AIeksandar 396 Napisano Januar 5, 2013 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Na sta se kaci tj gde? Imas li ga jos uvek? Da li ta kutijica gde je ekran moze da se otvori? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
garfield1974 136 Napisano Januar 5, 2013 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Zadar Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Na sta se kaci tj gde? Imas li ga jos uvek? Da li ta kutijica gde je ekran moze da se otvori? 1) Kaci se ispod sica tamo di je konekcija za kompjuter. izvadi se "varalica" koja izgleda ovako: 2) Nemam,, otiso sa motorm . 3) Nije predivdjena za otvaranje, zalivena je. Naravno uz malo sile bi se sigurno otvorila Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano Januar 5, 2013 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Nisi valjda stvarno uzeo ovaj kamion sta ce ti to? Ako naidjem na nesto da je 2.0 poslacu ti link Da da to su zalili da ne bi moglo da se otvori pa da se klonira uredjaj jer sigurno je nesto smesno unutra a ja bas to ocu da uradim jer realno vredi 15e a ne 150e debili! Mislio sam da ga imas jos uvek pa da viidmo sta je to unutra itd Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
garfield1974 136 Napisano Januar 8, 2013 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Zadar Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Kamion, kamion, samo na parkiralistu Jbga, ovo mi postalo malo malo, a i planiram ovo lito na malo duzi put sa zenom po Europi Sto se indikatora tice ne mislim da je problem to sloziti i doma, ali programiranje je sasvim druga prica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surb 66 Napisano Januar 8, 2013 Zainteresovan, 612 postova Motocikl: Suzuki GSX 750F; Yamaha TDR125R; Sprint GRIZZY 125 ; CZ 175 iz 1972 Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj malo na forumu Sam svoj majstor indikator za suzuki gsx 750 f . Takav treba i tebi a cena oko 500 din. Moze i jeftinije ako se razumes u elektroniku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano Januar 8, 2013 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Milis na ovo http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/80506-pokazivac-stepena-prenosa-uradi-sam/page__pid__1424156__st__80#entry1424156 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surb 66 Napisano Januar 9, 2013 Zainteresovan, 612 postova Motocikl: Suzuki GSX 750F; Yamaha TDR125R; Sprint GRIZZY 125 ; CZ 175 iz 1972 Prijavi odgovor kao problematičan To. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miloš A 2021 Napisano Januar 9, 2013 Ne glasam - ne ćutim, 395 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Ninja ZX-14R Prijavi odgovor kao problematičan Moram da pitam... a čemu služi taj pokazivač stepena prenosa? Jel' moguće da neko ne zna u kojoj je brzini? Pored toga, verujem da se taj displejčić na suncu ne bi video, a noću bi jako smetao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano Januar 9, 2013 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Vidi se na suncu a nocu ne smeta jer nije to dioda koja ti sija u oci.. Pa znaju svi u kojoj su brzini ali nekad radim tj kad razmisljam o jos necemu sem o voznji motora onda mi se desi da ne znam dal je 5 ili 4, 4 ili 3 i slicno, u nekih 25% slucajeva moze da zatreba tako da nije lose imati ga, isto kao i amortizer volana koji zatreba u 5% slucajeva. A reci mi kad vozis jel gledas u broj obrtaja kad menjas brzine ili ne? A broj obrtaja je ipak tu... btw. Surb, mislim da to ne moze na er6... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano Januar 10, 2013 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Neki modovi koje pre nisam video za er6, ako neko bude probao nek javi ima li razlike... http://shanetp.110mb.com/Pair%20Valve.pdf http://shanetp.110mb.com/Sub%20Throttle%20Plate.pdf http://shanetp.110mb.com/IAP%20Vacuum%20Hose%20Mod.pdf Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1100 Napisano Januar 14, 2013 Drug član, 2599 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan meni lično ne treba tako nešto mada moram priznati da redovno ubacujem u 7. brzinu na auto putu ali ako ga aleksandar napravi za 15e montiraću