dzony_1100 427 Napisano April 17, 2011 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 / Aprilia Sr 50 Prijavi odgovor kao problematičan Motor samo skuplja prasinu,ne vozi se! Ajmo ljudi samo 1000 jevra... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1641 Napisano April 17, 2011 -+-, 1005 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan Brate Dzoni ne mogu da verujem da ne mozes da prodas motor. Pratim oglas od kako je postavljen i motor mi se svidja, na keca bi ga uzeo ali kes...da ne pomislis da mislim da je cena velika nego ja nemam...Roknucu nekog za 1000€, eeee jeb*ni zivote . Ajd srecno tebi sa prodajom 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzony_1100 427 Napisano April 17, 2011 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 / Aprilia Sr 50 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno druze,ma ni ja nisam verovao da ce ovakav baksuz da me strefi... Jel mi verujes da je samo 1 lik dosao da pogleda motor,za sve ovo vreme,i on mi je obarao cenu! Jednostavno sve stoji u mestu,i posao i prodaja i kupovina.. Sta da ti kazem nadam se da ces skupiti pare (Bez da ubijas nekog) Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
isterivac 269 Napisano April 17, 2011 Svrati ponekad, 309 postova Motocikl: Honda CBR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Jbt zivot.. Da si ga prodavao u delovima, prodao bi ga vec i vise bi para izvukao.. Ali greota rasturati.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzony_1100 427 Napisano April 28, 2011 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 / Aprilia Sr 50 Prijavi odgovor kao problematičan 900e 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzony_1100 427 Napisano Maj 21, 2011 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 / Aprilia Sr 50 Prijavi odgovor kao problematičan 850e Odlican motor za jako male pare,ja ne znam sta vise da kazem na ovu cenu ! U zameni je cena 1300e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzony_1100 427 Napisano Maj 21, 2011 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 / Aprilia Sr 50 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i par slika od pre neki dan... Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaki 3 Napisano Maj 21, 2011 U prolazu, 16 postova Lokacija: sevojno Motocikl: honda vt 500 Prijavi odgovor kao problematičan jeli djoni da neznas mozda gde su mu dizne za stelovanje karba?Ja imam istu takvu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzony_1100 427 Napisano Maj 21, 2011 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 / Aprilia Sr 50 Prijavi odgovor kao problematičan Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzony_1100 427 Napisano Maj 21, 2011 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 / Aprilia Sr 50 Prijavi odgovor kao problematičan jeli djoni da neznas mozda gde su mu dizne za stelovanje karba?Ja imam istu takvu E ne znam ti ja to druze,ne razumem se bas nesto u mehaniku.. Postavi ovde temu http://forum.bjbikers.com/index.php?/forum/89-yamaha/ pa probaj da potrazis odgovor! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
apenac 789 Napisano Maj 21, 2011 U prolazu, 15 postova Lokacija: Prigrevica,Apatin Prijavi odgovor kao problematičan ne spustaj vise c enu,to je vise poklon nego kupovina,pa za te pare ne mogu kupiti ni skuter,a kamoli ovakvu zverkicu....extra izgleda.... 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzony_1100 427 Napisano Maj 22, 2011 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 / Aprilia Sr 50 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala druze! Valjda ce se prodati po ovoj ceni Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boxi87 148 Napisano Maj 22, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 154 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Jel mogu ja iole udobno da se upakujem na tu zver? 195cm i 105kg Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1641 Napisano Maj 23, 2011 -+-, 1005 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan Dzoni brate ja spremio shtoljpi samo reci koga, posto pare nemam Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzony_1100 427 Napisano Maj 23, 2011 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 / Aprilia Sr 50 Prijavi odgovor kao problematičan Jel mogu ja iole udobno da se upakujem na tu zver? 195cm i 105kg Ne bih znao,verovatno da bi... E sad najbolje bi bilo da dodjes da probas kako ti odgovara,naravno ako si zainteresovan! :Golube : Za pocetak,prodaj pistolj Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
isterivac 269 Napisano Maj 23, 2011 Svrati ponekad, 309 postova Motocikl: Honda CBR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ti si lud! Poklanjas je!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzony_1100 427 Napisano Maj 23, 2011 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 / Aprilia Sr 50 Prijavi odgovor kao problematičan ZNAM brate...ne staj mi na muku :'( Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzony_1100 427 Napisano Maj 28, 2011 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 / Aprilia Sr 50 Prijavi odgovor kao problematičan Jel moguce da ovaj motor nece naci kupca za 850e ! Tuuuga... Cena vise nece ici dole,ako ima onih koji to cekaju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10531 Napisano Maj 29, 2011 Hronični Motociklopata, 7336 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan prosto za ne poverovat, ovakva bagatela, a niko da pazari, e to govori koliko nam je lose stanje u drzavi kad se nemoze skupiti 850eur na gomilu i otici kupiti pristojan motor... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzony_1100 427 Napisano Maj 30, 2011 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 / Aprilia Sr 50 Prijavi odgovor kao problematičan Motor rezervisan do daljnjeg! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzony_1100 427 Napisano Maj 31, 2011 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 / Aprilia Sr 50 Prijavi odgovor kao problematičan OTISLA :'( Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koki bre 11 Napisano Jun 1, 2011 U prolazu, 8 postova Motocikl: Honda CBR 600 F Prijavi odgovor kao problematičan Sta kukas pa dobro je da je vise otisla prodajes ga vise od pola godine .... Uzdravlje da potrosis pare Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1641 Napisano Jun 1, 2011 -+-, 1005 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan Zao mi sto nije kod mene dosla.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzony_1100 427 Napisano Jun 1, 2011 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 / Aprilia Sr 50 Prijavi odgovor kao problematičan Pa kukam zato sto mi je krivo sto vise nije kod mene..bas! ali sta je tu je,bar je ostala u drustvu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...