Dutchman 114 Napisano Jul 7, 2010 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan koji majstor iz Beograda moze da mi savije cev za auspuh po mogucstvu bez nabora (tankozida cev da ne bude 5 kila ) , tako da sprovedem auspuh ispor repa kao na 600rr ili zx6r ili r1 itd Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nik_sa015 1832 Napisano Jul 7, 2010 Zainteresovan, 714 postova Lokacija: Crna Gora Motocikl: BMW R1200GS LC ADV Prijavi odgovor kao problematičan u bgu to vidi u bilo kom ozbiljnom auspuh servisu,a genije i sampion za oblikovanje cevi je ipak Robert u Adi... Svaki auspuh servis ima masinu za savijanje cevi tako da mislim da ces tamo resiti muku.... Pa sa srecom ! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladacbrpc25 162 Napisano Jul 9, 2010 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd//Novi Beograd Motocikl: Honda cbr 600 f2 Prijavi odgovor kao problematičan robert definitivno,nece to ovi po servisima da rade Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikica-MIGE 7 Napisano Jul 9, 2010 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Beograd-BANOVO BRDO Prijavi odgovor kao problematičan probaj matori u auspus servisu pirke.nalazi se u bulevaru revolucije,300 metara od okretnice busa i tramvaja na konjarniku prema kaludjerici sa leve strane.meni su extra uradili top za auto.zaboravih da pitam da li rade nesto za motore pa ih cimni ako te ne mrzi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Jul 9, 2010 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan ovi po servisima ako ti saviju garant će ti se videti tragovi alata. ja treba ovih dana da probam da savijem fi60mm za moj motor pomoću peska i zagrevanja, videćemo kako će to da ispadne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladacbrpc25 162 Napisano Jul 10, 2010 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd//Novi Beograd Motocikl: Honda cbr 600 f2 Prijavi odgovor kao problematičan ovi po servisima ako ti saviju garant će ti se videti tragovi alata. ja treba ovih dana da probam da savijem fi60mm za moj motor pomoću peska i zagrevanja, videćemo kako će to da ispadne. ajde pa nam javi kako je ispalo,a moze i koja slika kad bude gotovo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...