ga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano Januar 15, 2013 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Mora prvo da se naruci jedan komad i da se proba se kopira elektonika sa njega, ne moze tek tako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13003 Napisano Januar 15, 2013 Ne silazi, 7433 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan meni lično ne treba tako nešto mada moram priznati da redovno ubacujem u 7. brzinu na auto putu ali ako ga aleksandar napravi za 15e montiraću ga Ja sam mislio da se to samo meni desava Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ozn 31 Napisano Januar 16, 2013 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NC 750XD Prijavi odgovor kao problematičan Mora prvo da se naruci jedan komad i da se proba se kopira elektonika sa njega, ne moze tek tako Tesko ces da iskpiras ako je mikrokontroler unutra (verovatno PIC), neki rade po principu merenja broja obrtaja i brzine, a neki citaju podatke iz kompa motora ali nisam siguran da racunar na er6 ima tu opciju. Ja sam probao da napravim, signali brzine, obrtaja i neutral dolaze do table i mogu da se skinu, ali ocigledno nemam dovoljno znanje programiranja da bi mi radilo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano Januar 16, 2013 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Ako mora se programira ona nista od toga, gledao sam i ja sta moze da se uzme sa table ali ne bih znao da napravim to u tom slucaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ozn 31 Napisano Januar 16, 2013 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NC 750XD Prijavi odgovor kao problematičan Snimio sam ja osciloskopom, sve se vidi (signal sa merenja brzine i signal za obrtometar). E sad kad sam sve spojio na pic i napravio program(prvi put se programira uredjaj da bi zapamtio odnose za brzine) nije mi radilo, a da ne pricam o tome sto sam sve to testirao na motoru na stenderu(saltaj 1-2-3-4-5-6)pa skidaj pa menjaj program pa opet i koliko sam bio dosadan dosao je i komsija da me pita jel sam uzeo nov motor pa ga razradjujem Inace i meni se desilo 100puta da ubacujem u 7, pogotovo kad se vozim opusteno i uzivam (sta da radim da motor moze da se vozi na 2000obrtaja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano Januar 16, 2013 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Cek cek, pa ti onda kad imas opremu mozes da snimis signal sa dijagnostickog porta koji se nalazi ispod sedista blize desnoj strani imaju 4 pina, dva su sigurno napajanje a 2 moraju biti neki signali cisto da vidis sta se tu desava mozda je nesto jednostavno.... Kapiram da motor sigurno salje info o trenutnoj brzini u kojoj je u vidu nekog napona ili necega ciju promenu ako skapiramo uredjaj moze da se napravi cas posla... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ozn 31 Napisano Januar 17, 2013 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NC 750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ako ECU er6 ima podatak o brzini mora da ga izcitas, verovatno preko nekog protokola bar je tako na automobilima. Pogledaj ovo http://ecuhacking.activeboard.com/f472709/ex650-er-6/ i There are 2 connectors under the seat. The loose single wire coloured orange/black is referred to in the Wiring Diagram as the Self Diagnosis Terminal and as the name implies forms part of the trouble shooting procedure for the Fuel Injection (FI) system. Briefly when this connector is grounded in a particular sequence the FI light flashes a fault code indicating the item at fault or in another mode a previous fault that is stored in the ECU memory. The other mounted connector has four wires coloured Light Blue/Black, Black/Yellow, Brown/White and Light Green/White (six wires on ABS models). Kawasaki refers to this plug as the Self Diagnosis System Connector and although no indication of its purpose appears anywhere in either the Ninja 650R (ER-6F) or the ER-6N Service Manual it would appear that this connector is used in conjunction with a dealer tool called the Kawasaki Diagnostic System (KDS). The KDS 3.0 (until 2007 KDS 2.0) is a software program run from a computer in conjunction with cables and a adapter which are connected to the bike via the Self Diagnosis System Connector. The program can be used by the dealer to do the following: 1. Display ECU and model information. 