laki 6 Napisano April 13, 2007 Zainteresovan, 557 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan dok sam ga dovezao do kuce presao sam 240 km,i dok motor vozim velikom brzinom on je u redu,medjutim kad motor radi u leri stalno pucketa iz auspuha i secka pri manjom brzinom kao da ga nesto gusi. I tad naidjeh na ovo:Dali neko zna da mi kaze sta je to i dali to moze biti uzrok problema posto je ocito da je izgorelo,verovatno je bilo naslonjeno na auspuh inace dolazi iz karburatora.Inace kad sam ga skinuo sa creva unutra se vidi da ima neka mrezica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ 280 Napisano April 13, 2007 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan Nisi dobro postavio sliku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki 6 Napisano April 13, 2007 Zainteresovan, 557 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan Fals vasduh vuce iz karburatora otisle gumice.To mi je rekao Farbach i potvrdio Rodic servis. Sada nastupa rasturanje karburatora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano April 13, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan dodji da uzmes manual, da znas kako da ga podesis kada budes sklapao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...