pero rep 127 Napisano Jul 1, 2010 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: cacak Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju Diversion XJ 900, 1998. godiste, presla 36000km, 100% fabricko stanje, nove Mischelin Pilot gume, uvezen iz Svajcarske. Cena 3000 evra. Informacije na 065/612-7000, ili na P.P. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rogec 112 Napisano Jul 1, 2010 Svrati ponekad, 187 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: Suzuki Inzuma 250 Prijavi odgovor kao problematičan Auh, što je očuvaan, nemam reči. Odličan motor! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1487 Napisano Jul 1, 2010 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo lep i lepo ocuvan motor, ali molim te procitaj pravila oglasavanja i drugarski mi reci sta cemo sa oglasom. Da li je motor tvoj ? Da li je stranac pa ide iz uvoza na ime kupca itd...itd. ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pero rep 127 Napisano Jul 1, 2010 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: cacak Prijavi odgovor kao problematičan Jasminko,ti kao urednik radi kako mislis da treba da radis,a sto se tice motora 100% je moj,kao i tdm 850 itdm 900,koje kao clan foruma mislim da mogu da oglasim!Ovaj motor je na moje ime i sve je za njega placeno osim registracije! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatobradi 38 Napisano Jul 1, 2010 U prolazu, 56 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Honda Pan European ST1100 Prijavi odgovor kao problematičan Jasminko,ti kao urednik radi kako mislis da treba da radis,a sto se tice motora 100% je moj,kao i tdm 850 itdm 900,koje kao clan foruma mislim da mogu da oglasim!Ovaj motor je na moje ime i sve je za njega placeno osim registracije! Izvinjavam se na off-u ali i da nije na njegovo ime, u pitanju je motor a ne vaucer za exit. I da, jeste lep. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pero rep 127 Napisano Jul 2, 2010 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: cacak Prijavi odgovor kao problematičan Evo da napisemo da je na motoru uradjen tehnicki i tablice se uzimaju danas u 15 sati,reg.br.CA 11 578! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...