cmmon 211 Napisano Jul 14, 2010 U prolazu, 91 postova Lokacija: Backa Topola ili tu negde Motocikl: Honda cbf600s Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, trazim nosac sa koferom u koji moze stati 1 full face kaciga za kawasaki 500 gpz iz 1995, a treba mi neka letnja airstream jakna velicine S ili cak XS ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Jul 14, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, trazim nosac sa koferom u koji moze stati 1 full face kaciga za kawasaki 500 gpz iz 1995, a treba mi neka letnja airstream jakna velicine S ili cak XS ! izgubio si to? otpalo sa motora pa ga trazis? ili to imas pa hoces da prodas jer si temu postavio u rubriku prodajem ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cmmon 211 Napisano Jul 15, 2010 U prolazu, 91 postova Lokacija: Backa Topola ili tu negde Motocikl: Honda cbf600s Prijavi odgovor kao problematičan aa, dobar, dobar ;D malo smeha nije na odmet - nova sam na forumu pa sam pogresila, nisam ni videla da ima i kupujem i prodajem, jer sam isla preko googla, gledajuci oglase za ove stvari prebacicu tamo oglas a posto ne znam da obrisem sopstvenu poruku, nadam se da ce to moderator odraditi a da trazim, trazim ... moze u zamenu a moze na poklon, nije sve u parama :-* Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...