idanijel 1873 Napisano April 14, 2007 Drug član, 869 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7, V-Strom k8 Prijavi odgovor kao problematičan adresa www.FOC-U.CO.UK znaci momci znaju sve to je fazer owners club imaju 5500 clanova engleska. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobofjr 3 Napisano April 15, 2007 U prolazu, 24 postova Lokacija: Srbija, Požega Motocikl: BMW K 1600 GT Prijavi odgovor kao problematičan :prayer: :kul: :redflag: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
meex 51 Napisano April 15, 2007 Zainteresovan, 568 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Voge SR4 Max Prijavi odgovor kao problematičan XTRA!! udruzicemo se i mi ovde, i to vrlo brzo, ali necemo u sektu, to je plagijatorski, nego cemo da osnujemo politicku partiju, sigurno cemo i brze da se mnozimo i bolje da prodjemo..:D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1873 Napisano April 17, 2007 Drug član, 869 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7, V-Strom k8 Prijavi odgovor kao problematičan :prayer: :kul: :redflag: :thumbsup: :gitarista: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
total 0 Napisano April 17, 2007 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan i ja bih se pridruzio drage volje,ali mi treba fz6 fazer po mogustvu 2004 godiste. Ako nekog poznajete ko prodaje posaljite mi mail ili na mob 063 384 879 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
meex 51 Napisano April 17, 2007 Zainteresovan, 568 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Voge SR4 Max Prijavi odgovor kao problematičan Vrlo rado bih ti pomogao,ali ne znam nikog licno da prodaje taj fantastican moped.. ali evo ti jedan link... http://www.moto-berza.com/ponuda.php?id=1179&trazi=1&ur=1&model=58&godina=2005&m=Yamaha-FZ6S-Fazer pa ti vidi, mozda ti na kraju i bude od pomoci pa nam se pridruzis.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...