N.F.S. 22653 Napisano Jul 4, 2010 Integrisan, 9698 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem okrugli far od nekog motora, neogreban i neostecen... Zmigavci sa slike ne idu uz njega. Cena 2500din. Pozdrav Nenad. 060/4344415 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22653 Napisano Jul 4, 2010 Integrisan, 9698 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Da, zaboravih dimenzije 19cm precnik, staklo 16cm, dubok 18cm... koliko se secam. Ako nekoga zanima far premericu pa dajem tacne dimenzije. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N e g r o 384 Napisano Jul 5, 2010 Zainteresovan, 469 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Magare (F800ST) Prijavi odgovor kao problematičan 'el ima mesta unutra za konektore za struju??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22653 Napisano Jul 5, 2010 Integrisan, 9698 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Far nisam skidao, deluje duboko. Poklopac fara (ledja/zadnji deo) je od plastike. Kaci se levo i desno na stapove. Pozdrav Nenad. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N e g r o 384 Napisano Jul 5, 2010 Zainteresovan, 469 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Magare (F800ST) Prijavi odgovor kao problematičan Ako taj sto je resio da pazari odustane, ja cu da ga maznem... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22653 Napisano Jul 5, 2010 Integrisan, 9698 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Prodato. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22653 Napisano Maj 11, 2022 Integrisan, 9698 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Otkljucao sam da kucnem ovo, far je PRODAT 2010 godine. Malo, malo pa me zovu ljudi, upravo sam imao poziv i interesenta . Izbaci google link do ovog oglasa ko god okrugli far trazi, ne obrate ljudi paznju na datum. 2 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...