excellent 0 Napisano April 13, 2007 U prolazu, 27 postova Lokacija: Krusevac Prijavi odgovor kao problematičan Nedavno sam kupio kasaki zxr 750, I od samog pocetka imam problema sa njim. Kada vozim do 4000 rpm,sve je normalno,a vec preko 4 pocinje da trokira pomalo....Znaci kada ga drzim na jednom gasu recimo 5000 rpm,motor secka-trokira,samo malo dodam gas i sve je u redu. Ili ako ga vozim do kraja onda podjednako lepo vuce u svim brzinama, ali kada hocu da se vozim normalno na jednoj brzini tj.na konstatnoj brzini onda trokira. Primetio sam da na motoru nemam filter za vazduh a i desna rucica za gas je malo rasklimana.... E sada,proverio sam svecice,i uredu su,ostaje samo karburator i to neko vakumiranje (neznam sta to znaci). Da li je neko od vas imao isti ili slican problem ?Jer ja neznam sta da radim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano April 13, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan zasto nemas filter za zrak? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
excellent 0 Napisano April 13, 2007 U prolazu, 27 postova Lokacija: Krusevac Prijavi odgovor kao problematičan Motor sam kupio pre 10 dana,i filtera nije bilo. Narucio sam ga,i imacu ga za 7-8 dana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano April 13, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan sigurno ti je uslo smece u karburatore Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
excellent 0 Napisano April 13, 2007 U prolazu, 27 postova Lokacija: Krusevac Prijavi odgovor kao problematičan To je moguce,ali mene buni jedna stvar. Ako su karburatori puni smeca,zasto onda motor ide u svim brzinama do kraja,vozio sam ga u 5 brzini do kraja,u 6-oj nisam smeo vise... a Solo voznja secka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Giuliano 4 Napisano April 13, 2007 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Toronto, Canada Prijavi odgovor kao problematičan Upravo tako, simptomi karburatora... Kad stigne filter na ciscenje i stelovanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano April 14, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan nisu Japanci glupi,da to moze bez filtera,nebi ih ni stavljali Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
excellent 0 Napisano April 14, 2007 U prolazu, 27 postova Lokacija: Krusevac Prijavi odgovor kao problematičan OK,hvala na odgovorima. Sacekacu filter,stelovanje,pa da se proba. :? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peca 1 Napisano April 14, 2007 Zainteresovan, 585 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Promeni i filter za gorivo...ako ga ima naravno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano April 14, 2007 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan fil;ter mu sigurno treba a i ciscenje i izduvavanje karb Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano April 15, 2007 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Pazi se tih karburatora, ZXR750 je JAKO osetljiv na njih... Filter + èišæenje + štelovanje = servis! Taj model inaèe ne voli male obrtaje i laganu vožnju :twisted: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
excellent 0 Napisano April 15, 2007 U prolazu, 27 postova Lokacija: Krusevac Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam se vozio citav dan... I jedan drugar mi skrene paznju,pa tebi trokira od prevelike kolicine vazduha rece mi on... I nikako mi nije padalo na pamet da nekako smanjim onaj otvor gde uvlaci vazduh,i slucajno u toku voznje rukom zatvorim onaj otvor od napred, I ono druga prica Motor radi normalno kada zatvorim dovod vazduha, Znaci meni treba samo filter za vazduh i nista vise !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...