Aleksandar67 82 Napisano Jul 1, 2010 Svrati ponekad, 383 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Vstrom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Da li je neko pokusao da ugradi pokazivac goriva na Transalpu 600? Ima li takvog iskustva? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tiran1n 10 Napisano Jul 1, 2010 Svrati ponekad, 227 postova Lokacija: Ruma-Graz Prijavi odgovor kao problematičan To i mene interesuje, do sada sam 10x gurao mrcinu, prebacim na rezervu i kada sledeci put naspem goriva zaboravim da vratim slavinu, i onda vec pretpostavljate sta se desi :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladimirtika 65 Napisano Jul 2, 2010 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam samo jednom zaboravio, sada kontrolisem i kada sipam dok nisam na rezervi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1956 Napisano Jul 2, 2010 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam samo jednom zaboravio, sada kontrolisem i kada sipam dok nisam na rezervi! He, he, he takodje!! Imao sam srece da sam gurao svega 50m, doduse autoputem u kontra smeru! :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joca_GS 185 Napisano Novembar 20, 2010 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW 1200 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Jedno pitanje......sta se dogodi? :DDDDDD Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...