Bobanfox 5602 Napisano Jul 20, 2010 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Nürnberg Motocikl: Honda Varadero XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan Gde da kupim crnu kant lajsnu za vizir ovde kod nas? Bio sam u Luisu pre nedelju dana i kupio crnu ali nisam obratio pažnju da mi je prodavac dao za debljinu vizira tanju nego što je moj vizir Moj vizir je debljine 4 mm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2020 Napisano Jul 20, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Imas u svim bolje snabdevenim prodavnicama auto-delova. Bar u Lazarevcu ima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobanfox 5602 Napisano Jul 20, 2010 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Nürnberg Motocikl: Honda Varadero XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan hm..nisam gledao po prodavnicama za auto delove, mislio sam da to nemaju :-[ hvala u svakom slučaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2020 Napisano Jul 20, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Kazem ti ja da previse gledas neke druge teme... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobanfox 5602 Napisano Jul 20, 2010 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Nürnberg Motocikl: Honda Varadero XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan Kazem ti ja da previse gledas neke druge teme... hehee, al` čekaj...odavno nisam tamo bio, zar ne ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Jul 21, 2010 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan u Svilajncu kolko sam ja primetio ima samo hromirane, i to u svim dimenzijama.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobanfox 5602 Napisano Jul 21, 2010 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Nürnberg Motocikl: Honda Varadero XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan bio u jednoj malo bolje snabdevenoj radnji za auto-delove u Beloj Crkvi i... ...kad sam to tražio, gledali me belo kao da sam tražio stajni trap za Boing 747 ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BAKLAVA 11 Napisano Jul 21, 2010 Svrati ponekad, 180 postova Lokacija: kovin Prijavi odgovor kao problematičan i mene bi interesovala ta lajsna za vizir! tako da , pratim temu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2020 Napisano Jul 21, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Hoces da slikam asortiman lajsni ovde u La pa da okacim ovde? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobanfox 5602 Napisano Jul 21, 2010 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Nürnberg Motocikl: Honda Varadero XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan Hoces da slikam asortiman lajsni ovde u La pa da okacim ovde? verujem da ima veliki izbor, ali ovde kod nas nemaju pogledaću u Vršac, Pančevo, BGD kad budem išao... ako ništa drugo, eto mene u Lazarevac, po lajsnu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BAKLAVA 11 Napisano Jul 21, 2010 Svrati ponekad, 180 postova Lokacija: kovin Prijavi odgovor kao problematičan ja sam danas nasao neke , prodaje se koliko sam razumeo coveka na 5 metara i izadje negde oko 900din ! ima crne , hromirane i neke crno bele kockice (kao trkacka zastava) ici cu da se raspitam detaljnije , debljina i koja kolikoi kosta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Jul 21, 2010 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Treba i meni, pa da se utefterim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1949 Napisano Jul 21, 2010 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Prosetaj se do Bubanj potoka u subotu. Na velikoj pijaci, medju prvim redovima, ljudi (iz NS) prodaju kedere svih vrsta i profila, kakve zamislis. Imaju i sa nekim lepkom (silikonom), u kanalu pa su samolepljivi. Ja kupio, 100 din metar. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Jul 21, 2010 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Odakle ti brate 100 kinti? !? :o :o :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1949 Napisano Jul 21, 2010 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Odakle ti brate 100 kinti? !? :o :o :o Ma kupio sam samo pola metra! ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...