Jump to content

Moto Zajednica

Honda VF500F

Recommended Posts

• Hronični Motociklopata, 7341 postova
  • Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder

ja kontam da je tu mislio mozda na HROMIRANE auspuhe? mada na slici se vidi da topovi nisu hromirani, mozda su u pitanju izduvne grane i srednji lonac

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 3 postova

Naravno da sam mislio na bruniranje. Prihvatam sve pozitivne kritike, kad nesto nije jasno lepo se pita, a neumesen komentare ignorisem i uvek izbegavam "svadje" i prepiranja po forumu jer kako kazu "budala te spusti na svoj nivo pa te dotuce iskustvom".

@Dzoks: Znaci da ti za svojih 28 godina imas dosta humora u sebi.

• Ne silazi, 5900 postova
  • Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator

@ - AcaZa. Ti ocigledno sa svojih 18 godina nemas nikakvog smisla za humor, a ovo sto si napisao :"budala te spusti na svoj nivo pa te dotuce iskustvom" - bi trebalo da znaci da sam ja budala .

E pa sta da ti kazem sad na to ? Necu ti uzeti za zlo jer si mlad, al imas ovde dosta zajecaraca na forumu, pa se malo raspitaj sta je to " generalka motora " , ako si mislio na " bruniranje " - trebao si to i da napises, a ti si napisao " bromiranje " - pa sad mi treba da pogadjamo sta je to.

Jedno je sigurno - Budala nisam, a posto kazes da izbegavas svadje po forumima - onda nemoj ni druge da vredjas.Ja tebe nisam vredjao !

• Podržavam 3

• U prolazu, 3 postova

Ne vidim da sam negde pomenuo drumskalisica, niti bilo koga drugog vezano za "budala...", ali vidim ima prepoznavanja. Ako ti tako kazes. Samo nema potrebe da spustas nekoga, jer spustas samog sebe time sto pokusavas da "nadmudris" mene, 30 godina mladjeg, a jasno se vidi sta pokusavas neumesnim komentarima. Postovanje starijima, ali stariji ne mora da znaci i pametniji, niti mudriji, verovatno samo u nekim stvarima iskusniji. Hvala na pozitivnim kritikama, za ostalo sta imas da pises pisi mi privatno, ne puni mi temu glupostima.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja