Bivši forumaš 14980 Napisano Avgust 8, 2010 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bili, i kao i uvek, na susretu super atmosfera, cena ulaza sasvim korektna, jedina zamerka je >>pivo 120 din??!!<< malo ga preterase.... Meni stvarno nije jasno jesam li to ja bio privilegovan,ali sam placao pivo dva bona ( bon 40 din. ) ili 80 dinara. ??? Sta ste to vi placali po 120 dinara. ??? 60 din - bon Jeste u pravu si, ja sam ocito nesto pobrkao...Sorry. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kobaja 269 Napisano Avgust 8, 2010 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Sremska Mitrovica / Nemacka Motocikl: Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Bili, i kao i uvek, na susretu super atmosfera, cena ulaza sasvim korektna, jedina zamerka je >>pivo 120 din??!!<< malo ga preterase.... Meni stvarno nije jasno jesam li to ja bio privilegovan,ali sam placao pivo dva bona ( bon 40 din. ) ili 80 dinara. ??? Sta ste to vi placali po 120 dinara. ??? 60 din - bon Jeste u pravu si, ja sam ocito nesto pobrkao...Sorry. ;D Ma prosle godine je bilo 40 din Branko druze,to si ti pobrko ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Avgust 8, 2010 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jeste u pravu si, ja sam ocito nesto pobrkao...Sorry. ;D Ma prosle godine je bilo 40 din Branko druze,to si ti pobrko ;D Ma gdje covjek neces pobrkati kad sam svaki vikend na nekom Moto skupu. ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MadScientist 13 Napisano Avgust 9, 2010 Can't cure stupid, 81 postova Motocikl: Trenutno na 4 točka Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OLJA 75 Napisano Avgust 10, 2010 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Koliko poznatih ljudi na jednom mestu... Ali Iriški lobi je naravno bio najbrojniji, pa gde god krenem a ono Irižani Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
athens 1 Napisano Avgust 10, 2010 U prolazu, 6 postova Lokacija: futog Prijavi odgovor kao problematičan da se zahvalim svima koji su bili na moto skupu koga ni kisa ni milicija nije zaustavila -za one koji nisu dosli zbog cene ulaznica izvinjenje (troskovi su visoki) ali sledece godine cemo se popraviti-jer nabavne cene su kao i evro enormno skocile a svi ucesnici su iplaceni--nadam se da je hrana bila ok --petak kupus sa mesom pasulj --subota dorucak --rucak tri kazana pasulja --nedelja doru cak --testo sa makom i paprikas zadnji su otisil oko 18h-jos jednom svima hvala a da posebno pozdravim i olju koja se trudila da vas obavestava o svemu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OLJA 75 Napisano Avgust 11, 2010 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Pa koji klub mi je prirastao srcu Bejo nego vaš, jedino mi krivo što vas najmanje vidim kad ste domaćini, jurite i na nogama ste stalno, ne može vas se navatati nikako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steva 3 Napisano Avgust 11, 2010 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan skup je bio odlican,sva tri dana ;D evo i snimka pocetka defilea Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Avgust 11, 2010 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Veeeeelika zahvalnost u ime MK KNEZ "R". Gostoprimstvo koje se ne može opisati ( biće teško da uzvratimo kako dolikuje, što bi rekao Her Žika - NA NIVOU ). Oni moji su se ponašali "kao Četnici u Bulajićevim filmovima" :D ( stariji će znati o čemu se radi ). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...