Andrej_Hotstepper 9994 Napisano Jun 22 Ne silazi, 3966 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 1000 Kiklop aka Belka, Sym ST200 aka Robb Prijavi odgovor kao problematičan 20 hours ago, BokyBoy said: TF A ne valja AV? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 25167 Napisano Jun 23 Vozim motor, nisam BAJKER, 3002 postova Lokacija: BGD-ŽKV Motocikl: Kawasaki Ninja ZX14R Performance Sport Prijavi odgovor kao problematičan Iz kokpita, al unazad... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki Mecava 92 Napisano Utorak u 09:08 U prolazu, 30 postova Lokacija: Brace Jerkovic Motocikl: Triumph Tiger 1050 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Dobre Vode, Crna Gora 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobni 763 Napisano pre 14 sati Zainteresovan, 598 postova Lokacija: Nis Motocikl: Apn 6 Prijavi odgovor kao problematičan @Miki Mecavaprosle godine septembra sam bio,ekstra je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobni 763 Napisano pre 14 sati Zainteresovan, 598 postova Lokacija: Nis Motocikl: Apn 6 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 25167 Napisano pre 13 sati Vozim motor, nisam BAJKER, 3002 postova Lokacija: BGD-ŽKV Motocikl: Kawasaki Ninja ZX14R Performance Sport Prijavi odgovor kao problematičan Koji je auto najbolji...pa sluzbeni naravno...a oce me nesto ti Rumuni... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 2519 Napisano pre 13 sati Drug član, 1531 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1, Kawasaki Versys 650, Suzuki gn 250, MZ 175ES/1, tomos t12 colibri Prijavi odgovor kao problematičan Valjda Rumunke 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki Mecava 92 Napisano pre 12 sati U prolazu, 30 postova Lokacija: Brace Jerkovic Motocikl: Triumph Tiger 1050 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Bobni je napisao: @Miki Mecavaprosle godine septembra sam bio,ekstra je. Ja sam odrastao u Utjehi i uglavnom jednom godisnje bar na par dana dodjem, mesto i celo primorje je upropasceno ali me nesto vuce da se vracam. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 17672 Napisano pre 12 sati Integrisan, 8702 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan On 7/21/2026 at 11:08 AM, Miki Mecava said: Dobre Vode, Crna Gora Ja to mesto zovem Zle Vode 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki Mecava 92 Napisano pre 11 sati U prolazu, 30 postova Lokacija: Brace Jerkovic Motocikl: Triumph Tiger 1050 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Alekre je napisao: Ja to mesto zovem Zle Vode Sto? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 17672 Napisano pre 10 sati Integrisan, 8702 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Jedne godine imao sam brdo prekovremenog i primim duplu platu pred odmor kao rukovodilac. Da kažem klinac sam bio. Rešim da krenem sa Alekrinom koja mi tada bejaše devojka na more ali ne znam gde ću. To mi je prvi odlazak na more samostalno zadnji put sam bio sa roditeljima kad sam imao 6 godina. Kaže mi koleginica: Ma idi u Dobre Vode tamo je fenomenalno bila ona sa sestrićima. Super, krenemo mi dole Kawasakijem. Prvo ona strmina sa magistrale kad se spustaš u Dobre Vode. Držim kočnicu motor ide dole kao da ga vuče crna rupa. Nađem smeštaj kod nekih muslimana. Fini ljudi ne mogu da kažem, ali mene je toliko nešto peckalo i svrbelo u posteljini kao da me jedu alijeni. Odem na plažu kad ono sve kamenje... Ja ne plivam. Ulazim u vodu, sve prste i nokte polomi. Voda ladna, kao da nisam na moru. Veli jedan stari, ma samo se rkni. Kao na Berencovo more da sam otišao samo sovjetska podmornica fali. Gledam jel nema beli medved negde. Posle uveče, napravim grešku i kupim kuvan kukuraz za 1.5 eur... Ja iz Smedereva dao 1.5 eur za klip kukuraza a kod nas kukuruz koliko hoćeš. U smeštaju me ujutru probudi Hilti. Domaćini cepaju cev za kanalizaciju ispred kuće... Ja šta ću, ili menjam plažu ili idem za Smederevo. Na kraju smo iz Dobre Vode svaki dan išli Kawasakijem u Ulcinj i tamo je bilo okej. Tu gde smo bili smešteni u Dobre Vode, dvorište imalo veliki zid. Motor parkiran ispred. Jedno jutro čujem neke prolaznike kažu: Viđi ovi na čemu došli, mora da su iz Vranova. Selo do Smedereva Nekoliko godina kasnije, moji roditelji i brat odu sa nekim udruženjem da letuju u Dobre Vode. Kažem ja ćaletu, nagrabusio si ga tamo. Svo troje dobiju stomačnu virus. Još ga doneli kući razbole i mene. Tako da to mesto su Zle Vode. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 4557 Napisano pre 9 sati Malinar u pokusaju, 1919 postova Lokacija: Kg Motocikl: piaggio x9 amalfi, triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Kad god, ali kad god sam letovao u Crnoj Gori, zakačio sam neku bolest, uglavnom stomačnu uz temperaturu. Majka nas je kao decu 4 puta vukla u Buljarice, svaki put sam zakačio neku muku. Od kada letujem u Grčkoj, nikada, ali nikada te probleme tamo nisam doživeo. Pitam skoro jednog lekara (inače je teča mom drugu) zbog čega, on tvrdi da je do fekalija u vodi, nekom smetaju, nekom ne, meni očigledno smetaju i to jako. Ja se dole više ne kupam, a idem isključivo motorom. Volim da je provozam i to je to, prelepa zemlja ali su je usrali i to bukvalno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...