AreOut 8 Napisano April 18, 2007 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sta reci osim - rulas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zozon 6 Napisano April 27, 2007 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Eto tek da "dignem" temu jos jednom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano April 30, 2007 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Jeb* te, tek sam sad ovo procitao, Zozon mi je rekao pre par dana, ali nazalost nisam stigao da se nakacim na net... Malo je reci da sam odusevljen i da sad svoj motor volim jos vise, ako je to moguce . Oni koji me poznaju kazu mi da nisam normalan koliko sam odusevljen svojim motorom... Ali sta oni znaju, ne voze Africu... Ne umem da pisem i dobro da prenosim svoje misli kao Najzli, ali to i nema potrebe jer je on sve rekao... Ta silueta, taj oblik, jednostavno je pozivnica za udaljene krajeve, avanturu, i borbu sa prirodom... Kada sam kupovao svoj motor, Luka mi je rekao, koji ce ti to, uzmi neki vise street bike, kad ces ti da putujes u piz*u materinu, budi realan... Tada sam mu rekao, meni samo saznanje da imam motor sa kojim mogu da odem bilo gde ispunjava, to je sprava koja podstice moju mastu i mastanja i mami osmeh svaki put kada sednem na nju... taman i da mi samo stoji ispred kuce, vredi,,, Kada sednem, osecam se ko gospodar sveta, ko osvajac, ma neverovatno... I tako se ja iskakih ovde, al sta cu, emocije sledeci motor mi je RD03, ali samo da pravi drustvo RD07a , da nije sama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koma 736 Napisano April 30, 2007 Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Jeb* te' date=' tek sam sad ovo procitao, Zozon mi je rekao pre par dana, ali nazalost nisam stigao da se nakacim na net... Malo je reci da sam odusevljen i da sad svoj motor volim jos vise, ako je to moguce . Oni koji me poznaju kazu mi da nisam normalan koliko sam odusevljen svojim motorom... Ali sta oni znaju, ne voze Africu... Ne umem da pisem i dobro da prenosim svoje misli kao Najzli, ali to i nema potrebe jer je on sve rekao... Ta silueta, taj oblik, jednostavno je pozivnica za udaljene krajeve, avanturu, i borbu sa prirodom... Kada sam kupovao svoj motor, Luka mi je rekao, koji ce ti to, uzmi neki vise street bike, kad ces ti da putujes u piz*u materinu, budi realan... Tada sam mu rekao, meni samo saznanje da imam motor sa kojim mogu da odem bilo gde ispunjava, to je sprava koja podstice moju mastu i mastanja i mami osmeh svaki put kada sednem na nju... taman i da mi samo stoji ispred kuce, vredi,,, Kada sednem, osecam se ko gospodar sveta, ko osvajac, ma neverovatno... I tako se ja iskakih ovde, al sta cu, emocije sledeci motor mi je RD03, ali samo da pravi drustvo RD07a , da nije sama[/quote'] tihhhhhh al se sada isk.nja...mene bas potresle tvoje emocije ..jel se sada lepo osecas ,a druze??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Maj 1, 2007 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Ja sa zovem Dane i ja sam alkoholicar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Maj 1, 2007 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Ja sa zovem Dane i ja sam afrikoholièar :boca: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano Maj 1, 2007 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Ja se zovem Dejan i ja sam Najzliholicar, ako ne napise nesto svakih par dana odmah me kriza hvata. Bravo majstore samo ti pisi i duvaj, ma sta god da koristis to brate razvaljuje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-gs 162 Napisano Maj 3, 2007 BMW GS is waiting for You...what are You waiting for????, 822 postova Lokacija: YU jos uvjek u 36-oj... Motocikl: Wee 650 Prijavi odgovor kao problematičan E ovako: Africa moze da se voli, da se vozi ,da se prepjesaci i uzivo da se odsvira ! Ko je slusao TOTO onda mu je Africa dobro znani hit s kraja 70tih! Nekako dok sam citao"Najzlija", ova mi se pjesma vrtjela po glavi pa vam mogu reci da je prava pozadina za citanje ovakvog stiva! Citaj i uzivaj! http://www.youtube.com/watch?v=dt1fB62cGbo&mode=related&search= ili http://www.youtube.com/watch?v=-HKYgJpgD1w&mode=related&search= Eh davno proslo vreme !....dok je gitara bila u modi a ja Glavni na exkurzijama..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redoran 73 Napisano Maj 7, 2007 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd/Surcin Motocikl: Suzuki SV650S Prijavi odgovor kao problematičan jedna rec! Pejotl Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 158 Napisano Maj 7, 2007 Drug član, 1192 postova Lokacija: Bg Motocikl: Dominator Prijavi odgovor kao problematičan jedna rec! Pejotl A ko je nabavio te pièurke? najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forty two 0 Napisano Maj 7, 2007 U prolazu, 75 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan E, najzli, najzli... Ko te ucio biologiju? Lophophora williamsii nije Psilocybe cubensis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redoran 73 Napisano Maj 7, 2007 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd/Surcin Motocikl: Suzuki SV650S Prijavi odgovor kao problematičan ovaj khmmm pa ne znam ja manje vise nista Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 158 Napisano Maj 7, 2007 Drug član, 1192 postova Lokacija: Bg Motocikl: Dominator Prijavi odgovor kao problematičan E' date=' najzli, najzli... Ko te ucio biologiju?Lophophora williamsii nije Psilocybe cubensis Jebiga, i ovde prodaju muda za bubrege, pomešao sam meskalin i peèurke. Mešavina. najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Maj 7, 2007 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Najzli, Ima da me uvalis u trosak da menjam Teneru za Afriku..... :redflag: :redflag: :redflag: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 158 Napisano Maj 7, 2007 Drug član, 1192 postova Lokacija: Bg Motocikl: Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Najzli' date=' Ima da me uvalis u trosak da menjam Teneru za Afriku..... :redflag: :redflag: :redflag:[/quote'] ...sad me kudi, kasnije æeš zahvaljivati... :wink: najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...