miketa 325 Napisano Jul 6, 2010 Svrati ponekad, 440 postova Lokacija: beograd Motocikl: afrika Prijavi odgovor kao problematičan saobracajka na uglu Gospodara Vucica i Grcica Milenka sad mi je drugar koji je novinar javio da se desila nesreca u tom kraju navodno je neki momak (26 god) seo na tudj motor (honda) i prosao na crveno i zveknuo u toyotu teske su povrede u oitanju sa unutrasnjim krvarenjem opasne po zivot nije znao da mi kaze koji je motor u pitanju,tako da ako neko zna nesto nek baci koment nadam se da ce sve biti ok :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miketa 325 Napisano Jul 6, 2010 Svrati ponekad, 440 postova Lokacija: beograd Motocikl: afrika Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srdjan73 26 Napisano Jul 7, 2010 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd - Šumice Motocikl: Yamaha XJ900 Prijavi odgovor kao problematičan Auuuu... Pa ovo kod mene u komšiluku :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Jul 7, 2010 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan Aoo Miketa brale si ti isao da fotkas? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Jul 7, 2010 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Ufff nadam se da ce se decko oporaviti.......malo mi glupavo zvuci da neko sa motociklom prolazi na crveno???? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladacbrpc25 162 Napisano Jul 7, 2010 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd//Novi Beograd Motocikl: Honda cbr 600 f2 Prijavi odgovor kao problematičan au bre Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Jul 7, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan malo mi glupavo zvuci da neko sa motociklom prolazi na crveno???? pa tebi je glupavo kad si iz novog sada a vi ako idete uvek desno ne morate nikad na nijednom semaforu da stanete mogli bi i kod nas da postave malo vise tih zelenih strelica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Jul 7, 2010 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan U pravu si, ja vozim tako da nikada se ne zaustavim, ako spustim nogu na trenutak dozivljavam to kao licni neuspeh..... Ali nisam siguran da neko prolazi sa motociklom na cisto crveno i rizikuje da ga neko pokosi..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Jul 7, 2010 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan xaxa, sta je to crveno svetlo naravoucenije - ne zaleci se kroz crveno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5386 Napisano Jul 8, 2010 Integrisan, 13071 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan xaxa, sta je to crveno svetlo naravoucenije - ne zaleci se kroz crveno +1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 9486 Napisano Jul 8, 2010 4_tocka_i_karoserija, 2018 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Ali nisam siguran da neko prolazi sa motociklom na cisto crveno i rizikuje da ga neko pokosi..... Dva puta ove nedelje sam baš ovo video - prvi put u ponedeljak, na drugom semaforu na ulasku u BG sa Ibarske (iz nekog razloga ovde relativno često vidjam i automobile i motore da to rade), i drugi put juče - Tošin bunar, semafor ka Bežanijskoj kosi. Ni ja ne razumem, ali daleko od toga da se ne dešava... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...