2. Perform system diagnostics. 3. Display, save, and print service data. 4. Actuate individual injectors and other actuators. 5. Display, save, and print real-time sensor values. 6. Display and print graphs (real-time sensor values). 7. Erase stored service data. On ABS models KDS 3.0 can be used to diagnose ABS faults and clear stored data in the ABS ECU. The KDS 3.0 unit can be purchased through your dealer or online and the kit comprises: KDS 3.0 Adapter – (P/N 57001-1648) – Cost approx US$1,040.00 KDS 3.0 Software CD-ROM – (P/N 57001-1650) – Cost approx US$65.00 Comm. Cable 8-pin – (P/N 57001-1649) – Cost approx US$55.00 Comm. Cable 4-pin – (P/N 57001-1688) – Cost approx US$55.00 USB Cable – (P/N C57001-0017) – Cost approx US$20.00 KDS 3.0 User Manual – (P/N 99929-0154-02) - Cost approx US$9.00 In some countries a restriction on engine horsepower (33 hp) is required for new riders. Information is sketchy but the restrictor modification appears to be two parts, an electrical modification utilising the Self Diagnosis System Connector and a screw restricting full rotation of the pulley at the throttle body. Another use of the Self Diagnosis System Connector appears to be in the fitment of the Gear Indicator accessory. sa sajta http://www.kawiforums.com/ninja-650r-er6/166531-can-anyone-tell-me-what-connector-2.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano Januar 18, 2013 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Znaci treba nam KDS 1200$ , nemam sad vremena nesto ali videcu ovih dana ovo sve da proucim. http://www.bikeland.info/images/ex650/21175-0100_pinout.pdf Gledam ove pinove i pokusavam da nadjem semu mislio sam da ime veze sa prekidacem kvacila i brzinom i brojem obrtaja sve povezano tj kao tri promenljive, ali to je vec visa matematika za mene Ili pak motor verovatno ima drugacije mapiranje za svaku brzinu i onda gear indicator prepoznaje te mape i po tome menja brojeve na displeju, nemam pojma Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1100 Napisano Januar 20, 2013 Drug član, 2599 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano Januar 20, 2013 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chiza 42 Napisano Januar 26, 2013 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: BEOGRAD Motocikl: Z1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari, kocka je bacena i odlucio sam da moja sledeca makina bude ER-6n ( jos samo da udomim moju sadasnju). Videh da puno toga znate o istom, i da su samo reci hvale za ovaj bike, pa vas molim za neki savet na sta da obratim paznju pri kupovini. Odlucio sam se za kupovinu modela od 2007 pa na dalje ( zavisi koliko cu morati da dobacim para) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano Januar 26, 2013 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Ja jedino znam za ovo, ali mislim da je samo za modele tipa do 2006 ili tu negde sa pocetka proizvodnje... http://homepages.slingshot.co.nz/~shanetp/Index_files/Possible%20Frame%20Issue.pdf Sem toga ne znam da ima bilo kakvih problema ili decijih bolesti. Tako da obrati paznju na sve vidi ako ima neko na forumu da prodaje motor... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Phantom UK 1035 Napisano Januar 27, 2013 Zvrk, 411 postova Lokacija: London, UK, (ZG,BG) Motocikl: ER-6F 2012 Prijavi odgovor kao problematičan Motor je ....ali zavisi od vlasnika kako pazi na motor & prekrije "nedostatke", zato oprezno pri kupovini. Opce info za to godiste + mozes pronaci na ovom sajtu: http://www.motorcyclenews.com/MCN/bikereviews/searchresults/Bike-Reviews/Kawasaki/KAWASAKI-ER-6n-2005--current/ Sretno ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chiza 42 Napisano Januar 27, 2013 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: BEOGRAD Motocikl: Z1000 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na smernicama, necu da se zalecem niti da zurim. Prvo da ode kymco ( a ima interesenata) pa onda krecem u lov. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...