Ogi bl 42 Napisano Mart 6, 2018 Svrati ponekad, 201 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: BMW F650GS DAKAR Prijavi odgovor kao problematičan On 20.2.2018. at 13:05, mrle je napisao: bmwejaši, treba mi jedna informacija. imam poznanika koji je kupio nov f800. Kaže da mu motor posle 100km valjda slabije ide, da mora da pravi pauzu, da je tako napravljen. Žalio se i BMW-u ali su mu rekli da tako mora. Sta napravi tvoj drugar na kraju.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velvetwolf 465 Napisano Mart 8, 2018 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Kop Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja napravih pauzu, i to vise od 3 meseca. Moralo je tako.. Valjda ce sada bolje da ide Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Strale 83 Napisano Mart 16, 2018 Teoreticar, 336 postova Lokacija: Beograd Motocikl: V strom 650 2008-2013, Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko kofere i nosace na prodaju? Vario ili metalne bmw! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NaMi 175 Napisano Mart 9, 2019 U prolazu, 65 postova Lokacija: Celje, SLO Motocikl: Benko F650GS TWIN Prijavi odgovor kao problematičan Došlo doba, da se menja... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 848 Napisano Mart 10, 2019 Cuore Sportivo, 1337 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan On 16.3.2018. at 14:52, Strale je napisao: Ima li neko kofere i nosace na prodaju? Vario ili metalne bmw! Imam ja, vario sa torbama i nosacima... Dobices jeftino ako si zainteresovan... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velvetwolf 465 Napisano Jul 15, 2019 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Kop Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Predlozite mi koje gume da metnem svome doratu i gde da ih kupim. Ne ludujem i uglavnom vozim asfalt. 150/70/17 i 90/90/21 Svaki predlog nagradjujem sa picem kad se vidimo. Trebalo bi da to zavrsim do nedelje, jer... Rumunija zove Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jorga83 112 Napisano Jul 17, 2019 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: valjevo Motocikl: africa twin rd07a Prijavi odgovor kao problematičan Anakee 3 ,za rumunuju su pravi pogodak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velvetwolf 465 Napisano Jul 24, 2019 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Kop Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Sutra metjem anakee adventure. Javicu utiske posle 1000km. Jorga, ceka te pivo, veliko i ladno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza12 0 Napisano Jul 26, 2019 U prolazu, 1 post Lokacija: Nis Motocikl: BMW f800gs Prijavi odgovor kao problematičan Dobar dan dobri ljudi, Imam sediste kao na slici na mom f800. Sediste je pogodno za nize vozace. Ja sam visi, i trazim enduro ravno sediste. Ako neko hoce da se menja, moje je u odlicnom stanju! Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velvetwolf 465 Napisano Avgust 3, 2019 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Kop Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan On 25.7.2019. at 0:39, velvetwolf je napisao: Sutra metjem anakee adventure. Javicu utiske posle 1000km. Jorga, ceka te pivo, veliko i ladno Odvozah 1500 km. suvog asfalta. prethodnih 7 dana i mogu da izjavim sledece ~ mnoogo dobre gume ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban EN 528 Napisano Novembar 13, 2021 Pažljivo prati, 616 postova Lokacija: Novi Sad-Futog Motocikl: Husqvarna 701 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Drugari evo da se malo pohvalim od danas konačno vlasnik GS-a. 13 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yogibear 15476 Napisano Novembar 13, 2021 Drug član, 1776 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan @Boban EN neka je sa srecom, puno bezbriznih kilometara zelim! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WoodyRider 816 Napisano Novembar 13, 2021 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Vršac Motocikl: Japanski Prijavi odgovor kao problematičan Čestitam. Prethodni vlasnik Sale je super, sve najbolje o njemu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban EN 528 Napisano Novembar 13, 2021 Pažljivo prati, 616 postova Lokacija: Novi Sad-Futog Motocikl: Husqvarna 701 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Hvala drugari. Verujem da će lepo da služi. Da Sale je baš ekstra lik danas smo se lepo družili Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1373 Napisano Maj 2, 2022 I N S T R U K T O R, 1204 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan I ja uzeo jedan, ali onaj mali dečiji, ili bolje rečeno penzionerski pošto je za mene "penzionera". 