Jump to content

Moto Zajednica

STRASAN PAD

Recommended Posts

• U prolazu, 91 postova

Prije pola sata ispred robne kuce u Bijeljini pao je motorista sta je sa njime nezna se hitna ga je odvezla motor Svajcarski tablica motor Hayabusa 1300

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 70 postova
Prije pola sata ispred robne kuce u Bijeljini pao je motorista sta je sa njime nezna se hitna ga je odvezla motor Svajcarski tablica motor Hayabusa 1300
To samo može biti Jasko vidio sam ga veèeras. :boca:

• U prolazu, 70 postova
Najnovija vijest za motoristu što je pao, malo se ugruvao ništa strašno motor vizir razbijen migavac , ogledalo, ruèka kvaèila malo ogrebotina i toj je to uglavno dobro. :roll:

• U prolazu, 91 postova
Najnovija vijest za motoristu što je pao' date=' malo se ugruvao ništa strašno motor vizir razbijen migavac , ogledalo, ruèka kvaèila malo ogrebotina i toj je to uglavno dobro. :roll:[/quote']

Stvar dosta ozbiljnija napuko mu je jedan kicmeni prsljen 5.x sam danas u toku dana sa njime razgovarao telefonom na putu je za Svajcarsku

• U prolazu, 70 postova
Najnovija vijest za motoristu što je pao' date=' malo se ugruvao ništa strašno motor vizir razbijen migavac , ogledalo, ruèka kvaèila malo ogrebotina i toj je to uglavno dobro. :roll:[/quote']

Stvar dosta ozbiljnija napuko mu je jedan kicmeni prsljen 5.x sam danas u toku dana sa njime razgovarao telefonom na putu je za Svajcarsku

Nadam se da æe biti dobro.

• Super heavyweight, 641 postova
  • Motocikl: BMW F700 GS

Hayabusa je stvarno preterano jaka, i svaka sekunda nepaznje moze da kosta. Nadam se da je vozac ok. Brz oporavak .

• Drug član, 1480 postova
  • Motocikl: R1200C, GS, DRZSM

Ko bi rekao da takav lapsus (tako zvuci) Jasku moze da se desi? Pa on je stari bajker. Bitno je da je dobro prosao.

• Zainteresovan, 584 postova
  • Motocikl: ZX 12 R

Jasko se prije sat vremena pojavio u Bijeljini,dovezao se SAM automobilom iz Švajcarske,dakle nije sve bilo crno kao što su prv poruke nagovještavale.Ovaj èovjek je NEUNIŠTIV.

Guest diRRty
Jasko se prije sat vremena pojavio u Bijeljini' date='dovezao se SAM automobilom iz Švajcarske,dakle nije sve bilo crno kao što su prv poruke nagovještavale.Ovaj èovjek je NEUNIŠTIV.[/quote']

Ako hvala Bogu da je tako

• U prolazu, 70 postova
Jasko se prije sat vremena pojavio u Bijeljini' date='dovezao se SAM automobilom iz Švajcarske,dakle nije sve bilo crno kao što su prv poruke nagovještavale.Ovaj èovjek je NEUNIŠTIV.[/quote'] Drago mi je što se opet sve dobro završilo.

• Zainteresovan, 584 postova
  • Motocikl: ZX 12 R

Pa nije se još uvijek sve završilo. Jasko je danas opet pao ( pokušao je da izbjegne traktor koji je nekontrolosano skretao ) i dobrano se ugruvao ( Busa je sada prošla mnogo gore).Bio je bez trunke alkohola,nije ni vozio prebrzo,ali ...eto,desilo se.Sam je prokomentarisao : "Šta mi se ovo dešava,kao da sam crkve palio ?" :?: :?: :?:

• Ne silazi, 5519 postova
  • Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS

To ti je ono "kad hoce da te j**u,gace same spadaju" !!!

Zelim mu sto brzi oporavak i nadam se da nece imati vise tih ruznih scena!

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja