cross 0 Napisano Jul 20, 2010 U prolazu, 51 postova Lokacija: beograd Motocikl: YAMAHA DT 125 Prijavi odgovor kao problematičan Vozim yamahu dt 125 1999 god.Motor vuce fenomenalno u svakom stepenu prenosa do 7000 obrtaja gde se pali blokada.nasao sam neke stvari na netu ali prakticno nista nisam postigao .Ako neko ima iskustva neka pomogne.Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Jul 21, 2010 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Povadi iz auspuha prstenove... To je najcesce. Ako je elektronska blokada onda msm da CDI mora da se menja... Imas mnogo tema o tome.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Jericho 82 Napisano Jul 21, 2010 Blocos Bastardos, 330 postova Lokacija: блокови Motocikl: XF650 Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj ko ima DT-a, pa mu pusti pp ... inace ja imam TDR-a (isti agregat ko tvoj), blokadu ima na CDI-ju i auspuhu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cross 0 Napisano Jul 22, 2010 U prolazu, 51 postova Lokacija: beograd Motocikl: YAMAHA DT 125 Prijavi odgovor kao problematičan jesili na tvom TDR skinuo blokadu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Jericho 82 Napisano Jul 22, 2010 Blocos Bastardos, 330 postova Lokacija: блокови Motocikl: XF650 Prijavi odgovor kao problematičan Ne, iskreno receno nemam potrebe za time jer i ovako ide ko lud za 125cc... do koliko tvoja ide? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cross 0 Napisano Jul 22, 2010 U prolazu, 51 postova Lokacija: beograd Motocikl: YAMAHA DT 125 Prijavi odgovor kao problematičan posto je moj motor cross varianta i vozim ga samo po terenu a i odno zupcanika mi je taka po ravnom nemoze vise od 80 km.Inace motor ide ko nevreme samo mi nekad za brdo treba koji obrtaj vise. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Jericho 82 Napisano Jul 23, 2010 Blocos Bastardos, 330 postova Lokacija: блокови Motocikl: XF650 Prijavi odgovor kao problematičan Hm...ja sam vozio Dt-a, ide do 120km/h lagano...Moj sa celavim gumama ide do 120 bez problema...Pa jel ubrzava barem kako treba? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Jul 23, 2010 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan To je mnogo malo, osim ako mu je toliko spor prenos da se 3 i 4 dize na zadnji.. TDR ide skoro najbolje od svih dvoaktnih 125ica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Jericho 82 Napisano Jul 23, 2010 Blocos Bastardos, 330 postova Lokacija: блокови Motocikl: XF650 Prijavi odgovor kao problematičan tzr125, tdr125 i dt125 imaju istu masinu, samo im se razlikuju zupcanici...i gume naravno, ali DT bi trebao da ide dosta brze od 80... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cross 0 Napisano Jul 23, 2010 U prolazu, 51 postova Lokacija: beograd Motocikl: YAMAHA DT 125 Prijavi odgovor kao problematičan pricao sam sa drugaro koji sljaka motore kaze da neki modeli imaju fabricku blokadu na 80 km zbog bezbednosti voznje .Kakav sam maler. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Jericho 82 Napisano Jul 23, 2010 Blocos Bastardos, 330 postova Lokacija: блокови Motocikl: XF650 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka blokada se skida..a i svi imaju fabricke blokade... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Jul 23, 2010 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno se radi o modelu od 97- do 99 koji je imao dodatnu elektronsku blokadu ili je blokiran izduvni ventil. http://dtr125.net/tuningf.htm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cross 0 Napisano Jul 23, 2010 U prolazu, 51 postova Lokacija: beograd Motocikl: YAMAHA DT 125 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ti za sajt vec sam probao sa izduvnim ventilom koji u ovoj prici treba da se okrene za 180 stepeni.Kada se motor upali treba da dobije dublji zvuk.Zvuk je dobio ali je sve ostalo izgubio.Nasajtu postoji i prevezivanje CDI-a .Ostampao sam te stranice i sisao u garazu ali nista nisam uspeo jer zice koje sam trebao da prevezem i redukujem nisu bile iste boje.Idemo dalje.Hvala puno na dobroj volji.Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pegaso 28 Napisano Jul 24, 2010 Svrati ponekad, 332 postova Prijavi odgovor kao problematičan kad mu daš kontakt jel se čuje zujanje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cross 0 Napisano Jul 24, 2010 U prolazu, 51 postova Lokacija: beograd Motocikl: YAMAHA DT 125 Prijavi odgovor kao problematičan ventil na izduvu se pri svakom pomeranju gasa cuje. naravno i pri davanju kontakta.njega sam okretao za 180 stepeni misleci da ce otvarati ventil do kraja ali motor nije hteo nikako da ide. Pozdrav-problem je u struji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pegaso 28 Napisano Jul 25, 2010 Svrati ponekad, 332 postova Prijavi odgovor kao problematičan kad je ugasen motor cuje se pri pomeranju gasa? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cross 0 Napisano Jul 25, 2010 U prolazu, 51 postova Lokacija: beograd Motocikl: YAMAHA DT 125 Prijavi odgovor kao problematičan malo si me zbunio ali probacu sutra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuXy 5 Napisano Avgust 2, 2010 U prolazu, 50 postova Prijavi odgovor kao problematičan do koliko max obrtaja ti motor ide u voznji? i na koliko obrtaja ide tih 80 kmh...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Avgust 2, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Skoro sam vozio dt sa dvojcom treba da ide 100 bez problema sam 120 kao sto ljudi rekose cdi auspuh ili plocica izmadju karburatora i clilindra koja smanjuje grlo na krabu to je fora za nsr. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Avgust 2, 2010 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Hm...ja sam vozio Dt-a, ide do 120km/h lagano...Moj sa celavim gumama ide do 120 bez problema...Pa jel ubrzava barem kako treba? Ja kad sam na moju bivsu apriliu 125 namesto novu zadnju gumu mogla je da ide i 250 ;D.........kakve vezi ima dobra ili celava guma sa brzinom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Jericho 82 Napisano Avgust 3, 2010 Blocos Bastardos, 330 postova Lokacija: блокови Motocikl: XF650 Prijavi odgovor kao problematičan Hm...ja sam vozio Dt-a, ide do 120km/h lagano...Moj sa celavim gumama ide do 120 bez problema...Pa jel ubrzava barem kako treba? Ja kad sam na moju bivsu apriliu 125 namesto novu zadnju gumu mogla je da ide i 250 ;D.........kakve vezi ima dobra ili celava guma sa brzinom Ima veze za zaustavljanjem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cross 0 Napisano Avgust 3, 2010 U prolazu, 51 postova Lokacija: beograd Motocikl: YAMAHA DT 125 Prijavi odgovor kao problematičan Do 7000 obrtaja ide ko blesav i kao da prekine struju i onda moras da ga prebacis u visi stepen pa opet isto u svakoj brzini Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djn125 5 Napisano Avgust 3, 2010 U prolazu, 20 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: ZX6R '99 Prijavi odgovor kao problematičan Meni to lici na ventil na cilindru da ti ne radi. Taj ventil na dtu se pali od 7000 pa na gore i tek tad ide ko lud. To sa tim blokadama treba da ti ide 120,a bez ide do 140. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Avgust 3, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan On je graviran 140 zar to nije malo puno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djn125 5 Napisano Avgust 3, 2010 U prolazu, 20 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: ZX6R '99 Prijavi odgovor kao problematičan pa moj je bio na 160 mada je bio 87 god . A od mog druga noviji model 91',180. Iskreno ne znam za ove novije. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...