Jump to content

Moto Zajednica

Potrebni delovi GY6 150cc i savet (puca iz auspuha)

Recommended Posts

• -+-, 1005 postova
  • Motocikl: Yamaha ♥

Evo ovako mozda je tema za vise u "Kupujem" ali kapiram da ce mi neko odavde pre pomoci. elem potrebno mi je za doticni-http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=57235.0, da ponovim masina je GY6 150cc, polu-mesec kurble i silen blokovi zvao sam par mesta po Bgd-u ali nemaju pa cu MOLITI sve koj znaju gde bi mogao da nadjem ili od cega pase da mi jave

Evo i slike polu-meseca

Duzine je oko 12,5cm nedostaje pola dela sa nutovima gde se kaci kurblja, precnik osovine kod zupcanika je 12mm a kod kurble 14mm

DSCF9011.jpg

I trebaju mi 2 silen-bloka dimenzija spoljni precnik 28mm, unutrasnji 10mm i duzine 22mm

DSCF9012.jpg

I to malo dok sam vozio skuter primetio sam da kad se ugreje pocne da puca iz auspuha kad otpustim gas, da kazemo dok koci motorno. Znam da se to desava kada je paljenje u kasnom, ali ovde nema stelovanja paljenja, zar ne? Na sta bi trebalo da obratim paznju sad dok je masina dole, ventile sam nastelovao na 0.08mm

Hvala ljudi unapred na pomoci,

evo i tel za kontakt 065 520 60 15 il na PP

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1537 postova
  • Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa

Ako je prazan lonac onda je to normalno, i moj ponekad pukne kada oduzmem gas i spustim u nizu, ako sve ostalo dobro radi onda nemas bige.....samo gassss

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja