zlacjani 195 Napisano Jun 30, 2010 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Rakovac Motocikl: zrx1200 Prijavi odgovor kao problematičan prodajem jaknu PROBIKER veličina XL, promenio sam motor i jakna mi nikako više ne ide uz isti. Jakna je kao nova bez ikakvih oštećenja i tragova korišćenja, ima protektore na laktovima i ramenima, mada ako negog interesuje može i bez njih. Zanima me i eventualna zamena za crnu moto jaknu ili integralnu kacigu uz moju doplatu Cena...početna 50 eur, pa gde se nađemo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Night Riderr 91 Napisano Jun 30, 2010 Svrati ponekad, 158 postova Lokacija: Banja Vrujci Motocikl: Yamaha Radian 600, Beta Xtrainer 300 Prijavi odgovor kao problematičan Moze neka slika? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlacjani 195 Napisano Jun 30, 2010 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Rakovac Motocikl: zrx1200 Prijavi odgovor kao problematičan evo slika Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlacjani 195 Napisano Jul 9, 2010 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Rakovac Motocikl: zrx1200 Prijavi odgovor kao problematičan ajd da ponudim i ovu...XXL veličine, ista cena, stanje kao nova, moguća je zamena obe jakne ili pojedninačne za uglavnom crnu jaknu (ove mi se nikako ne slažu sa motorom) ili za integralnu kacigu (po mogućnosti sa unutrašnjim crnim vizirom), dajte neke ponude ako vas nešto interesuje može i na 064/449-3629 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazasuzuki 0 Napisano Jul 9, 2010 U prolazu, 58 postova Prijavi odgovor kao problematičan glupo pitanje ali uz koji motor idu ove jakne???enduro?? :D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlacjani 195 Napisano Jul 10, 2010 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Rakovac Motocikl: zrx1200 Prijavi odgovor kao problematičan pa ne baš, obe jakne su kraće, do kukova, a enduro su po default-u duže, više mi idu uz neku trkalicu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlacjani 195 Napisano Jul 22, 2010 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Rakovac Motocikl: zrx1200 Prijavi odgovor kao problematičan Nova cena 40eur po komadu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
itza 0 Napisano Jul 22, 2010 U prolazu, 4 postova Lokacija: N.Bgd 7a Motocikl: Piaggio Free, Gilera Runner 180 Prijavi odgovor kao problematičan ova druga je HIT shteta sto mi je velika verovatno ja sam 178/85kg Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlacjani 195 Napisano Avgust 5, 2010 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Rakovac Motocikl: zrx1200 Prijavi odgovor kao problematičan aktuelno i dalje, moguća i zamena za nešto od opreme, da napomenem da su jakne bez ikakvih oštećenja, kao nove ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grizli123 4 Napisano Avgust 5, 2010 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan moze li zamena za schuberth kacigu xl velicina Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlacjani 195 Napisano Avgust 5, 2010 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Rakovac Motocikl: zrx1200 Prijavi odgovor kao problematičan daj neku sliku, koliko je ceniš,koliko je stara i u kakvom je stanju ??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grizli123 4 Napisano Avgust 5, 2010 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan cena 40 eura,dobio sam je na poklon pa neznam koliko je stara ali u dobrom je stanju.slike mogu tek sutra da posaljem.pozdrav!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlacjani 195 Napisano Avgust 18, 2010 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Rakovac Motocikl: zrx1200 Prijavi odgovor kao problematičan Obe jakne i dalje aktuelne...dajte malo akcije Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grizli123 4 Napisano Avgust 18, 2010 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan bio sam na odmoru evo ti slike Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlacjani 195 Napisano Avgust 20, 2010 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Rakovac Motocikl: zrx1200 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na slikama, ali me ne zanima... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ljubisa zr 1 Napisano Avgust 28, 2010 U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan dali te interesuje zamena za crnu flm jaknu xxl Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlacjani 195 Napisano Avgust 29, 2010 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Rakovac Motocikl: zrx1200 Prijavi odgovor kao problematičan okači sliku te jakne, da pogledam Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ljubisa zr 1 Napisano Septembar 5, 2010 U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan nisam mogao ranije Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ljubisa zr 1 Napisano Septembar 5, 2010 U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan jakna je kao nova ali je slikano mobilnim pa su lose boje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
coyote 1 Napisano Septembar 5, 2010 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan interesuje me ova plava pro biker ! ja sam visok 182 ! da li bi mi odgovarala ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pittatore 643 Napisano Septembar 8, 2010 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: BG Motocikl: Yamaha FZR1000 Naked Prijavi odgovor kao problematičan Probiker jasha prodata ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlacjani 195 Napisano Septembar 8, 2010 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Rakovac Motocikl: zrx1200 Prijavi odgovor kao problematičan E neka si im rek'o Druga jakna isključivo za kesh ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlacjani 195 Napisano Septembar 23, 2010 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Rakovac Motocikl: zrx1200 Prijavi odgovor kao problematičan pa nije valjda da nikom ne treba jakna ??? AKTUELNO (nandžarasta) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlacjani 195 Napisano Octobar 26, 2010 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Rakovac Motocikl: zrx1200 Prijavi odgovor kao problematičan pa nije valjda da nikom ne treba jakna ??? AKTUELNO (nandžarasta) PRODATO, može LOCK Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...