pikec-tuning 1 Napisano Jul 1, 2010 U prolazu, 21 postova Lokacija: Subotica -Vojvodina -YU Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem PIAGO DEIZI 50 koji sam kupio na licitaciji 2002 godiste sa svim papirima za registraciju pijago je nekompletan fale mu tockovi i nesto plastike ali cim sam ga doneo sa carine ja sam ga upalio i motor lepo radi a posle sam kupio iz madjarske jednu apriliju sr 50 godiste 94-95 u voznom stanju zbog tockova i delova i poceo sam da ih sastavljam i od dva motora da napravim jedan a visak delova da posle sastavljanja da prodam i sada mi to sve stoji rasprrcano pa ako hoce neko da ulozi malo ljubavi i volje da to zavrsi nek se javi sve tako prodajem za 350€ tel za vise informaciju 063 552055 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
biker-1 270 Napisano Jul 1, 2010 U prolazu, 40 postova Motocikl: japanac na dugme Prijavi odgovor kao problematičan jel moze neka slika od piaggio jer ne mogu da nadjem na net kako izgleda a jel aprilija ima papire unapred hvala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pajacbr 0 Napisano Jul 2, 2010 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan Daj slike, da vidimo na sta to lici! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pogano_celjade 2 Napisano Jul 2, 2010 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Prhovo - Pećinci Motocikl: Suzuki RF600R Prijavi odgovor kao problematičan Daj slike, da vidimo na sta to lici! +1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
satara24 21 Napisano Jul 9, 2010 U prolazu, 6 postova Lokacija: BEOGRAD Prijavi odgovor kao problematičan ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...