generalno: svima mogu da ih preporucim...

• Podržavam 1

• U prolazu, 14 postova

Imas temu na forumu o kupovini preko ebay-a, inace ja sam kupovao preko clana foruma sifacca, covek je pouzdan i ok je sa cenama.

Vazi, hvala ti. Pokusacu da iskopam gde se nalazi tena posto sam uglavnom logovan preko tel..

• Zainteresovan, 696 postova
  • Motocikl: Strom 650 2009

Vazi, hvala ti. Pokusacu da iskopam gde se nalazi tena posto sam uglavnom logovan preko tel..

on line narucivanje

Nadji na ebay-u sta ti treba, javi se coveku sa kojom maximalnom ponudom licitiras, on ce ti reci kolika je provizija i koliko ce sve da te kosta, pa ako ti odgovara, uplatis mu vrednost proizvoda na njegov racun, a proviziju i ostalo kad stigne. Inace covek je proveren, vecina forumasa narucuje preko njega, a ako ti znaci, ja znam gde zivi ;)

• U prolazu, 14 postova

evo i fotke motora

Jel ti ovo fabricki SHAD, ili si pravio nosac kofera?

Fabricki je, bio je na motoru kad sam a kupio mada ova moja varijanta nije od velike koristi...

• Zainteresovan, 764 postova
  • Motocikl: ER6n

Evo ti.

http://www.e-narucivanje.com/ Milos

http://forum.bjbiker.../page__st__1020

Sto se tice krila i farbanja tebi je bar lako, ko god popravlja branike moze da ti sredi krilo i samo ga ofarbas u crno kao sto i jeste lakse ne moze...

Kako moze nosac kofera da bude fabricki kad motor sam po sebi nema nosac kofera niti kofer, i krs je kad se montira ta shugava ploca samo ruzi motor ali sta je tu je i ja sam morao da montiram istu...

• Drug član, 1489 postova
  • Motocikl: Yamaha FZ1-SA

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja