Gile_Extremeboy 7925 Napisano Avgust 7, 2010 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Imas moje pokvale svaka cast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Avgust 7, 2010 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na pohvalama a takodje i na predlozima . Za sada se samo igram oko forme,ispravnosti,a kasnije kad sve uradim kako sam zamislio ide komplet rasturanje i igranje poliranjem,farbanjem.......da bude kao da je tek iz fabrike izasla,i tad bi trebalo da bude mnogo mnogo lepse . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlada185 56 Napisano Avgust 17, 2010 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Black Adder F4isport Prijavi odgovor kao problematičan Ukljucujem se u temu, pohvale za rad i nadam se da cu kolko ove zime i ja da pitam ovakve iskusne vukove za savete. Slazem se sa predlogom za mat crn ram, a i sa mohikancem da je za*ebana za odrzavanje. Al sto kazu ribe 'trpi skote zbog lepote' Svaka cast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kineziolog 5 Napisano Avgust 18, 2010 Zainteresovan, 730 postova Lokacija: Kotor Varos (Republika Srpska) - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast.. Al onaj mercedes iza otkida ;D jedva cekam da vidim sve zavrseno, mada ja licno nisam ljubitelj ove mat-crne, ja bi to puko u plavu šljošteću ili tako neku zanimljivu boju Samo napred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Avgust 18, 2010 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast.. Al onaj mercedes iza otkida ;D jedva cekam da vidim sve zavrseno, mada ja licno nisam ljubitelj ove mat-crne, ja bi to puko u plavu šljošteću ili tako neku zanimljivu boju Samo napred Hahah ;D...........merdza se kotrlja lepo,inace mi sluzi kao radno teretno vozilo( u njemu sam doterao yamahu kad sam je uzeo :o)inace vozim drugi auto. Na motoru od novosti,zamenjeno ulje i filter,montirani i povezani farovi(napred dva sociva i stop pozadi),satic za temperaturu vode tj.antifriza,izvedena lampica za ulje i predjeno prvih oko 500 km. Jos da zavrsim ralicu i sredim nosac za satic,lampicu za ulje koji je ujedno i gornji nosac za masku,i polako rasturanje i razmisljanje o kombinaciji boja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Avgust 20, 2010 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan a ravan korman ? ? :o da vidis cicin FZS nasta ce da lici josh malo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ 280 Napisano Avgust 21, 2010 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno se nadam da neces da ostavis heblove namotoru, vec neku lepu guvernalu...ovako nekako bode oci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Avgust 21, 2010 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan @Gile-video sam tvoju temu,lepo je ispao fazer @m1losh- za heblove se i dalje razmisljam,jer nekako mi se cini da se sa spustenim heblovima motor dosta bolje ponasa u krivinama,na ubrzanjima,ali podignuta guvernala je svakako lepsa.Tako da videcemo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Avgust 22, 2010 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Druze ako vec oces da pravis kulturnog fajtera nema vise ponasanje krivine, brzina 280... i takoto razumesh... gledaj da to bude lepo za oko a ne da bude karabudzevina :-[ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Avgust 23, 2010 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Bice guvernala samo polako,ne mogu sve da postignem od jednom,jer svi delovi koji su dosad ugradjeni su pravljeni i nije rep od jednog,maska od drugog motora,vec unikat. Evo je i ralica..............sutra,prekosutra se tapacira sediste i tako. Uploaded with ImageShack.us Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
biker-1 270 Napisano Avgust 23, 2010 U prolazu, 40 postova Motocikl: japanac na dugme Prijavi odgovor kao problematičan lepa prepravka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2418 Napisano Avgust 23, 2010 Andragog, 4990 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Extra je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Septembar 25, 2010 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Evo drugari posle nekog vremena vozanja,dodje vreme(tj.pocinje zima i vreme da se opet safi,farba,secka....... ),i posto sam sve delove zavrsio(ostalo jos po neka sitnica) polako pocinjem da razmisljam u koji boju da farbam motor,da li da poliram ram ili da farbam..... ;D Pa ako imate neke predloge za kombinaciju boje,ja za sad imam dve opcije u glavi; - Ram,diskovi,stapovi viljuske i trakice na felnama metalik narandzastu malo tamniju,oklopi(maskica,ralica,rep,rezervoar) metalik crna,a ostalo(agregat,felne,zadnja viljuska) mat crna. -Druga opcija da ispoliram ram,agregat ostaje sivi jamo sa ponecim ispoliranim,oklopi metalik plava (malo svetlija),crne felne sa zelenim trakicama. Kasnije cu i staviti slike tih kombinacija,samo na drugim motorima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Septembar 25, 2010 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Uploaded with ImageShack.us Evo nekih mogucih kombinacija,a vi recite sta vam se svidza ;D,a ja cu da ofarbam kako budem hteo . Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlada185 56 Napisano Septembar 25, 2010 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Black Adder F4isport Prijavi odgovor kao problematičan Meni se svidza Sladza, a ti tvoj motor farbaj kako 'oces ;D Salim sa naravno, slike 2 i 3 su po meni ok, a to sto hoces kombinaciju narandzasto crnu mislim da je ok, bar meni. E sad rep na zadnjoj slici bi mozda mogao da ti bude uzor za preko zime ??? A mozda i far i maska izgledaju bas potaman za tvoj motor. Razmisli o tome. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Septembar 25, 2010 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Meni se svidza Sladza, a ti tvoj motor farbaj kako 'oces ;D Salim sa naravno, slike 2 i 3 su po meni ok, a to sto hoces kombinaciju narandzasto crnu mislim da je ok, bar meni. E sad rep na zadnjoj slici bi mozda mogao da ti bude uzor za preko zime ??? A mozda i far i maska izgledaju bas potaman za tvoj motor. Razmisli o tome. Vise nista ne pravim i ne gitujem,toga mi je vise preko glave ;D,sad ide samo farbanje i tako te finese . A vrlo moguce da yamahu ofarbam bas kao taj gsxr na drugoj i trecoj slici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano Septembar 25, 2010 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan Stvar ukusa, al' meni je onaj gsxr odvratan sto ne bi isao na neki malo 'cistiji' i jednostavniji izgled? tipa ovaj : ... nije previse nacickan glupostima, nema drecavih boja...da izvines, nije ciganski odradjen Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skijash 246 Napisano Septembar 25, 2010 If in doubt, go flat out., 472 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM exc 300, Aprilia RS250 Prijavi odgovor kao problematičan U jbt, ovaj je fenomenalan :o Gde si ga našao? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano Septembar 25, 2010 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan U jbt, ovaj je fenomenalan :o Gde si ga našao? ne secam se vise. mislim da je bio fajter meseca na nekom fajter forumu...kad pogledas, na njemu dodat samo far od skutera, trkacki rep i rucno napravljen izduv. al' sve je savrseno uklopljeno sa tom belom bojom.cak ni ralica nije potrebna jer je motor dovoljno masivan(kao i yamaha od mohikanca)... a ne da ulozis pun K para i da vozis nesto sto vice : 'ja sam seljak!' (slika dole) ...al' opet, o ukusima itd 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Septembar 25, 2010 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan E sad me bacate u dilemu. ;D Inace ima i tu istine,jer znam pre dok sam sklapao neke motorice,kad ga ofarbam u neke upadljivije boje,bude mi zanimliv mesec dana a posle mi nekako postane odvratan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skijash 246 Napisano Septembar 25, 2010 If in doubt, go flat out., 472 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM exc 300, Aprilia RS250 Prijavi odgovor kao problematičan ...kad pogledas, na njemu dodat samo far od skutera, trkacki rep i rucno napravljen izduv. Baš htedoh da pitam od čega li je far. Znaš od kog skutera? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano Septembar 25, 2010 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan ...kad pogledas, na njemu dodat samo far od skutera, trkacki rep i rucno napravljen izduv. Baš htedoh da pitam od čega li je far. Znaš od kog skutera? ne secam se stvarno, al je od kineza nekog.ako trazis za sebe, odes u neko predstavnistvo ili nekog ko valja ta kineska sokocala, pa biras farove. ja sam gledao u NS-u neke replike farova gsxr-a, i jos nekih. nisu skupi i solidni su za neko budzet budzenje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 169 Napisano Septembar 25, 2010 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan U jbt, ovaj je fenomenalan :o Gde si ga našao? ne secam se vise. mislim da je bio fajter meseca na nekom fajter forumu...kad pogledas, na njemu dodat samo far od skutera, trkacki rep i rucno napravljen izduv. al' sve je savrseno uklopljeno sa tom belom bojom.cak ni ralica nije potrebna jer je motor dovoljno masivan(kao i yamaha od mohikanca)... a ne da ulozis pun K para i da vozis nesto sto vice : 'ja sam seljak!' (slika dole) ...al' opet, o ukusima itd Na ovom motoru je mnogo vise uradjeno nego sto ti mislis. Obrati samo paznju na gomilu stvari! Da si pitao onog ko ga je pravio da vidis sta bi ti sve napricao, koliko truda i svega je ulozeno u njega! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MALI DIKTATOR 203 Napisano Septembar 25, 2010 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Necu da ti kazem celavi!!! Motocikl: GPZ 500S Prijavi odgovor kao problematičan Za ulozen trud-svaka ti dala!!! Sto se boje tice.... Koju god da odaberes,neko ce ti reci da mu odlicno stoji,a neko ce te pitati zasto bas tu,a ne neku drugu. Meni licno se mat crna najvise svida,ali ja sam inace covek bez ukusa ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlada185 56 Napisano Septembar 25, 2010 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Black Adder F4isport Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj www.mototuning.com ima svasta moguce je da je ona bela honda odatle,a imas i www.customfighters.com i tu ima tih "motora meseca" pa mozda i tu nadjes sta zanimljivo. I ja se slazem da te drecave varijante dosade za mesec dana, al opet dal bi ti dosadio Kawasaki Z750 electric orange ili lime green i to onako stock bez ikakvih budzenje ??? Meni ne bi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...