Neške 30 Napisano Jul 24, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Posto i posle vise od godinu dana nisam uspeo da prodam ovaj motor, resih da ga razbucam u parcad i prodam u delovima. Da napomenem da je motor kompletan i u dobrom stanju, agregat je izvrstan, pali sedi i vozi...... Pa navali narode kome sta treba neka se javi! 060/733-23-00 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Jul 24, 2010 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Zalosno je sto si se olucio na takav korak, mada mozda i bolje prodjes, sto kazes za godinu dana bi se nakupilo.....osecam da ce ti sutra njih 5 traziti frajlauf? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Jul 24, 2010 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan bolje prodaj gmumu nego da bude sledeći oglas: "prodajem 3/5 pegaza" što tek nećeš prodati Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TT600 175 Napisano Jul 24, 2010 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: VRSAC Motocikl: Yamaha TT 600 S , Yamaha YZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan bolje prodaj gmumu nego da bude sledeći oglas: "prodajem 3/5 pegaza" što tek nećeš prodati Tako je Ne rasturaj dobar motor, greh je . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Jul 24, 2010 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan U pravu si gujo, moze da nesto proda, i onda da ostane tako rasparen.......joj kako smo pukli niko nista ne kupuje:(((((( Ja to ne bih radio, jedino da probas kome sta treba pa ako prevalis neku sumu koja te zadovoljava da ga onda raskrcmis Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeterPan 357 Napisano Jul 24, 2010 ,, 1032 postova Prijavi odgovor kao problematičan Videh motor uzivo, kao bombona je! Cena kompletnog motora je prihvatljiva, steta ga dati u delove. :'( Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Jul 24, 2010 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan neške, ajde budi prvi koji daje pegaza u najam. i eto parrrraaa Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajone 304 Napisano Jul 24, 2010 Neka Ekstra Titula, 402 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan nemoj to da mu uradiš..iako bi i ja našao da uzmem nešto što mi treba..nemoj..kakvi su ljudi, neće da kupe apriliu za sitne pare a daju toliko za neke japance..drži ga još..poz! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikica-MIGE 7 Napisano Jul 24, 2010 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Beograd-BANOVO BRDO Prijavi odgovor kao problematičan lepo motorce neske.nemoj u delove!!!strpi se jos malo i pravi ce kupac naleteti! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6433 Napisano Jul 24, 2010 Enduraš, 6398 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Cena motora ti je sasvim ok, stavi ga na sto vise moto oglasa (moto berzu obavezno) i cekaj, kupac ce naleteti. Svaka roba ima svog kupca. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mAkInJo 112 Napisano Jul 24, 2010 Svrati ponekad, 157 postova Lokacija: Futog-Ns Motocikl: Yamaha fz6n 2005 Prijavi odgovor kao problematičan UHHH srce me zaboli kad vidim da se ovako nesto radi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Jul 24, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan a koja je cena u pitanju za kompletan motor? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeterPan 357 Napisano Jul 24, 2010 ,, 1032 postova Prijavi odgovor kao problematičan http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=44742.msg858143#msg858143 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Jul 24, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan jel dolazio bar neko da pogleda motor pa odustao? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Jul 24, 2010 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Jbg,nema se para,ja jurim nesto na rate,drugacije tesko.... Koja je cena agregata? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Jul 24, 2010 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan Neznam sta je gore resenje da ga rasparcas ili cekas kupca za kompletnog??? Ja sam imao prilicno skup lap-top koji sam bas dugo prodavao i niko nista,neke zamene trange frange ali kesh 0..Pre 2meseca mi crkne maticna ploca na njemu i popravke nije bilo,pa resih da rasparcam sve u kobasice i da rasprodam...za 3 dana sam uzeo polovinu vrednosti laptopa kompletnog za samo 4 dela iz njega,ostalo sam prodavao svaki dan po nesto...dosao da cifre koju sam trazio dok je bio ispravan i imam jos delova za 100-ak E za koje me bas briga dal cu i kad da ih prodam....tako da odluka je teska i zajebana....Srecno u svakom slucaju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Jul 24, 2010 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zar bas mora tako. ??? ??? ??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Jul 24, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan da li si stavio motor u jos neke oglase na netu...i u novine tipa halooglasi i novosti oglasi. Mislim da bi na ovu cenu ubrzo nasao kupca na tim mestima. I ja sam bio ubedjen da ceo svet ima internet,ali sam se uverio mnogo puta da mnogo vise ljudi kupuje stvari preko stampanih medija. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Jul 24, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan I tako se zavrsi jos jedna spansko - mexicka serija od milion epizoda i danas sasvim slucajno ulete u moje avlije na mesto Pegasa Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Jul 24, 2010 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan I tako se zavrsi jos jedna spansko - mexicka serija od milion epizoda i danas sasvim slucajno ulete u moje avlije na mesto Pegasa Znaci, bebu za bebu... ??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Jul 24, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan I tako se zavrsi jos jedna spansko - mexicka serija od milion epizoda i danas sasvim slucajno ulete u moje avlije na mesto Pegasa Znaci, bebu za bebu... ??? Jok, kravu za junicu ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Jul 24, 2010 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan I tako se zavrsi jos jedna spansko - mexicka serija od milion epizoda i danas sasvim slucajno ulete u moje avlije na mesto Pegasa Znaci, bebu za bebu... ??? Jok, kravu za junicu ;D Je`l to ono po ciganski: Samo posteno brate, pa ko koga zjebe.... ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Jul 24, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Ma jok bre, nego ja lokujem ovu temu, pa se prebacujemo na ovu http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=58197.0 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...