AcaZa 0 Napisano Jul 22, 2010 U prolazu, 3 postova Lokacija: Zajecar Prijavi odgovor kao problematičan Znaci kupujem rep za Yamahu tzr 125 4FL 1998. god. ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AcaZa 0 Napisano Jul 24, 2010 U prolazu, 3 postova Lokacija: Zajecar Prijavi odgovor kao problematičan I dalje se trazi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AcaZa 0 Napisano Jul 28, 2010 U prolazu, 3 postova Lokacija: Zajecar Prijavi odgovor kao problematičan Ajde neko ko radi s plastikama... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Jericho 82 Napisano Jul 29, 2010 Blocos Bastardos, 330 postova Lokacija: блокови Motocikl: XF650 Prijavi odgovor kao problematičan Kontaktiraj Brku sa foruma, on radi sa plastikama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Avgust 1, 2010 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Tesko da ko ima kalup za tzr-a 125. Jel ti u opste nemas rep ili je razbijen,ako imas parcice posali mi da ti to uradim ako hoces. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Stevan Husqvarna Napisano Avgust 1, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan Izvini za off, ali ako nije tajna, sta se desilo sa repom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AcaZa 0 Napisano Avgust 1, 2010 U prolazu, 3 postova Lokacija: Zajecar Prijavi odgovor kao problematičan Ma pukao je tamo gde se srafi... ceo je on, nije ni bitno, vise mi ne treba, sad mi trebaju sve plastike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Avgust 1, 2010 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Kakve ti sad sve plastike trebaju......haaha,jel imas parcice ili plastike nemas uopste. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AcaZa 0 Napisano Avgust 2, 2010 U prolazu, 3 postova Lokacija: Zajecar Prijavi odgovor kao problematičan hah... ma udari me neka budala polomi mi prednji branik, levu stranu, desna kad sam pao izguljena i naprsla malo, i rep desni deo repa, posto je iz dva dela... ma uzas... cekam procenu stete, pa cu posle da opravljam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...