Jump to content

Moto Zajednica

kupujem ciradu, prednost Lousi Light cover

Recommended Posts

• U prolazu, 19 postova
  • Motocikl: Kawasaki ZR 7 750 S

kupujem ciradu za Kaw ZR 7 S ,predonst Louise Light Cover , XL ili bolje XXL, iz više razloga koji mogu da se vide na linku, laka,kaiševi za pakovanje,  reltivno jeftina, ne planiram da mi zameni garažu  ;D, tako da najviše odgovara od svih koje sam video i probao, ali kao što obično biva..nema je !

evo ovakva http://www.louis.de/_20886f2eac1e73fda12b79118f270450f3/index.php?topic=artnr_gr&article_context=detail&grwgr=560&wgr=350&list_total=16&anzeige=0&page=0&artnr_gr=10005167

pomoglo bi i ako neko donosi iz Luisa, pošto kod nas nisam našao distributera..a ne znam jel komb. sa Sekulom još važi, mislim od kada je tema prebačena, Pozz

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 19 postova

jbg sinoć kad sam gledao je radio...a bila je na popustu tako da je moguće da je nemaju više, ako nađem nešto drugo kod njih javljam na p.m , takođe ako može neki kontakt osim ovde na forumu kako mogu da te kontaktiram, koliko često ideš i to...Pozz

• U prolazu, 33 postova
  • Motocikl: SRAD

Porcitao sam negde na forumu i uradio to.

Kaze covek:

U poljoprivrednoj apoteci plastificirana cerada 3x4m kosta 440,00 dinara. Odlican materijal (vodonepropusan), sa metalnim alkicama, pogodnim za vezivanje oko motora. Moze vrlo lako da se prekroji (prilagodi obliku motora).

Ima i drugih (manjih-vecih dimenzija).

Mislim da je jako korisno (jeftino) a i prakticno.

Voleo bih da cujem i vas ako probate.

• U prolazu, 19 postova

Ja je imam već dosta dugo,kupljeno u metrou ili tempu, ne znam više, cena je bila 300 din.pre god.2,3 god. a ne verujem ni da je sada više od 500 din.

Tačno je da ima u više dimenz.,materijal je dosta krut, čini mi se isti koji se koristi za plastične džakove,glavna mana je što ga je jako teško spakovati u prihvatljive dimenzije,pogotovo ako je mokra ili prašnjava...opšti utisak : kao jeftina zamena je o.k,

Inače našao sam savim solidnu, laganu ciradu za 2500 din. kao ovu sa linka, samo jednobojnu, krojena je tako da je u prednjem delu široka oko 1.5 m,može da se okrene po potrebi,(ako npr. imaš kofer.pa hoćeš da ga celog prekriješ), a što je najvažnije kad se spakuje (ima posebnan džep za to), staje ispod sedišta, pored letnjih rukavica,disk lock-a, osigurača i ostalih sitnica.  

http://www.louis.de/_30cd01fa20ae176e2497a93b6a0d3d5779/index.php?topic=artnr_gr&article_context=detail&grwgr=560&wgr=350&list_total=15&anzeige=0&page=0&artnr_gr=10008336

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja