quasaar 1027 Napisano Jul 5, 2010 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko neki kontakt za neki jeftin smestaj u Ohridu? Najosnovnije za dvoje za jednu noc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan.p 164 Napisano Jul 5, 2010 Zainteresovan, 575 postova Lokacija: New York Motocikl: 2018 BMW C650 Sport Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko neki kontakt za neki jeftin smestaj u Ohridu? Najosnovnije za dvoje za jednu noc mnogi spominju Neima iz Ohrida u svojim putopisima, čovek je motorista, ima pansion i restoran.. br verovatno može da se nađe na google-u Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pirate 0 Napisano Jul 6, 2010 U prolazu, 87 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, i mene zanima, ovo. Ja bih krenuo 13.7. na Vlasinsko jezero, tamo prenocio i 14.7. na Ohrid. Imao sam kontakt dobrog i jeftinog smestaja (Ohrid), ako ga nadjem u ovih nekoliko dana ja cu ga nakaciti ovde. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Jul 6, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Davno smo bili..ima par godina..ali posle gomile trazenja ovo je bilo pristojno resenje..Tesko da bih nasao slike..ali evo telefon ako nije promenjen.. Zovi pa probaj da zboruvas..a ako treba imamo i prevodioca Cifre ne mogu tacno da se setim..ali nije nista bilo skuplje u odnosu na druge ponude..A salecu te tamo non stop sa svih strana.. +38970248398 begin_of_the_skype_highlighting +38970248398 end_of_the_skype_highlighting begin_of_the_skype_highlighting +38970248398 end_of_the_skype_highlighting +38946285020 E sad valjda se prezivaju Dragic a gazda Zoran..jedan je broj same kuce, drugi iz mesta gde zive.. valjda ;D Tamo nas mnogo gotive..kad vide bg table polome se da ti objasne..pomognu..Voleli ljudi bratstvo i jedinstvo i titov pat.. Ima lepih zurki na obalama..jedino stvarno je bilo ocajnog smestaja... U jednom smo nocili..jer smo kao bili sami na spratu..ali ujutro je zatabanalo jedno 15 pari raznih nogu..ljudi zena dece koja vriste..placu drece..i sve to u 7 ujutro Odatle smo glavom bez obzira zapalili i nasli ovaj fini smestaj.. Eto toliko..nadam se da su ljudi zivi i da kuca stoji na mestu Lep odmor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Apex 13 Napisano Jul 6, 2010 U prolazu, 12 postova Lokacija: Beograd-Skopje Motocikl: Yamaha XJR 1300 Sp Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko neki kontakt za neki jeftin smestaj u Ohridu? Najosnovnije za dvoje za jednu noc Takvo nesto je skoro pa mission impossible u Ohridu i ne vredi se smarati ako ostajes jednu noc. E sad moja preporuka bi bila da pogledas par soba koji oni izdaju kao "apartman" pa odaberes najpristojniju. Inace najlakse da pronadjes smestaj je da stanes na prvom semaforu po ulasku u grad(Turisticka ulica) jedno 300 metara po ulasku na glavnu djadu i videces 10 tak ljudi okupljeni na cosku(hustleri) i samo stani, dolaze oni odmah cim vide strane table. Alternativna lokacija za to je autobuska stanica koja je sad malo zabacena i ovako je tesko objasniti.Najlakse kao i svugde je da pitas mada su ponekad mrzovoljni da odgovore. Imam poznanika koji se bavi time u Ohridu pa potrudicu se da doznam nesto ili eventualno da vam on nesto nadje za jednu noc, ako je moguce. Inace ovo govorim iz licnog iskustva na osnovu 25+ godisnjeg letovanja kao Makedonac koji obozava Ohrid ali ne ide vise od vikenda iz prostog razloga sto su ljudi naopaki do zla boga. p.s Mislim da je Ohrid jedini grad na svetu gde ima McDonald's a nema pomfrita u istom. p.p.s Moja preporuka oko plaza je da izbegavate sve plaze do Pestani(selo na 12-13 km od Ohrida prema Sv. Naum) . Plaze za uzivanje su Gradiste(sigurna sto se tice parkiranja motora)pa Ljubaniste, Trpejca(mozes motorom na 70 m od plaze, takodje sigurno za bike) i obavezno posetite Sveti Naum gde je voda malo hladnija u odnosu na druge delove jer su tamo Biljanini izvori ali zato je vrh. U Sv Naum je takodje i jedna od najlepsih crkava u tom delu. Plaosnik i Kaneo u Ohridu su takodje must see mesta. Lep provod i evo moj tel ako nesto zatreba ( u Skoplju sam narednih 2-3 nedelja) +389 78 562030 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4804 Napisano Jul 6, 2010 Ne silazi, 5563 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Bo sam vise puta do sada u Ohridu... -imas one koji te salecu na ulasku, mozes da naletis na dobar smestaj za male pare -imas odmah tu blizu agenciju, kao turist biro, gde izdaju smestaj, apartmane, sobe, hotele -pretrazi na forumu, imas Neimov broj, on je u gornjem, turskom, delu setalista, kafana i smestaj. Broj imas i na google-u E sad, od Ohrida neces videti nista za jednu noc, ali ne bi trebalo biti problem sto se tice smestaja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Jul 6, 2010 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima do sada... Imam nekoliko opcija, a i kontaktirao sam nase prijatelje iz Velesa, ako oni znaju nesto. Inace planiram u povratku sa letovanja jos jedno nocenje u Ohridu pa za ta dva cu valda da vidim nesto od ovoh mesta Ako se jos neko necega seti, neka pise Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Jul 30, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Oćeli neko da okači Neimov broj... nisam siguran koji je... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Jul 30, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan jel to ovo Restoran Neim Address: Goce Dolcev 71 Ohrid Ohrid information about macedonia-the-former-yugoslav-rep Macedonia Price: budget Phone: + +389 254 504 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmw 1809 Napisano Jul 30, 2010 Drug član, 1694 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW R1200C , BMW R1200GS, Yamaha TDM900,Kove 500X, KYMCO S200 People, Suzuki Burgman 650 executive, Tomos Automatic Prijavi odgovor kao problematičan Davore...pozovi Neima i rezerviši sobu..čovek je bajker i baš je ljudina...cena mu je 10 EUR po osobi (barem bila pre tri sedmice) i pozdravi ga od mene... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Jul 30, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Davore...pozovi Neima i rezerviši sobu..čovek je bajker i baš je ljudina...cena mu je 10 EUR po osobi (barem bila pre tri sedmice) i pozdravi ga od mene... jel imaš njegov broj, treba mi za Zextrema i Jimmy-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmw 1809 Napisano Jul 30, 2010 Drug član, 1694 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW R1200C , BMW R1200GS, Yamaha TDM900,Kove 500X, KYMCO S200 People, Suzuki Burgman 650 executive, Tomos Automatic Prijavi odgovor kao problematičan Davore...pozovi Neima i rezerviši sobu..čovek je bajker i baš je ljudina...cena mu je 10 EUR po osobi (barem bila pre tri sedmice) i pozdravi ga od mene... jel imaš njegov broj, treba mi za Zextrema i Jimmy-a +38970212066 +38970212944 +38946254504 Na bilo koji broj dobijaš njega ili restoran pa pitaš za njega.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...