Nightrider Z 645 Napisano pre 14 sati Zainteresovan, 528 postova Motocikl: ZZR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, BokyBoy je napisao: Koje je to ulje Kawasaki green? Motulovo je ulje u saradnji sa kawasakijem, a koliko sam ukapirao u pitanju je 5100. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 22328 Napisano pre 11 sati Vozim motor, nisam BAJKER, 2791 postova Lokacija: BGD-ŽKV Motocikl: Kawasaki Ninja ZX14R Performance Sport Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Nightrider Z je napisao: Motulovo je ulje u saradnji sa kawasakijem, a koliko sam ukapirao u pitanju je 5100. Green bi trebalo da je 300V a sto se tice 5100, po meni je to najveci krš od Motula i ja to nikada ne bih sipao u svoj motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 8664 Napisano pre 10 sati Ne silazi, 2382 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan On 14. 12. 2025. at 14:30, DAR'C NS je napisao: Skoro 5 godina niko ne pominje ovaj servis i njegov rad, utiske iz istog??? Da li se to ne kupuju kawasaki novi motori? Sumnjam i verujem da ljudi koji voze kawe retki su deo ove zajednice pa shodno tome nema “novotarija”. Gledam i čitam ovu temu kao skori član kawasaki tima. Nadam se jednom lepom versusu. ja sam imao saradnju prosle godine sa Culetom. covek je doktor , bar za svoju konkurenciju , trio motors i motoring. ne znam da li si ikada zvao i trazio nesto u motoringu , i kakva im je politika za narucivanje delova , ja evo , ne znam kako ti ljudi posluju uopste s onakvim stavom. ali , nisu tema. kao sto rekoh , imao sam neko "ceskanje" u saobracaju , naravno , nisam bio kriv pa se iskurcio i oterao motor kod Culeta u ovlasceni , jer je tamo i kupljen. motor je dobio sve novo , iz kawe oridjidji , i sve je bilo gotovo za mesec dana. kako su iz osiguranja isplatili Culetu iznos ,tog dana me je zvao da dodjem i preuzmem motor. veoma pozitivno iskustvo. druga stvar , aku za GTR je jako tesko naci...zapravo , da nazovemo stvari pravim imenom , ne moze se naci u Srbiji. da da , dobro si procitao - ne postoji ! ta jacina u toj dimenziji - nema. jedini ko moze da ga nabavi - Cule. jes dranje , ali posle okrenutih milion telefona za aku - jedini koji ga ima - Cule. tako da , od mene za ovog dobrog coveka - sve preporuke. po preuzimanju motora , isli na pice , upoznao me s majstorom koji je radio motor... dakle , tata 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nightrider Z 645 Napisano pre 9 sati Zainteresovan, 528 postova Motocikl: ZZR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, BokyBoy je napisao: Green bi trebalo da je 300V a sto se tice 5100, po meni je to najveci krš od Motula i ja to nikada ne bih sipao u svoj motor. Mislim da mu je litar trenutno oko 20 evra, a za te pare 300V ni u snovima jos ofarbano u fensi zelenu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...