bmr27 33 Napisano Jul 7, 2010 Svrati ponekad, 127 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ovako je navedeno u kalendaru moto trka za sampionat Srbije 2010. Trka bi trebalo da se odrzava negde u Kragujevcu,koliko se secam informacija sa foruma. Dali neko zna nesto vise o tome?Da li ce se trka uopsteodrzava ili...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gasa 3 Napisano Jul 7, 2010 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Vrsac/Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Za sada nema nikakvog zvanicnog obavestenja, ali posto su trke za koje se znalo gde ce biti vozene(Pecinci i Banja Luka) iz cista mira odlozene, siguran sam da ce ova zavrsiti isto ;D Inace, imacu informaciju do ujutru, pa ako se ne javi niko ko je siguran, eto ti odgovora sutra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gasa 3 Napisano Jul 7, 2010 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Vrsac/Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Neces mi verovati, ali ni vozaci jos ne znaju da li ce biti trke :o Ipak je ovo Srbija, zemlja gde su sva cuda moguca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mcm-racing 184 Napisano Jul 8, 2010 Zainteresovan, 648 postova Lokacija: TEMERIN Motocikl: ZXR 750 R Prijavi odgovor kao problematičan Bice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miroslav Gajic 186 Napisano Jul 8, 2010 Svrati ponekad, 171 postova Motocikl: Kawasaki ZX-12R, Yamaha FZS 1000, BMW R1200GS, BMW S1000RR, Kawasaki ZX10R, Suzuki GSXR1000, Suzuki GSXR1300 Hayabusa Prijavi odgovor kao problematičan Bice Koliko je tacno to BICE? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cyber0167 759 Napisano Jul 10, 2010 Drug član, 1497 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: YZF-R1 Prijavi odgovor kao problematičan ... i? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mcm-racing 184 Napisano Jul 11, 2010 Zainteresovan, 648 postova Lokacija: TEMERIN Motocikl: ZXR 750 R Prijavi odgovor kao problematičan Pozvani smo u klub na sastanak sad u sredu vezano za trku da se organizujemo kad treba da krenemo za kragujevac....za sad nema promene a sone je potvrdio datum ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1242 Napisano Jul 12, 2010 Drug član, 2318 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan koliko sam ja cuo trka je odlozena za septembar.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mcm-racing 184 Napisano Jul 12, 2010 Zainteresovan, 648 postova Lokacija: TEMERIN Motocikl: ZXR 750 R Prijavi odgovor kao problematičan A meni sad javili da se pomera za august ... nedelju dana nakon one trke sto je inace redovno zakazane u batajnici ..... ???.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gasa 3 Napisano Jul 12, 2010 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Vrsac/Beograd Prijavi odgovor kao problematičan A meni sad javili da se pomera za august ... nedelju dana nakon one trke sto je inace redovno zakazane u batajnici ..... ???.... Pa to je tacno septembar Ona zakazana u batajnici je 25.augusta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mcm-racing 184 Napisano Jul 12, 2010 Zainteresovan, 648 postova Lokacija: TEMERIN Motocikl: ZXR 750 R Prijavi odgovor kao problematičan u pravu si...nisam znao tacan datum trke u batajnici .... jedina sigurna trka kod nas je kad se vozi balkansko prvenstvo u batajnici sve ostala su "mozda" varijanta .... mislim da sledece godine ni ja ni 2 drugara necemo vise voziti ... nemamo zivaca za to cimanje "hoce-nece-odlozena pa zaboravljena" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 227 Napisano Avgust 3, 2010 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Da li u septembru ima trka koja se vozi u Bugarskoj? To bi trebalo da bude datum izmedju Kragujevca i Batajnice ili sam ja pogresno obavesten? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...