7 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 848 Napisano Maj 2, 2022 Cuore Sportivo, 1337 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, jasminko VIR je napisao: I ja uzeo jedan, ali onaj mali dečiji, ili bolje rečeno penzionerski pošto je za mene "penzionera". Pa nisi se usrećio… Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1373 Napisano Maj 2, 2022 I N S T R U K T O R, 1204 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Što ? Meni je ovaj baš potaman u svakom smislu. F800 mi je previše visok i namunjen. Ovaj je umeren u svemu a ja sam čak tražio i onaj sa jednim cilindrom, međutim ovo mi izletelo i eto nas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 596 Napisano Maj 2, 2022 Drug član, 1360 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, jasminko VIR je napisao: Što ? Meni je ovaj baš potaman u svakom smislu. F800 mi je previše visok i namunjen. Ovaj je umeren u svemu a ja sam čak tražio i onaj sa jednim cilindrom, međutim ovo mi izletelo i eto nas. To je sasvim ok motor, tek nešto malo slabiji od F800, ista mašina sa 14 KS manje, navozao sam se dosta na njemu. Ako se voziš samo po asfaltu, sasvim razuman izbor, a i bitno je jači od singla 650 sa kojim dijeli jednaku oznaku, ovisno o godištu proizvodnje, kada je izašao ovaj twin 800 ccm pod oznakom F650GS, onda su singl preimenovali u G650GS. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1373 Napisano Maj 2, 2022 I N S T R U K T O R, 1204 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Baš tako. Samo bih mu vizir promenio za onaj veći ali vidim da trenutno u Motolandu nema na stanju. Ima li još ko da prodaje Givi ili Kappa opremu kod nas ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WoodyRider 816 Napisano Maj 2, 2022 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Vršac Motocikl: Japanski Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, jasminko VIR je napisao: I ja uzeo jedan, ali onaj mali dečiji, ili bolje rečeno penzionerski pošto je za mene "penzionera". I ja sam uzeo jedan, nakon prodaje Versysa. Prvi utisak - oduševljen! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban EN 528 Napisano Maj 2, 2022 Pažljivo prati, 616 postova Lokacija: Novi Sad-Futog Motocikl: Husqvarna 701 enduro Prijavi odgovor kao problematičan @jasminko VIR i @WoodyRider nek vam je sa srećom. Puno bezbrižnih i bezbednih kilometara da pređete 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1657 Napisano Maj 3, 2022 Drug član, 1202 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Pre 23 sati, jasminko VIR je napisao: I ja uzeo jedan, ali onaj mali dečiji, ili bolje rečeno penzionerski pošto je za mene "penzionera". Čestitam, i da te lepo služi. Video sam oglas i bas je dobra prilika bio, nije sastavio ni 24h. Ja trenutno vozim f650gs, singla, ali mi je bas ovaj twin zbog svojih skromnih gabarita interesantan i siguran sam da će sledeći bas on biti. Važi za izuzetno pouzdanu masinu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1657 Napisano Maj 3, 2022 Drug član, 1202 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Pre 18 sati, WoodyRider je napisao: I ja sam uzeo jedan, nakon prodaje Versysa. Prvi utisak - oduševljen! Daj neko poređenje ukratko između ova dva motora. Meni su oba jako zanimljiva ali bih prednost možda ipak dao Bmw-u. Kawa mi se cini podosta visok za mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WoodyRider 816 Napisano Maj 3, 2022 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Vršac Motocikl: Japanski Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, malitomic je napisao: Daj neko poređenje ukratko između ova dva motora. Meni su oba jako zanimljiva ali bih prednost možda ipak dao Bmw-u. Kawa mi se cini podosta visok za mene Ja sam Versysa najviše zbog toga i prodao. Visina problem, plus živim na brdu - grebem vrhovima prstiju asfalt kad ulazim i izlazim iz garaže. Pored toga, BMW se nekako lepše i lakše vozi, povozniji je, bolje "sluša" svaki moj pokret, lakši je motor sa nižim težištem (rezervoar ispod dupeta). Mislio sam da će lošije kočiti zbog jednog diska, međutim naprotiv, Brembo koči kao kamion! Ovaj moj primerak je sa nekim malo višim brendiranim gel sedištem, tako da žalbe na udobnost sedišta nisam uspeo da ispratim. Opšti utisak je da je sam kvalitet motocikla na visokom nivou, svaki detalj, završna obrada,.... Sve u superlativu. Fabrički vizir je, kao da ga nema, ali to sam odmah naručio veće. Za sad toliko.... Javljam se posle par hiljada km. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1657 Napisano Maj 3, 2022 Drug član, 1202 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Woody, znači da izbacim Versysa iz opcije kad dođe vreme za zamenu motora. Tako sam otprilike i mislio. Boja ovog tvog sa slike je fenomenalno. Jel to onaj što se prodavao u Batajnici. Mnogo je lep Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...