Endurac 943 Napisano Decembar 30, 2005 Drug član, 1574 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan CAos pozdrav svima...ja sam MArko iz BG, vozim Yamu XT600E iz 1997me, obozavam motore a jos vise druzenje vezano za ovaj nas opasan i prelep sport.....do sada sam bio aktivan na automoto-sportu, evo me sad i ovde, slucajno (DEXTERR me pozvao kad sam ga zvao na oglas za CBR-ku).. 73ce godiste, rodjen i zivim u BG, ziveo u USA, CA. Pozdravljam sve i svima zelim srecnu novu Godinu. PS SInoc nisam mogao da odolim, uzjahao sam YAmu oko 10 po ponoci * upalila iz 7og i razvukao je po gradu...mogu vam reci bilo je fenomenalno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Decembar 30, 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao na forum , Dexter te pozvao :wink: .I nije ti neka preporuka :roll: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Decembar 30, 2005 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Cao Marko. Dobrodosao. Gde si ziveo u Kaliforniji? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 943 Napisano Decembar 30, 2005 Drug član, 1574 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam za preporuku da`l si ozbiljan ili ne ali eto me u svakom slucaju U USA sam bio svud po malo, Najvise u Kaliforniji oko 1.5 godinu u gimnaziji, Palm Springs, Sad Diego, LA malo , SF malo, Felton i Santa Cruz najvise, malo florida i Ilinois... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Decembar 30, 2005 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Tako, lepo, dobrodošao brate na 2 toèka ! A ono za preporuku, ma šalio se moj imenjak Dirty, evo neæe više... :twisted: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan GILERA 180SP 0 Napisano Decembar 30, 2005 U prolazu, 47 postova Lokacija: Beograd-Blok 45 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Decembar 30, 2005 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan U USA sam bio svud po malo' date=' Najvise u Kaliforniji oko 1.5 godinu u gimnaziji, Palm Springs, Sad Diego, LA malo , SF malo, Felton i Santa Cruz najvise, malo florida i Ilinois...[/quote'] A, ok. I ja sam neko vreme proveo u CA (LA, SD, LB) a isto smo godiste, pa reko' da te nisam upoznao negde Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 943 Napisano Decembar 31, 2005 Drug član, 1574 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Hvaka momci svima na dobrodoslici:)) Djuro ako se nismo upoznali ispravicemo gressku Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1712 Napisano Decembar 31, 2005 Vlasnik sajta, 5346 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao, drugar! Mislim da se znamo sa AMS foruma Sledece godine da se prikljucis ekipi i da se vozimo zajedno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kymcosuper9 0 Napisano Decembar 31, 2005 U prolazu, 66 postova Lokacija: Blok 45 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Marko :wink: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ 280 Napisano Decembar 31, 2005 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodosao na forum... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Never 2 Napisano Januar 1, 2006 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Atina Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao Marko! U bree, ziveti tako dugo u Kaliforniji a onda se preseliti u Srbiju... Mora da je to bila teska promena, prebrodjena u loncima pasulja, sarme i kobaja? Uostalom, sta ameri znaju sta je dobra hrana? Oni i njihovi stejkovi i prst debele palacinke, blja Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 943 Napisano Januar 2, 2006 Drug član, 1574 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Pa da ti kazem..uravo tako nekako:) Sve mi je nedostajalo..ipak sam ja 100srbin i srbijabnac sve jedno...SUvise je sve drugacije. Tvrdo, bezosecajno, ustogljeno...kao masine zive..izuzem malog broja ljudi. Volim USA, imam mnogo prijatelja, tamo sam kao kod kuce * sto i jesam, ali duze od god dana ne mogu da skrpim u cugu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 943 Napisano Januar 16, 2006 Drug član, 1574 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Evo mene pa ko me sretne na ulici nek mane pa da pijemo kafu il se vozamo...:") Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Januar 16, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Evo mene pa ko me sretne na ulici nek mane pa da pijemo kafu il se vozamo...:") http://cdn.bjbikers.com/images/imported/fQ/EZPYE_janacbru6xq.jpg Kako to 'endurac' a ovamo na CBR-u?? Pablo, sredi ove linkove pliz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1712 Napisano Januar 16, 2006 Vlasnik sajta, 5346 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Sredjeno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Januar 17, 2006 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Enduro se voli. El tako. Ostalo se samo malo vozi, cisto da se ne kaze da nismo probali. Veliki pozdrav. Nadam se da ce mo poderati koju gumu ove godine. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Januar 17, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Evo mene pa ko me sretne na ulici nek mane pa da pijemo kafu il se vozamo...:") Da nisi isao na Pravni? Generacija '92. ili '93. (mislim na upisane tada, ne na rodjene ) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 943 Napisano Januar 17, 2006 Drug član, 1574 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ni video pitanje. Jesam, 91-92 i diplomirao sam na pravnom. Jel se znamo ))))))) Motori...Sve ih volim..a enduro mi je onako zadovoljstvo za duuzi put...Cak su i kruzeri poceli da mi se svidjaju, moracu da pozajmim Harleya od druga iz Panceva da vidim kakav je feeling, cruisera u zivotu nisam vozio nit na njega seo, osim jedanput u Grkoj sa jedno 17 godina...a to se ne raccuna... Mislim da cu to, boze zdravlja, da ganjam pod stare dane. More...palmice...zrikavci...i ja:) Kvarissa poziv za dranje guma i od mene vazi...cekaj samo da kupim prednju novu, moja je dunlop katastrofa, mislim da nije menjana od `97 od kad je motor kupljen hahaah Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Januar 19, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ni video pitanje. Jesam' date=' 91-92 i diplomirao sam na pravnom. Jel se znamo )))))))[/quote'] Mislim da se znamo. Mada bi pre trebalo da znas moju tadasnju devojku (Natasa Lalovic). Ona je valjda tvoja generacija. Ti bi trebalo da si generacija sa Milosem Todorovicem, jel tako? Uostalom, ako se ne znamo, ispravicemo to....na prolece najkasnije :biker: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 943 Napisano Januar 19, 2006 Drug član, 1574 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan DA.dadada...to je to. Tvoje devojke se po imenu ne secam ali bih se sigurno setio kada bih je video, a milos vozi neki kymco skutercic pa se ponekad sretnemo na 2tocckasima pa obrnemo krug. Obicno u Insomniji. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Mart 2, 2006 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Kitis se tudjim perjem? PI*ko !!! :roll: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengur 0 Napisano Mart 2, 2006 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: beograd/SRBIJA Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav..... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Mart 2, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...