Jump to content

Moto Zajednica

Fotografije iz "kokpita"

Recommended Posts

• Vozim motor, nisam BAJKER, 3002 postova
  • Motocikl: Kawasaki Ninja ZX14R Performance Sport

Koji je auto najbolji...pa sluzbeni naravno...a oce me nesto ti Rumuni...😁

IMG-20260720-WA0004.jpg

• Sviđa mi se 2

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 30 postova
  • Motocikl: Triumph Tiger 1050 2009
Pre 1 sat, Bobni je napisao:

@Miki Mecavaprosle godine septembra sam bio,ekstra je.

Ja sam odrastao u Utjehi i uglavnom jednom godisnje bar na par dana dodjem, mesto i celo primorje je upropasceno ali me nesto vuce da se vracam.

• Sviđa mi se 1

• Integrisan, 8702 postova
  • Motocikl: TDM 900

Jedne godine imao sam brdo prekovremenog i primim duplu platu pred odmor kao rukovodilac. Da kažem klinac sam bio. Rešim da krenem sa Alekrinom koja mi tada bejaše devojka na more ali ne znam gde ću. To mi je prvi odlazak na more samostalno zadnji put sam bio sa roditeljima kad sam imao 6 godina. Kaže mi koleginica: Ma idi u Dobre Vode tamo je fenomenalno bila ona sa sestrićima. Super, krenemo mi dole Kawasakijem. Prvo ona strmina sa magistrale kad se spustaš u Dobre Vode. Držim kočnicu motor ide dole kao da ga vuče crna rupa. Nađem smeštaj kod nekih muslimana. Fini ljudi ne mogu da kažem, ali mene je toliko nešto peckalo i svrbelo u posteljini kao da me jedu alijeni. Odem na plažu kad ono sve kamenje... Ja ne plivam. Ulazim u vodu, sve prste i nokte polomi. Voda ladna, kao da nisam na moru. Veli jedan stari, ma samo se rkni. Kao na Berencovo more da sam otišao samo sovjetska podmornica fali. Gledam jel nema beli medved negde. 

Posle uveče, napravim grešku i kupim kuvan kukuraz za 1.5 eur... Ja iz Smedereva dao 1.5 eur za klip kukuraza a kod nas kukuruz koliko hoćeš.

U smeštaju me ujutru probudi Hilti. Domaćini cepaju cev za kanalizaciju ispred kuće... Ja šta ću, ili menjam plažu ili idem za Smederevo. Na kraju smo iz Dobre Vode svaki dan išli Kawasakijem u Ulcinj i tamo je bilo okej. Tu gde smo bili smešteni u Dobre Vode, dvorište imalo veliki zid. Motor parkiran ispred. Jedno jutro čujem neke prolaznike kažu: Viđi ovi na čemu došli, mora da su iz Vranova. Selo do Smedereva🤣

Nekoliko godina kasnije, moji roditelji i brat odu sa nekim udruženjem da letuju u Dobre Vode. Kažem ja ćaletu, nagrabusio si ga tamo. Svo troje dobiju stomačnu virus. Još ga doneli kući razbole i mene.

Tako da to mesto su Zle Vode.

• Haha 3

• Malinar u pokusaju, 1919 postova
  • Motocikl: piaggio x9 amalfi, triumph tiger 1050

Kad god, ali kad god sam letovao u Crnoj Gori, zakačio sam neku bolest, uglavnom stomačnu uz temperaturu. Majka nas je kao decu 4 puta vukla u Buljarice, svaki put sam zakačio neku muku. Od kada letujem u Grčkoj, nikada, ali nikada te probleme tamo nisam doživeo.

Pitam skoro jednog lekara (inače je teča mom drugu) zbog čega, on tvrdi da je do fekalija u vodi, nekom smetaju, nekom ne, meni očigledno smetaju i to jako. Ja se dole više ne kupam, a idem isključivo motorom. Volim da je provozam i to je to, prelepa zemlja ali su je usrali i to bukvalno.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja