RAZZOR 4 Napisano Jul 6, 2010 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: Beli Manastir Prijavi odgovor kao problematičan resi se ti te prikolice ili ugradi jos 2 tocka i neku masinu od motokultivatora ili neceg i napravi jos jedno vozilo.. a crncu produzi prenos da ne trazis sestu (to mi je jako dobro poznato, uvijek trazim sestu) zamenis lezaje i semeringe u vilicama. zadnje vile malo utegnes i upristojis. i onda ce da crnac guta kilometre Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Jul 7, 2010 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Sve što nevalja biće popravljeno. Zahvalan sam svima koji su Crnca vozili jer se tako najbolje utvrdi šta sve nevalja. Nisam sujetan tip pa da se uvredim ako neko drugi pronađe kvar, naprotiv. Zato sam i želeo da ga što više ljudi vozi kako bi raščačkali sve po njemu pa kad ga radim da ga uradim što bolje. Što se tiče izrade motocikla to je nemoguća misija za mene. Verujem da bih mogao rukom da nacrtam manual ali u toj ruci ključ ne stoji, od mene majstor nikada biti neće. Prostor za rad nemam jer živim u stanu, alat takođe nemam jer nemam gde da ga držim i sem najosnovnijeg ništa drugo nemam i ne kupujem. Što je najgore nemam vremena jer radim više poslova pa mi menjačko ulje stoji na radnom stolu dva meseca i nikako da ga zamenim a eto, intervencija je od 2 minuta. U svakom slučaju ovaj put mi je jako dobro došao i sa te tehničke strane. Ništa nije crklo pa da me motor ostavi na putu ali je sve što nevalja najavilo crkavanje pa treba polako da prikupljam delove. Prikolicu sam ostavio kod Bokilica i ne žuri mi se da je vratim. Prvo ćemo da sredimo prikolicu a onda i Crnca a šta će dalje biti stvarno neznam. Nervira me Honda, onoliki motor a nemogu da ga vozim. Nervira me kada je vidim, kada sednem na nju, kad pogledam kroz prozor a ona stoji pored Crnca... NA ovim fotografijama je jedna koju je King jako dobro uradio. Uhvatio me baš u trenutku kad me kičma stisla i nenormalan položaj koji je na slici naterao me je da radim vežbe. Zverinjak je bio u pravu, neće biti bolje samo od sebe, mora da se vežba. A i malo gladovanja mi ne gine, jedem ko da mi je zadnje u životu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Đenka 120 Napisano Jul 7, 2010 Svrati ponekad, 381 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Suzuki GS500E Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da ste se lepo družili i nauživali i baš mi je žao što nisam mogao da vam se pridružim.MZ Svet brzo napreduje,meni deluje kao da će krenuti planovi za okupljanje-roštiljanje svakog meseca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bivolje3@gmail.com 127 Napisano Jul 7, 2010 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: BGD Motocikl: MZ 251 ETZ Plavi Golub i od skoro BMW R 65 Mali Bata Prijavi odgovor kao problematičan Da znas da smo i tebe pominjali... A sto se tice okupljanja, stvarno je bilo mnogo lepo. King i ja jos prepricavamo i sredjujemo utiske. Meni je ovo prva prica i ispalo je uhuhuhuhuuuuuu...Da se ne ponavljam ali sam upoznao ljude i stvaro su momci za naslovnu sranu . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bivolje3@gmail.com 127 Napisano Jul 7, 2010 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: BGD Motocikl: MZ 251 ETZ Plavi Golub i od skoro BMW R 65 Mali Bata Prijavi odgovor kao problematičan ZA NASLOVNU STTTTTRANU* Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca indipendet 36 Napisano Jul 7, 2010 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: wien Motocikl: mz es 175/2 bmw r1200 c indipendet Prijavi odgovor kao problematičan odlicno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano Jul 8, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Još da se neko setio da na zajedničkoj strani napiše imena ljudi,radi ovakvih kao ja bilo bi super. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Jul 8, 2010 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Gornji red sleva nadesno: Igor(Paraćin),Aćim(Svilajnac),Željko(Pozarevac),Kića(Beograd),Duki(Jagodina),Miša(Svilajnac) Sede, sleva nadesno: Mihac(Svilajnac),Ivica(Kraljevo),Saša(Beograd),Boris(Svilajnac) žena (Beograd), dete(Beograd),Vuja(Beograd). Na klupici sleva nadesno: Kobasice(Jagodina),salata(Jagodina),kobasice(Beograd),salata(Jagodina),hleb(Jagodina). Na zemlji sve iz Jagodinu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bivolje3@gmail.com 127 Napisano Jul 8, 2010 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: BGD Motocikl: MZ 251 ETZ Plavi Golub i od skoro BMW R 65 Mali Bata Prijavi odgovor kao problematičan E, ovo se zove potpuna prica. Ima i ko je bio-poimenice. Lalal vera, Sonja, Dara... Izaberi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano Jul 8, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na razumevanju generacijo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano Jul 10, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan odlicnoooooo :Dsteta sto ja nisam bio.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Jul 11, 2010 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan odlicnoooooo :Dsteta sto ja nisam bio.... Shteta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano Jul 11, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan odlicnoooooo :Dsteta sto ja nisam bio.... Shteta. Mihac nemoj da brines dolazim ja na skup u Svilainac... :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...